Den Gode Herden Elservice

28 omdömen om Den Gode Herden Elservice

Sedan starten hos Reco 2024

Nooshin Z
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Mycket trevligt bemötande, lyssnar på kunden och är mkt noggrann. Rekommenderar varmt.

Martin H
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Vi fick mycket snabb och god service av Den Gode Herden Elservice när vi behövde installera en induktionsspis.

Bengt H
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Det gick fort och bra och nu funkar allt

Britt-louise Larsdotter G
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Fick dålig info om lysrören som skulle sättas upp- inga bilder på rören innan uppsättning- så fula :))

Wilhelmina N
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Fick snabb hjälp! Serviceinriktad! Bra pris! Gjorde det lilla extra! Kan varmt rekommendera företaget!

Ulla A
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Arbetet blev utfört på ett snabbt och bra sätt

Gösta J
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Snabbt på plats vid akut behov. Serviceinriktad och positiv.

Jan G
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Detta arbete var en enkel åtgärd för en behörig elektriker. Men jag är helt nöjd med bemötandet av innehavaren o arbetet utfört av en sympatisk medarbetare. Firman levde helt enkelt upp till sitt namn!

Per Ö
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Snabb och smidig installation! Trevligt bemötande också.

Birgitta B
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Jag har alltid fått snabb och pålitlig hjälp av Den Gode Herden!

Cecilia G
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Alltid trevlig och snabb service bra kommunikation 😊

Johan L
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Otroligt bra service av Markso. Jobbet utfördes snabbt och smidigt utan några konstigheter. Jag kan uppriktigt rekommendera företaget/personen.

Gunnar C
Skrev om Den Gode Herden Elservice

På ett mycket proffesionellt sätt blev vårt omfattande uppdrag utfört!😊

Jan A
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Svarade direkt och höll avtalade tider. Jag är mycket nöjd.

Nishtiman A
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Fint bemötande och snabb återkoppling. Rekommenderar verkligen.

Marcus W
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Trevliga killar som hjälpt oss med elarbeten.

Kerstin L
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Alltid trevlig, kompetent. Försöker hitta billigare lösningar om det finns. Känner mig trygg med Markos som min elektriker.

Anna B
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Han utförde jobbet väl och var lätt att kommunicera med. Vi anlitar honom gärna igen.

Elitcom A

Trevligt bemötande, service inriktad ,prisvärd

Hans-Peter M
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Superservice och korrekt utfört med stor omtanke om detaljer och tidshållning!

Leif L
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Jag byggde om/nytt kök. Den Gode Herden fixade elinstallationerna. Enkelt och smidigt och snabbt vid kontakter och utförande. Arbetet utfördes till full belåtenhet.

Birger T
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Ett utmärkt bemötande, personligt och varmt. Jag har anlitat företaget två gånger, för byte av lysrörsarmatur i köket och för trasig el i ett badrumsskåp. Båda gångerna har arbetet utförts snabbt och väl med ett resultat jag är mycket belåten med.

Peter J
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Inkoppling av utomhusbelysning. Trevligt bemötande, snabb och kompetent service till ett rimligt pris.

Sarah O
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Duktig och lyhörd elektriker , kan varmt rekommendera honom!

Sasan V
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Markos och teamet på DGHE är extremt professionella! Jag har anlitat deras tjänster flera gånger och har alltid varit mycket nöjd med resultaten. De är kunniga, trevliga och håller alltid vad de lovar till rimliga priser. Deras service är pålitlig och effektiv och jag kan varmt rekommendera DGHE som de mest kunniga och trevliga elektrikerna i Västerort. En fantastisk upplevelse varje gång!

Nivin F
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Grymt bra service! Hjälpte oss med en akut installation av tvättmaskin. Trevligt bemötande och professionellt utfört. Kan varmt rekommenderas!

Nadja S
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Den gode herden bytte ut all min el i lgh. De var otroligt vänliga och hjälpsamma. Jag förväntade mig ett bra jobb till ett bra pris och det fick jag. Jag har rekommenderat dem vidare till vänner och bekanta.

Philip L
Skrev om Den Gode Herden Elservice

Gjorde en bra elinstallation i min sons kolonistuga. Kom snabbt. Trevligt och artigt bemötande. Inget att klaga på.