Jag vet inte vem Victor är????
DoldAdress.se
DoldAdress.se är ett företag som döljer dina personliga uppgifter online och värnar om din digitala integritet. Från endast 29 kr i månaden hjälper vi dig att skydda dina personuppgifter genom att bland annat ta bort dig från upplysningstjänster och Googles sökresultat. Vi erbjuder 3 olika säkerhetspaket så att du kan välja...
123 omdömen om DoldAdress.se
Sedan starten hos Reco 2024
Tjena kära kund! 👋 Tack för att du lämnade ett trestjärnigt omdöme, det blir vi superglada för! ⭐⭐⭐ Och jag får lov att be om ursäkt. Jag har kikat i mina egna loggar och kan konstatera att det är jag som gjort fel i namninställningen vid ditt utskick. Så den missen får du helt enkelt skylla på mig. Vad säger man… det mänskliga misstaget är ibland svårt att undvika! Mejla gärna vår support, så fixar vi en liten plåster-på-såren-kod åt dig med några extra länkar till din länkbank. 💌🩹 Sorry för missen och tack för att du uppmärksammade den! Ha det så gott! 🌟 Vänliga hälsningar, Ida
Bäst bäst o bäst! Jag har skyddad identitet och doldadress.se har lyckats skydda o gömma mina uppgifter trots att myndigheter inte har gjort det. Jag har även fått mail DIREKT ifall det upptäckts något. Rekommenderas och hoppas ni finns för evigt!
Hej Christina! Tusen tack för ditt fantastiskt fina omdöme! Det värmer verkligen att läsa att du känner dig trygg med vår tjänst och att du uppskattar våra bevakningar och notiser. Att du rekommenderar oss betyder otroligt mycket för hela teamet! Vi är så glada att få finnas här för dig och självklart hoppas vi också att vi får fortsätta hjälpa dig i många, många år framöver. 🫶✨ Tack för att du är kund hos oss och för att du tog dig tid att skriva så fina ord! 💖 Varma hälsningar, Ida
Jag är fortfarande kvar på nätet. Går inte få bort mig.
Hej Torbjörn! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi hjälper dig gärna att ordna detta på en gång :) Om du menar att du fortfarande är synlig på upplysningssajternas hemsidor, exempelvis Mrkoll, Ratsit och Hitta, hittar du guider för hur du döljer dina uppgifter under fliken "Upplysningar "på Mina Sidor. Genom att följa dessa steg kan du dölja dina uppgifter på de upplysningssajter som omfattas av vår tjänst. Om du i stället menar att länkar till dina uppgifter fortfarande syns på Google, har vi identifierat...
Bra och smidigt företag med enkla lösningar, dock hade jag velat se att de sökte av en ännu större del av nätet och lite snabbar fångade upp avvikelser
Hej Fredrik! Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att lämna feedback! 😊 Det gläder oss att du tycker att vi är ett bra och smidigt företag med enkla lösningar. Vi uppskattar din feedback gällande sökfunktionen. Jag misstänker att du kanske tänker på Google-avindexeringsfunktionen. Om du loggar in på Mina Sidor och går till fliken "Avindexering", hittar du rubriken "Rekommendationer". Där hittar du länkar som vi har identifierat åt dig. Med ett klick kan du skicka in dessa, så behandlar vi ärendet åt dig....
Skyddar helt utmärkt från bedrägerier
Hej Vanessa! Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattar oss. Tack för att du är kund hos oss! Vänliga hälsningar, Ida
Smidigt funktion att inte ha känsliga uppgifter på nätet
Hej! Tack så mycket för ditt fina omdöme, Citizen A! Vad roligt att höra att du tycker att DoldAdress.se är en smidig funktion för att skydda känsliga personuppgifter på nätet. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vänliga hälsningar, Ida
Är tyvärr alldeles för centrerat kring krediter, trots att man har abonnemang där. Det borde vara en one-stop-shop där allt ingår i abonnemanget, och dom lägger faktiskt inte särskilt mycket ansträngning från deras sida, man måste själv gå in och göra det mesta manuellt själv.
Hej Alexander! Tack för din feedback och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi vill gärna ta tillfälle och förtydliga hur våra abonnemang är uppbyggda. Borttagning av länkar från Google och upplysningssajter ingår alltid och utan begränsning i våra abonnemang. Utöver detta ingår ett antal länkkrediter beroende på abonnemang – 5 i Basic, 10 i Pro och 15 i Premium, som kan användas för exempelvis Flashback-länkar, bilder i Google, nyhetsartiklar och andra typer av länkar. Om man har behov av fler...
