Alltid ett trevligt bemötande. Som patient blir man sedd. Är nöjd med behandlingen.
Din Kiropraktor
Din Kiropraktor i Kristianstad är en engagerad klinik, ledd av den erfarna och legitimerade kiropraktorn Per-Erik Ohlgren. Efter att ha fullbordat sin femåriga utbildning vid Syddansk Universitet i Odense, Danmark och avslutat sin AT-tjänst, har Per-Erik ägnat nitton år åt att ge sina patienter effektiv och professionell vård....
496 omdömen om Din Kiropraktor
Sedan starten hos Reco 2022
Fantastisk kiropraktor. Rekommenderas varmast. Fantastiskt kundbemötande och har fixat min rygg åtskilliga gånger.
Här får jag en bra behandling av en kunnig person som har både mjukt handlag och hårda nypor. Är alltid nöjd och belåten efteråt. Att han dessutom har ett trevligt och avslappnat sätt spär på den positiva känslan.
Min kirupraktor är helt fantastisk. Lugnt,uppmärksam på mina beskrivningar av besvär. Jag är helt nöjd och smärtorna har minskat jättemycket. Det är underbart att det finns så fin personal. Tack Mvh Melanie
Alltid bra! Rekommenderas starkt!
Mycket trevligt bemötande,undersökningen är grundlig.
Mycket duktig och proffsig! Kan varmt rekommenderas.
Fantastiskt bra kiropraktor !!
Absolut den bästa, mycket professionell, kunnig och alltid ett glatt bemötande 👍
Trevligt och professionellt bemötande
Vänligt bemötande. Han känner min kropp och mina problem efter 20-25 år. Vet exakt vad som behöver göras. Vill fortsätta fast jag inte bor i staden. Vet vad jag får och är väldigt trygg med det.
Genuin och proffsig, tar sig tid att lyssna på problemet och hitta rätt åtgärd, supernöjd alla gånger hälsningar Lars Martinsson
Proffesionellt bemötande med inslag av humor, gillas. Förväntade mig att få hjälp med min nacke och det har jag fått.
Väldigt kunnig, professionell och lyhörd.
Alltid toppenbemötande och engagemang
Hos Din Kiropraktor får jag alltid den behandling som kroppen för stunden är i behov av. Regelbundna besök säkerställer kontinuitet i behandlingen. Alltid med samma professionella men samtidigt familjära bemötande.
Bra bemötande bra behandling som hade effekt .
Per-Erik är en trevlig person, han är en duktig kiropraktor som jag kan rekommendera.
Trevligt och omtänksamt bemötande. Förväntningarna var att få ett bättre välbefinnande och det fick jag.
Alltid ett mycket trevligt och engagerat bemötande med fokus på att lösa ens problem.
Absolut duktig i det han gör.
Bra bemötande och väl omhändertagande
Verkligen toppen! Bra hjälp när man än behöver det! Bara plus!
Jätte bra snabbt och effektivt
Alltid lika bra bemötande. Får mycket bra hjälp med mina problem Upplever att det blir betydligt bättre efter behandling Går bra att få extra tider vid behov utan större väntan Vänligen Rose-Marie Andersson
Han lyssnar och analysera min ev krämpor och följer noggrant upp vid nästa besök hur det har gått. Jag har gått hos honom under en lång period och vi har skapat en bra kontakt. Upplever honom som väldigt kunnig i det han håller på med.
Mckt bra omhändertagande vid besök. Bra info o diskussioner kring orsaker och vad jag själv kan göra för att bli bättre. Har blivit påtagligt starkare och mindre smärtbenägen sedan jag började hos Din Kiro. Rekommenderas varmt!
Bra person med bra värderingar. Bra tillgänglighet, med bra kommunikation Finns akuttider.
Riktigt trevlig och bra kille Förklara hela tiden vad han gör å frågar att man är okej. Helt klart den bästa och trevligaste kiropraktorn jag varit hos, och jag kommer fortsätta gå hos honom. Rekommenderas verkligen /daniel
Mycket bra "bollplank" för frågor. Kunnig inom sitt område. Som hos alla inom yrket, korta behandlingstillfällen som känns brådskande. Effekten av behandlingarna är tveksam. Bra bemötande och öppenhet för diskussion.
Proffsigt bemötande och lyhörd kan verkligen rekommenderas.
Per-Erik är otroligt professionell och extremt kunnig och får en känna sig väldigt trygg, samt att våga lita på processen. Upplever en frihetskänsla i kroppen som jag inte upplevt på åratal pga stel rygg🙌🏼
En härlig prick som har mitt fulla förtroende
Har varit patient hos Per - Erik Sedan 2010 , Alltid ett fint bemötande har hjälpt mig på ett professionellt sätt med mina besvär
Kunnig och Engagerad.
Ett bra och engagerat bemötande.
Duktig och tar sig tid att undersöka innan behandling. Empatisk och kunnig!
Trevligt å glatt med mycket kompetens 👍🏻
Alltid trevligt bemötande. Professionellt utfört. Går regelbundet för att inte få problem med min rygg. Inga problem att få akut tid om så behövs. Vilket inte behövts på lång tid. Vilket är ett bra tecken.
Väldigt duktig och lyhörd kiropraktor. Kan verkligen rekommendera honom
Den bästa Kiropraktorn någonsin. Man känner sig så omhändertagen. Respektfull, kunnig och professionell. Går alltid därifrån lättad över att spänningar släppt i kroppen och fått tillbaka energin. Har gått här minst 12 år och kommer att fortsätta när jag är i behov av det Rekommenderas varmt 🙏🤩🍀
Per-Erik är duktig med sitt hantverk men framförallt lyssnar han och tar sig tid så att han behandlar rätt
Märkte direkt resultat! Rekommenderar 🌟
Han lyssnar och hittar alltid någon lösning på mitt problem.
Trevligt bemötande Noga med att berätta vad som kommer att hända, frågar så att allt känns bra Rekommenderar verkligen
Fantastisk. Han gör underverk. Jag är så nöjd och kan verkligen rekommendera honom.
Jag är väldigt nöjd med bemötandet Jag får hjälp med mina krämpor efter hand. Jag går regelbundet cirka en gång i månaden för att det hjälper mig.
Väldigt trevligt bemötande! Var väldigt skeptisk i början, men efter 5 ggr känns det skillnad! P.g.a Fina Recensioner valde jag Per-Erik!
Sjukt duktig, hjälper mig med diskbråcket så jag kan jobba.
Fantastiskt duktig kiropraktor, som värnar om kundens bästa. Mina bästa rekommendationer!