Uujjjhggghjklökjokjjjikjjiiklll
Din Bil & Däck Verkstad i Borås
17 omdömen om Din Bil & Däck Verkstad i Borås
Din Bil o Däck är ett företag man verkligen kan lita på. De är hjälpsamma, trevliga och snabba när det uppstår problem med bilen. Oavsett om det gäller däck eller andra bilproblem får man professionell hjälp och tydliga svar. De tar sig tid att förklara och ser alltid till att bilen blir säker att köra igen. Rekommenderas starkt!
Väldigt snabba och duktiga med bra priser
Otroligt trevlig och professionell verkstad! Personalen tog sig tid att förklara allt tydligt och arbetet på bilen blev verkligen toppen. Kände mig trygg genom hela processen och kommer definitivt rekommendera dem till alla jag känner.
Mycket bra och snäll personal😁
Väldig trevlig personal. Bästa i Borås❤️
Riktigt bra verkstad, allt gick smidigt. Lämnade bilen på morgonen och hämtade den senare. Trevlig personal, bra pris och inget strul alls. Känns pålitligt.
Väldigt bra, trevliga, snabba smidiga läste det perfekt och snabbt som jag ville. Skulle rekkomendera stort!
Snabb och professionell service med trevlig personal. Tydlig kommunikation och rimliga priser. Rekommenderas varmt!
Bra bemötande, snabb hjälp och trevlig personal. Proffesionella. Kommer absolut gå dit igen med bilen.
Mycket bra service! Personalen var trevlig och professionell, och servicen utfördes snabbt och smidigt. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Din Bil & Däck
Superbra, snabb och enkel service. Bilen behövde felsökas, det gjordes snabbt och billigt på plats. Stor rekommendation.
Snabb och smidig service, väldigt kunniga mekaniker och trevligt bemötande. Supernöjd!
Jag är jättenöjd med min upplevelse. Bemötandet var väldigt trevligt och professionellt, och allt fungerade smidigt från början till slut. Man kände sig väl omhändertagen och trygg hela tiden.
Bästa personal, bästa service 🫶🏻
VARNING!!! OSERIÖS BILVERKSTAD!!! Jag skickade en förfrågan via autobutler om att byta mina fjädrar fram. Fick ett pris (ett pris som är lika för alla verkstäder beroende på vilket timpris dom har) När jag sen tackade ja till deras pris ändrade dom sig och ville lägga till en timme till. Detta är eg inte ok enligt Autobutler. Mycket dåligt! Det är uppenbart att dom ville plocka mig på mer pengar. Så gör man inte!!!! Det finns andra verkstäder!!!!
Bästa i Borås. Upptäckte felet och fixade till bra pris