Doctrivet AB
2.0 i betyg av av
2 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag2 omdömen om Doctrivet AB
skrev om Doctrivet AB
Fick vänta på en timme med min undulat trots att hade kommit till min bokade tid.
skrev om Doctrivet AB
Mycket missnöjd med mitt besök. Större delen av besöket satt jag och väntade på veterinären. Var där totalt 1 timme och 40 min för en vanlig undersökning och blodprovtagning. Undersökningen och blodprovstagning tog 15 min, resten av tiden väntade vi på ingenting. Fick inte ens veta varför. Frågade flera ggr vart veterinären var och varför denne inte kom. När jag sen skulle betala fick jag återigen stå och vänta 15 min för hela personalstyrkan gömde sig nånstans. Total nonchalans. Fick inte ens vara med min hund vid blodprovtagning, fast min hund är orolig av sig. De tog betalt för vet. undersökning, blodprov och extra för blodprovshantering, blodprovtagning, blodprovstest. Borde inte blodprovstagning, hantering och test ingå i "blodprov" ? Kan man ta blodprov utan att "hantera" blodprovet? Det är superkonstigt.Varför betalar man extra för hantering? Fick betala 5000 SEK och veterinären klarade inte ens av hela undersökningen. Resultaten gav inget och ska nu gå till annan veterinär och göra om hela undersökningen, men blev ändå tvungen att betala fast de inte klarade av en helt vanlig undersökning och då har jag en lugn och tålmodig hund. Otroligt dålig klinik. Okunniga, nonchalanta och jättedyrt.