Mycket trevligt bemötande! Jag fick hjälp med att bygga ut trädäcket och olika jobb utomhus. Det blev jätte fint. Det blev verkligen fint och jag skulle anlita de igen om behovet uppstår.
Direktfix
Välkommen till Direktfix! Vi hjälper villaägare med RUT- och ROT-jobb både inomhus och utomhus. När du anlitar Direktfix går en del av intäkterna till de olika idrottsklubbar som vi samarbetar med. Du väljer själv vilken klubb du vill stödja på vår hemsida när du bokar din tjänst. Vi erbjuder en rad trädgårdstjänster som bland...
17 omdömen om Direktfix
Vad roligt att höra du är nöjd. Vi håller ju nu på med ett annat projekt hos er som kommer bli mist lika bra som det andra. Roligt att kunna glädja andra och göra fint.
De jobbade snabbt och effektivt och hann med det vi kommit överens om
Jag är glad att ni är nöjd med deras insats.
Det kom 2 trevliga ” killar ” och jag visade runt i min lilla trädgård vad jag ville ha hjälp med, hade kanske bett om mer hjälp men regnet öste ner så jag får fixa resten.Kanske jag ringer till våren för vårbruket! Jag fick hjälp med det jag inte klarat själv typ plommonträdet, Jag har inte fått någon faktura ännu så jag vet inte summan men dom var inte här hela dagen. Men jag känner mig nöjd och kommer att spara ert nummer! Mvh Kerstin
Hej Kerstin, Roligt att du blev nöjd med resultatet, trots det dåliga vädret. Vi kommer gärna tillbaka till våren och gör fint i er trädgård. Fakturan blir lite billigare än ursprunget, då de inte var hela dagen hos er.
Jättebra! Trevligt bemötande och bra hjälp!
Tack, roligt att kunna göra er nöjd.
Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick. Bra genomgång. Tyvärr var jag inte hemma så vi fick komplettera med ett andra besök men det blev bra.
Det var bara trevligt att komma tillbaka och göra en komplettering. Nu kommer även grannarna vara nöjda.
Mycket fint arbete och bra inställning till oss som kund. Vi rekommenderar varmt DirektFix!
Tack Stefan. Det var roligt att kunna få till det, med de olika beställningarna och göra dem mer eller mindre samtidigt.
Anställ inte Direktfix för målning! Vi anställde de för att måla väggar, lister och tak. Jobbet tog väsentligt mycket längre tid än de beräknade, det var otroligt mycket slarv med stänk på väggar, taket målades sist så takfärg skvätte på väggarna och de behövde göra om och om igen. Riktigt oproffesionellt! Det kladdades mycket, målarna tog många långa rökpauser och verkade inte jobba effektivt alls. Tillslut blev arbetet äntligen färdigt, även om vi inte var nöjda med resultatet, så lämnade de kvar massa tejp runt eluttagen...
Tack för att du tog er tid att lämna ett omdöme och självklart ber vi om ursäkt och beklagar för de fel vi har gjort. Vi erkänner att vi inte har skött detta på rätt sätt. Ingen kund ska behöva uppleva en faktura som en överraskning. Arbetet blev mer omfattande än vad vi hade offererat. Vi är överens kring att arbetet är bra och vi har krediterat en betydande del av det fakturerade beloppet. Vi arbetar med att ändra våra processer, så att detta inte ska behöva hända igen.
trevligt bemötande. halvdant jobb som var lite slarvig men tyvärr helt bedrövlig koppling mellan offert och sedan priset - dubblerades utan att de beröttade att det blev dyrare.
Tack för att du tog er tid att lämna ett omdöme och självklart ber vi om ursäkt och beklagar för de fel vi har gjort. Låt oss ta det från början. Vi lämnade en offert utifrån det underlaget vi hade fått, det var första felet. Tillsammans kunde vi se att arbetet var betydligt mer omfattande. Vi nämnde det men inte tillräckligt tydligt och heller inte omräknat i vad merkostnaden skulle bli, det var andra felet. När arbetet med tilläggsbeställningar var godkänd skulle vi ha ringt och berättat om tilläggskostnaderna, det var...
Mycket noggrant och proffsigt utfört arbete! Vi är väldigt nöjda efter att ha anlitat Direktfix för installation av taklampor, gardinskenor och annat smått.
Vad roligt att ni ni blev nöjda. Nu fick ni fint i ert nya boende.
Trevliga och kunniga personal, jobbar effektiv och noggrann med detaljerna.
Toppenbra jobb mycket trevlig person som gjorde jobbet Trädgården blev så fin kan rekommendera varmt!
Tack Mona för de fina orden. Roligt att kunna glädja dig med vårt fina jobb. /Anders
Bra pris. Effektivt utfört arbete. Trevligt proffesionellt bemötande
Trevliga, kunniga och arbetsvilliga trots den extrema värmen. Kommer att anlita dem igen.
Tack, trevligt att du blev nöjd. Alltid värmande att höra.
Förstod vad jag behövde, ville åstadkomma och fixade det.
Trevligt tillmötesgående, snabbt utfört jobb och fint resultat. Jag kommer anlita direkt fix i framtiden.
Trädgårdshjälp! Mycket nöjd med det kunniga arbetet.
Tack för att du blev nöjd med vårt arbete. Det glädjer oss att ni blev nöjd med vår service.
- Som man förväntar sig bli bemött, trevligt och glada. - Att få jobbet gjort på ett bra omtänksamt sätt vilket Direktfix gjorde. - Rensade och klippte så nu jag har fått en fin trädgård. Jag är så nöjd!