Har jag problem som en massage inte löser, så går jag till Per-Erik. Hittills har han löst allt :)
Din Kiropraktor
Din Kiropraktor i Kristianstad är en engagerad klinik, ledd av den erfarna och legitimerade kiropraktorn Per-Erik Ohlgren. Efter att ha fullbordat sin femåriga utbildning vid Syddansk Universitet i Odense, Danmark och avslutat sin AT-tjänst, har Per-Erik ägnat sjutton år åt att ge sina patienter effektiv och professionell vård....
432 omdömen om Din Kiropraktor
Sedan starten hos Reco 2022
Mycket nöjd! Kunnig och professionell!
Det är nästan som en familjekänsla. Har div problem med ryggen, om alltid känt mig bättre efteråt.
Proffsig Trevlig Alltid lätt att boka online
Mycket nöjd med behandlingsplan och bemötande.
Så glad och tacksam att jag kom i kontakt med Per- Erik. Han lyssnar och förstår och är väldigt trevlig och inte att förglömma väldigt bra på sitt yrke. Jag kan varmt rekommendera honom om ni har behov av en kiropraktor ni kommer inte bli besvikna/Stellan
Duktig, kunnig, kompetent, trevlig, genuint hjälpsam
Trevligt bemötande Har inte haft problem efter besökt
Alltid proffsigt och bra behandlingar och trevligt bemötande
Mycket bra bemötande. Rekommenderar starkt!
Har bara goda lovord om min kiropraktor. Bra bemötande varje gång och lyhörd på vad man säger. Goda resultat på sin behandlingar och trevliga lokaler. Robert😎
Mycket bra. Noggrann och tydlig. Kunnig och trevlig.
Mycket bra. Får alltid hjälp med mina problem.
Väldigt kunnig och bra bemötande. Trygg upplevelse, bra resultat direkt.
Bästa nånsin och hjälpte mig verkligen!
Alltid proffsigt bemötande och Per-Erik har koll på vad han gör. Har hjälp mig hålla min kropp i trim så jag fixar min träning och vardag på bästa sätt.
Inlyssnande och förtroendefull. Förklarar förväntat resultat av behandling på ett tydligt sätt.
Fått bra behandling för både akuta skador och smärtor förvärvade under lång tid. Kunnig kiropraktor som jag litar på och återkommer till.
Alltid trevligt bemötande. Lyhörd på ens besvär sedan föregående besök och anpassar behandling därefter - med bra resultat! Har provat ett antal genom åren och Din Kiropraktor har varit överlägset bäst - kan varmt rekommendera!
Kunnig och trevligt bemötande.
Inlyssnande Proffsig Lättsam Lättillgänglig
Lyhörd och kompetent. Alltid väl bemött när man kommer på besök. Rekommenderar!
Trevligt, intensivt och bra effektivt.
Mycket trevligt bemötande mycket kunnig
Mycket bra bemötande, och bra förklarande behandling
Jag blir alltid så trevligt och glatt bemött . mina förväntningar är att jag ska bli hjälpt och jag blir alltid bättre av behandlingen. går till min kiropraktiker när jag känner att jag behöver det och det kan vara flera gånger under en månad eller så dröjer det år emellan men jag återkommer alltid
Var hoss Per Erik för att få hjälp med ryggen han rättade till mina koter och justerade lite andra saker på ryggen, så han är mycket kunnig och duktig det har lättat mycket i min rygg, så jag är mycket nöjd efter hans hjälp. Jag vill verkligen rekommendera er honom.
Mycket proffsig och trevlig kiropraktor.
Mycket bra bemötande, jag fick den hjälp jag behövde, och mitt problem försvann efter fyra besök.
En duktig och lyhörd terapeut. Har fått mycket goda resultat efter behandlingarna.
Har varit kund hos Per-Erik under många år och blir alltid vänligt och trevligt bemött. Han är väldigt duktig på att hitta ”det onda” och sätta in rätt behandling. Ger goda råd och man får hjälp med övningar att gör hemma. Efter många års ryggont har jag blivit så gott som helt bra med hans hjälp. Rekommenderas varmt!
En mycket trevlig kiropraktor som kan sina saker. Alltid lätt att boka via online men har man något akut så är det snabbare att ringa och man får alltid den återkopplingen tillbaka.
Proffsigt bemötande och behandling som verkligen tjänat sitt syfte.
Mycket kompetent och professionell kiropraktor som verkligen lyssnar och ger bra hjälp. Rekommenderas starkt.
Proffsigt, lätt att få tider..
Min kiropraktor är lyhörd och har ett mycket bra bemötande! Han bokar inte in mer besök än vad som är behövligt och berättar vad han gör och varför! Mycket nöjd!
En fantastisk kunnig trevlig man! Behöver dock gå vidare till vården
Blivit väldigt väl bemött och omhändertagen
Alltid toppen och härligt bemött!
Väldigt bra bemötande. Engagerad och tog sig tid att lyssna och försöka sätta sig in i ärendet.
Alltid trevligt bemött. Att få mindre smärta och det känns bättre. Det känns bra.
Har gått till samma kiropraktor förebyggande i snart 20år och tänker inte byta.
Kunnig och lyhörd kiropraktor. Väldigt nöjd!
Bra bemötande på alla sätt o vis. Man förstår att Per-Erik kan sina saker Åke Henriksson
En kiropraktor med erfarenhet och som lyssnar på sin klient.
Snabb och bra hjälp vid akut ryggskott.
Bra och trevlig. Vet vad han gör.
Fantastiskt fint bemötande och i en trevlig lokal. Trevlig och lugn som person. Noggrann undersökning och förklarar och svarar lättförståeligt och pedagogiskt på mina frågor. Kan varmt rekommendera Per -Erik!
Mycket trevlig! Tar sig tid och förklara!
Bara goda erfarenheter, trevlig och kunnig