YEZICA N:
PLÖTSLIGT händer det... För första gången på snart 11 år går Yaga till veterinären och låter sig inspekteras (denna gång i munnen) utan lagfasthållning av olympiska mått, utan att skrika och klösa på väggarna och spraymåla desamma medelst analsäckstömning. För det mesta är det kört redan vid chipavläsning och sedan går det inte att vända oavsett hur pedagogisk man är.
Mälarhöjdens veterinärklinik och Vet. Julia Åkerlind, folks... Som bara satte sig på golvet, lät kelpien tugga henne i ansiktet, gav matte tid att sätta djuret och få henne i träningsmode, lät matte visa upp djurets mun först, och sedan köra nosfrys medan vet kollade munnen själv och lyssnade på hjärtat. Jag kom in med ett djur där sedering är självklart för minsta lilla åtgärd, kom ut med en pigg och opåverkad hund och en burk snask on the house som veterinären tyckte hon skulle få med sig som duktigbonus helt enkelt.
Elisabeth J:
Så fint avslut för våran Sid❤️🙏
Jag åkte in med Sid då jag misstänkte att han fått en stroke eller något.
Ni tog er tid, undersökte, blodprover, röntgen och ultraljud. Då fick jag svar😥💔
Tyvärr cancer som inte gick att göra något åt💔
Tack för att ni så fint tog hand om mig och Sid i denna stund.
Så fint han fick somna in❤️ 20.04.2023.
Ni fantastiska 🙏❤️
Monica J:
Har alltid varit, och är fortfarande bäst! Jättegulliga, mycket kunniga, hjälpsamma som verkligen bryr sig om djuren och dessutom är dom klart prisvärda. Rekommenderar denna veterinärpraktik alla gånger i veckan. Har gått dit i många år nu med mina hundar, och även vid något tillfälle med katt och fågel. Fantastiska på alla sätt och vis.
Marie T:
När vi bestämde oss för att kastrera vår labradorhane ringde jag runt till en massa veterinärpraktiker. Det lägsta priset för en kastrering hittade vi hos Sjöstadens Veternärpraktik. Utöver det mycket överkomliga priset fick vi ett supertrevligt och proffsigt bemötande av veterinären. Hon är oerhört duktig och lyhörd för frågor som man har som ägare inför en operation. Ett stort plus är att dem har kvälls- och helgöppet vilket underlättar när man själv jobbar kontorstider. Hit kommer vi absolut återvända om vi skulle behöva veterinärkonsultation i framtiden!
Tommy B:
Varit kund hos Djurkliniken under många år och ständigt möts av leenden, professionalism och "inga-problem". Kan bara varmt rekommendera denna klinik, både från valp till sista andetaget.
Caroline:
Kastrerade min hund här efter rekommendationer om denna mottagning från många håll, och jag blev inte besviken. Man känner sig välkommen och omhändertagen direkt. Mycket trevlig och framförallt kompetent personal!
Mathilda S:
Dom är ett helt fantastiskt gäng som har stor empati för oss djurägare och förklarar vad som kommer hända, vad som har hänt och hur man går vidare därifrån. Väldigt bra kommunikation. Har en hittekatt som har haft två stora ingrepp med sina tänder. Har en längre väg att köra till kliniken men det är helt klart värt det!🫶🏼
Emma O:
Fantastisk veterinär med ett varmt hjärta och stor kunskap! Bryr sig verkligen om djuren och har en personlig mottagning.
Har varit där väldigt ofta med flera olika djurslag och aldrig varit besviken.
Anna K:
Alltid trevliga och engagerade, får snabbt tid till djuren,Vetrinär Saga Lax är en jätte duktig och lugn vetrinär.
Mina djur gillar inte vetrinären, men jag och husse rekomenderar starkt denna klinik. Vi vill inte gå till någon annan klinik.
Marie-louise L:
Jag åker alltid hit för tandbehandlingar/åtgärder. Utom sist då de hade semester. Min ordinarie veterinär rekommenderar dem alltid för tandbehandlingar. Jag är hundägare sedan 37 år. Förutom ett särdeles proffsigt och vänligt bemötande så är priserna vettiga. Jag sätter aldrig min fot hos Anicura eller Evidensia om det inte gäller livet. Vi skall vara rädda om de små, äldre klinikerna med djuren, inte vinsten i fokus. Jag vill ha personal med säkra, varliga händer som tar hand om lina hundar och som lyssnar på mig som hundägare. Inte någon som skall ta 100 prover för allt möjligt för att de saknar kunskap. Rekommenderar alltid och ofta denna klinik!
Anette S:
Toppenbra och mycket duktig veterinär och djurskötare.De fixar det mesta.
Alltid bra service och ett underbart bemötande.Har provat flertalet veterinärer här i Stockholm och jag anser att Tumba är bäst och dessutom mycket billigare....