Det mesta funkar perfekt, vissa myndigheter, företag verkar det inte gå att dölja mina personuppgifter vilket förstås hade varit bra. Finns man på en sida kommer ändå dom flesta att hitta igen mej på något sätt
Hej Lars-Åke! Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback! Vi arbetar löpande med att bevaka din synlighet och hjälpa till att dölja uppgifter. Om det gäller en Google-länk kan du kika bland dina rekommenderade länkar under fliken "Avindexering" på Mina Sidor. Där har vi tagit fram länkar som vi har identifierat åt dig och som vi gärna hjälper dig att behandla för borttagning. Om det gäller en upplysningssajt finner du stegen under fliken "Upplysningar" på Mina Sidor. Viss information...
Den är bra, tycker att ni kan göra mer som att ta bort allt som dyker upp igen så man slipper göra de själv
Hej Adnan! Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att lämna feedback! Det gläder oss att du tycker att tjänsten fungerar bra. 😊 Vår ambition är att göra processen så enkel och smidig som möjligt, och vi övervakar därför din synlighet löpande. Det innebär att om du blir återpublicerad på exempelvis Mrkoll.se eller Hitta.se, ser du detta direkt på Mina Sidor, så att du enkelt kan dölja dig igen. Detsamma gäller Google-länkar. Vi övervakar din synlighet löpande och skickar rekommendationer på länkar vi hittar...
Hopplöst företag om man ens kan kalla dem för det. Jag förväntade mig att bli bortraderad från olika sidor med namn och adress. Istället får jag själv gå in och ta bort mina uppgifter på vissa sidor med en viss intervall samt skicka mail. Företaget tar betalt men utför ingen tjänst.
Godkväll Helena! Vi beklagar verkligen att du upplever det så. Det verkar ha blivit ett missförstånd kring vad tjänsten omfattar och vilka delar som behöver genomföras av kunden själv. DoldAdress.se hjälper till att ta bort, övervaka och dölja uppgifter från nätet. En av våra borttagningsprocesser, som jag tror att du syftar på i din recension, behöver däremot genomföras av användaren själv. Exempelvis kräver borttagning från Mrkoll.se att du identifierar dig och signerar med ditt eget BankID. Det är alltså inget vi kan...
Perfekt, funkat klockrent i några år nu.
Hej! Tack så jättemycket, Marko! ⭐ Vad roligt att höra att DoldAdress.se har fungerat klockrent för dig i flera år. Det betyder mycket att du väljer att fortsätta vara kund hos oss! 🙏 Vänliga hälsningar, Ida
Mycket nöjd! Rekommenderar starkt.
Hej! Tack så mycket för ditt fina omdöme, Berivan! Vad roligt att höra att du är mycket nöjd med DoldAdress.se och att du skulle rekommendera oss. Det betyder mycket för oss! 🌟 Trevlig kväll! Hälsningar, Ida
Tryggt och smidigt.Fungerar tillfredsställande.
Hej Ulla-Maija! Vad roligt att höra att du finner våra tjänster trygga och smidiga. Trygghet är en viktig punkt för oss som vi tar på allvar. Tack för att du är kund hos oss 🙂 Hälsningar Filippa
Hemsidan är sådär, de kan inte ta bort allt.
Hej Aggie! Tack för din recension 🙂 Vi kan hjälpa till med att ta bort uppgifter från upplysningssidor och Googles sökresultat. Eftersom vi är en tjänsteleverantör kan vi inte påverka handläggningstiderna eller alla beslut. Du får jättegärna kontakta våran support så hjälper vi gärna dig vidare till en lösning!🥳 Vi önskar dig en fin eftermiddag, Hälsningar Filippa
Bra och pålitlig, har inga klagomål
Hej Nicklas! Stort tack för ditt omdöme, kul att höra. Önskar dig en fin dag! Hälsningar, Ida
Vore guld om doldadress kunde vända sig till bolag som INTE tar bort länkar eller adresser. Som typ Upplysning.se
Hej Ann-Louise! Tack för din femstjärniga recension. Din feedback betyder mycket för oss. Vi är medvetna om att Upplysning.se dröjer längre än vanligt med borttagningar från sin hemsida. Logga gärna in på Mina sidor hos oss och klicka dig vidare till fliken "Upplysningar" för att ta del av mer information (där finns allt samlat om just det specifika fallet gällande Upplysning.se). Efter många klagomål har nämligen IMY inlett en tillsyn som bland annat utreder varför Upplysning.se dröjer längre än normalt med att ta bort...
