Väldigt trevligt bemötande och bra leverans!
Dibor AB
Dibor AB - Din helhetsleverantör för profilering & dekor i Kalmar. På Dibor är "För personligt? Alltid." inte bara ett motto - det är kärnan i hur vi jobbar. Med lokalt hjärta men regionalt fokus levererar vi allt från idé och layout till produktion och montering - oavsett projektstorlek. Vi tror alltid på öppna, ärliga och...
15 omdömen om Dibor AB
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse av Dibor. Från första kontakt till färdigt arbete har allt skötts med hög professionalism, tydlig kommunikation och ett genuint engagemang. Teamet är lyhörda, effektiva och levererar alltid enligt överenskommelse, ofta bättre än förväntat. Arbetet utfördes med noggrannhet och kvalitet rakt igenom, och jag kände mig trygg under hela processen. Rekommenderar varmt Dibor till alla som söker ett företag som håller vad de lovar och lite till.
Snabba & otroligt servicemind! Kan varmt rekommendera Dibor
Vi tog tillsammans fram lite mössor och bälten. Väldigt lätta att ha att göra med och snabba i sin kommunikation.
Bra service och anpassningsbara. Snabba och effektiva!
Suverän service, snabb leverans och mycket bra vara
Mkt hög servicenivå när vi anlitar Dibor! De är både snabba och gör alltid det där lilla extra när vi behöver deras tjänster.
Bra service, anpassningsbar och ett mycket bra resultat 👌
Vi är ett företag ifrån Kanada, men med svenskt ursprung. Vi har varit kund hos Dibor ett antal år nu och det finns ingen anledning för oss att göra någon ändring på det, även om det skulle vara billigare lokalt i Kanada. Vårt samarbete med Dibor och Dardan har varit exemplariskt. De produkter (alltifrån kläder till prylar, awards etc) som vi handlat har alltid varit till förväntan och lite till, levererats i tid, och samtidigt en otrolig service i rekommendationer, brainstorming etc. För oss som kunder är kommunikation...
Trevlig personal, kunniga, noggranna och flexibla.
Otroligt professionell service hela vägen! Dibor förvandlar verkligen idé/visioner till verklighet. Allt gick så smidigt
Dibor är proffs på sitt ämne!! Bra service och ett grymt slutresultat gör att vi gång på gång vänder oss till Dibor för att få hjälp med design, tryck, grafisk utformning och foliering. Rekomenderar er alla att ta kontakt med Dibor, dem är grymma. Ni kommer inte bli besvikna
Mycket bra firma och mycket trevlig personal.
Tack snälla! 🙏 Vi uppskattar verkligen din feedback och blir glada över att vårt bemötande och arbete lämnar ett så gott intryck.
Dibor levererar med en otroligt hög kvalitet och med mycket tydliga och exakta tidpunkter. Deras bemötande är av högsta nivå. De levererar ett nytänkande i varumärkes profileringen som är något extra både när det gäller textning av bilar och tryck på kläder. Kort sagt en kanon leverantör
Tusen tack för dina fina ord! 🙏✨ Vi blir verkligen glada av att höra att både kvaliteten, leveransen och bemötandet uppskattas. Vårt mål är alltid att göra det lilla extra och det betyder mycket för oss att du lyfter just nytänkandet i vår profilering – det är något vi brinner för. Att få vara ”kanonleverantören” för dig är precis den typ av feedback som gör att vi vill fortsätta utvecklas och leverera på topp varje dag. Stort tack för att du tog dig tid att skriva detta!
Bästa leverantören allt från bemötande till att hitta lösningar åt oss är dessa grabbar fantastiska på. Stort tack för all hjälp vi har fått er vi evigt tacksamma. En problemet är att grejerna som dom leverera till oss på GDL blir så himla bra så dom går åt som smör i solsken :)
Wow, vilken fantastisk recension – stort tack! 🙌 Det betyder otroligt mycket för oss att höra att ni uppskattar både vårt bemötande och vår förmåga att hitta lösningar. Att det vi levererar till GDL går åt som smör i solsken är verkligen det bästa betyget vi kan få! 🧡 Vi är så glada över ert förtroende och ser fram emot att fortsätta leverera på samma nivå framåt. Tack för att ni tar er tid att skriva så fint om oss – det värmer!