Helt oseriöst företag. Välj FedEx eller UPS istället. Det verkar som att DHL:s förare har som rutin att nedprioritera privata mottagare. Vid flera tillfällen har jag stannat hemma från jobbet hela dagen för att vänta på ett bud. Trots att jag varit hemma har jag fått SMS från DHL om att föraren försökt leverera men att ingen var på plats. Det är rena lögner. Föraren har aldrig kommit till min adress och aldrig försökt kontakta mig via varken samtal eller SMS. Detta har hänt varje gång jag har väntat på en leverans från dem....
Dhl Express (sweden) AB
5 omdömen om Dhl Express (sweden) AB
Otroligt omoderna, att 2026 inte kunna ge en mer exakt tid än att vi kommer någon gång mellan 8-17. Även när man ringer dem samma dag har de ingen koll. Dessutom att då missa att leverera så att jag måste sitta hemma två dagar i rad är sinnessjukt.
jag försökte ansöka om ett kundnummer för min arbetsgivare, vilket dom vägrade assistera med. tur att det finns andra kurirbolag som är intresserade av ett samarbete.
Kundtjästen är helt värdelös dessa förbannade automatiserade system, med tryck det och tryck det osv. Sen skall man trycka *# för personlig service då blir man BORTKOPPLAD, blir feldirigerad av systemet och de säger att det är DHL Express. Ringer dit och då svara en nej du skall ringa DHL Freight. Ja men det var ju dit jag ringde?! för i helvete DHL ni får fan skärpa er.
Upprepat har man hävdat att jag EJ är hemma vid leverans. Jag hemma, telefon på, portkod given, samt porttelefon. Jag jobbar mycket men leveransdagar har jag varit HEMMA. Varför? Är det mindre besvärligt att bara lämna till ombud? Trist för oss som beställt hemleverans, av en anledning. Hoppas ni kan göra bättre.