Din Kiropraktor, sid 2
Utmärkelser
60 omdömen om Din Kiropraktor
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Din Kiropraktor
Mycket bra bemötande o trevlig kiropraktor.
Går på kontroll 3 gånger om året, o under håller rygg, axlar o nacke. -
skrev om Din Kiropraktor
Lika fint bemötande som alltid.
Professionellt men även personligt, känns alltid tryggt att vara hos Per-Erik. -
skrev om Din Kiropraktor
Har varit till stor hjälp, min rygg är betydligt bättre
skrev om Din Kiropraktor
En mycket behaglig och trivsam person som på ett lugnt och pedagogiskt sätt bemöter de funderingar som kommer upp under besöket
Kan rekommenderas.
Trevligt bemötande och lyhörd för det jag behöver hjälp med.
Då jag har problem med höfter och nacke är han den bästa hjälpen jag fått. har sökt flera utan resultat. -
skrev om Din Kiropraktor
Jag får den hjälp jag behöver och blir bemött på ett positivt och trevligt sätt.
skrev om Din Kiropraktor
Känner att man blir bra bemöt och att Per-Erik vill verkligen hjälpa en.
skrev om Din Kiropraktor
Är alltid väntad när man kommer till kiropraktorn, efter alla år som jag fått behandling är min kropp fortfarande arbetsför tack vare mina behandlingar
skrev om Din Kiropraktor
Bra, seriöst och kunnigt bemötande. Går hit på grund av ryggont och behandlingen hjälper hittills mycket bra!
Alltid trevligt bemött.
Få förklaring på besvären man har och behandlas därefter för att lindras.
Hade fått nya besvär jag inte haft tidigare, fick bra förklaring på detta och undersöktes och fick lugnande besked. får återkomma om besvären inte ger med sig. -
skrev om Din Kiropraktor
Professionell! Min rygg har blivit betydligt bättre sedan jag började gå till Per-Erik!
skrev om Din Kiropraktor
Har gått till min kiropraktor under många år. Han är väldigt kunnig och hjälper mig så att jag har bra rörelseförmåga trots hög ålder. Jag får ett trevligt bemötande av en vänlig, glad och omtänksam kiropraktor, som alltid tar och lyssnar in vad man säger. Jag känner sig väldigt glad och jag får känslan att jag är väldigt speciell. Just det har jag hört från flera av hans patienter.
skrev om Din Kiropraktor
Trevlig ock sympatisk kan starkt rekommenderas
skrev om Din Kiropraktor
Alltid bra bemötande. Och professionella och kunnigt.
skrev om Din Kiropraktor
Superbra bemötande och fantasktisk hjälpsamma. Lyssnar på vilka problem jag har och tog dem seriöst. Är en kiropraktor av hög klass som tar sitt jobba på allvar
skrev om Din Kiropraktor
Trevligt bemötande och fixar mina problem.
SUPERPROVSIGT BEMÖTANDE & BEHANDLING
Alltid trevlig och glad
Otroligt kunnig på det han gör -
skrev om Din Kiropraktor
Bra att går regelbundet och till samma person.
skrev om Din Kiropraktor
Väldigt nöjd. Liten intervju om mina problem sedan började han jobba med det, gick väldigt bra. Nu går jag dit med jämna mellanrum och problem har inte kommit tillbaka.
skrev om Din Kiropraktor
Mycket bra bemötande och flexibla och bra tider.
skrev om Din Kiropraktor
Bra och kunnig ............................
skrev om Din Kiropraktor
Alltid förstående och alltid professionell. Rekommenderas skarpt.
skrev om Din Kiropraktor
Som alltid lyhörd och ger en behandling som alltid fungerar. Jag har stor tillit och kan varmt rekommendera Din Kiropraktor.
Bra bemötande
Lätt att få tider.
Bra uppföljning -
skrev om Din Kiropraktor
Rekommenderar verkligen min kiropraktor till alla ja stöter på som behöver hans hjälp.
Alltid lika saklig, välbemötande, kunnig på sitt område och ärlig.
Han ser människan o helheten i hela smärt problematiken.
Har gått till han i många år o sätter kvalitet framför kvantitet. -
skrev om Din Kiropraktor
Bra och noggrann. Intreserad av hur man mår, hur det går över tid och ev. förändringar. Ger goda råd och tips om både träning och rehabilitering. Mycket bra!
skrev om Din Kiropraktor
Han har hjälpt mig så mycket med värk på olika ställe
skrev om Din Kiropraktor
Haft ont i höger axel undre lång tid men nu blivit bra tack vare de behandlingar jag fått. Jag är mycket nöjd.
skrev om Din Kiropraktor
Kunnig lyhörd,och tar sig tid. är väldigt flexibel då det gäller akuttider.
skrev om Din Kiropraktor
Väl bemött.duktig på rygg. Många andra muskler
skrev om Din Kiropraktor
Han är lyhörd och tipsar om rörelsemöster som underlättar vardagen
skrev om Din Kiropraktor
Alltid vänligt och bra bemött. Känner stor tacksamhet för den hjälp jag får som medför att min vardag och mitt liv förbättras. Uppskattar att man tar sig tid, lyssnar och känner av status.
skrev om Din Kiropraktor
Mycket bra bemötande. Engagerad kiropraktor. Mina förväntningar har uppnåtts. Jag har varit kund i många år, drygt 20 år och alltid varit nöjd.
skrev om Din Kiropraktor
Ställer alltid upp på kort varsel. Trevlig,
skrev om Din Kiropraktor
Den bästa i alla avseenden , skicklig och mycket trevlig
skrev om Din Kiropraktor
Din kiropraktor har en bra service, man får mycket bra tips och gör ett bra jobb.
Ser till att man får en bra uppföljning och patienten mår bra! -
skrev om Din Kiropraktor
Alltid lika bra. Trevlig och professionellt bemötande
skrev om Din Kiropraktor
Jag har fått det bästa bemötande och behandling av min kiropraktor Per-Erik Ohlgren. Mina ryggproblem så mycket bättre att jag nu lever ett mer rörligt och aktivt liv. Tack!
skrev om Din Kiropraktor
Ett proffsigt och varmt bemötande vid varje besök.
Har blivit så mycket bättre i min nacke och rygg. -
skrev om Din Kiropraktor
Rak, ärlig och tydlig i förklaringarna.
Ger ett tryggt bemötande och stabilt förtroende. -
skrev om Din Kiropraktor
Skicklig i sitt utförande. Ärlig och rak med ett trevligt bemötandet.
skrev om Din Kiropraktor
Väldigt trevligt bemötande. Oerhört skicklig kiropraktor. Levererar över förväntan!
Personligt bemötande
Bra behandling -
skrev om Din Kiropraktor
Kunnig trevlig och älltid ställer upp varit kund flera år
skrev om Din Kiropraktor
Proffsigt, trevlig och kunnig.
skrev om Din Kiropraktor
Har hjälpt mig i många år med diverse krämpor. Återkommer alltid till P-E och litar på att han har en lösning på mina problem.
Alltid vänlig och på gott humör! -
Mycket bra bemötande
Levde med bravur upp till mina förväntningar
Har problem med mina axlar / nacke och märkt en tydlig förbättring -
skrev om Din Kiropraktor
Jag blev vänligt och trevligt bemött,som alltid.Blev hjälpt för mina besvär.Brukar alltid bli bra efter behandlingarna.Är tacksam för det.Slipper att ha ont.Besvär med höft och bröstryggen.Är mycket nöjd.
skrev om Din Kiropraktor
Kunnig, engagerad, toppen service!!!!