Tryggt och väldigt bra sida! Bra att det finns
Hej Defne! Stort tack för ditt omdöme. Vi blir superglada av att höra att du känner dig trygg med oss, vi är glada att ha dig som kund. Önskar dig en fin sommar! Vänliga hälsningar, Ida
bra-mycket professionella.
Hej Thomas, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är mycket glada över att du upplever oss som professionella. Tveka inte att höra av dig om du skulle ha några frågor framöver. Med vänliga hälsningar, Ida
Helt sjukt att jag klarat mig utan doldadress tidigare. Jag har tyckt att jag själv varit ”duktig” på att ta bort mig från olika upplysningstjänst, men att bevaka att jag inte kommer tillbaka har jag tidigare uppenbarligen misslyckats med. Numera löser det sig enkelt.
Hej Filip, Stort tack för den fantastiska feedbacken! Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge våra kunder. Det är fullt förståeligt att det känns krångligt att på egen hand rensa sina uppgifter från upplysningssajter. Det är dessvärre ett tidskrävande arbete att hålla sig borta permanent, eftersom sajterna återpublicerar profiler på nytt. Det är just därför vår bevakning finns, så att du kan luta dig tillbaka. Grymt att vi får hjälpa dig att hålla dina uppgifter säkra och dolda framöver! Med vänliga hälsningar, Ida
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos DoldAdress.se. Tjänsten fungerade smidigt, bemötandet var professionellt och allt gick snabbt och enkelt. Mina förväntningar uppfylldes fullt ut, och jag kan varmt rekommendera DoldAdress.se till andra. Jag köpte mellan paketet.
Hej Osmar, Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss verkligen att höra att allt fungerade smidigt, snabbt och enkelt för dig, och att vårt bemötande levde upp till dina förväntningar. Att du valde vårt mellanpaket och känner dig så nöjd är det bästa betyg vi kan få. Tack för din varma rekommendation , den betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar, Ida
Dåligt 👎.
Hej Johanna! Vi vill gärna hjälpa dig och reda ut vad du upplever negativt med vår tjänst eller om det är något som inte fungerar för dig. För oss är det av yttersta vikt att våra tjänster levererar ett värde för dig som kund, kontakta gärna vår support så kommer någon av mina kollegor hjälpa dig vidare på studs:https://www.doldadress.se/support. Vi önskar dig en trevlig kväll! Vänliga hälsningar, Ida
Jag har använt tjänsten i några år och tycker att den fungerar väldigt bra. Den har utvecklats mycket över tid, och flera nya funktioner har gjort den ännu bättre. Tjänsten är prisvärd, enkel att använda och supporten svarar snabbt när man behöver hjälp. Jag kommer absolut att fortsätta använda den.
Hej Shawn! Tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss att höra att du varit kund hos oss länge och att du följt vår resa. Det gör oss extra glada att du tycker det fungerar väldigt bra. Ett stort tack för att du är kund hos oss, du är när som helst välkommen att kontakta supportteamet om du behöver hjälp i framtiden. Ha en fin kväll, Ida
Tycker det är hur bra som helst, gör det busenkelt att hålla koll på vilka register man syns i. Stort plus att de hanterar borttagning av länkar på Google.
Hej Per! Tack för din recension och dina fina ord! Tack för att just du är kund hos oss. Vi önskar dig en underbar resterande vecka 🌞 Hälsningar, Filippa
Supernöjd! Enkel och smidig tjänst att få hjälp med att dölja sina personuppgifter på nätet. Alltid ett trevligt och bra bemötande och god service från kundtjänst.
Hej Karin! Tack för din recension och kul att du är nöjd!😊 Känns härligt att höra att du även är nöjd med vår kundtjänst, det är ett av våra fokus - att våra kunder ska vara nöjda. Ha en fortsatt fin tisdag🌞 Hälsningar, Malin
Så himla smidig tjänst, du får tydliga steg-för-steg-instruktioner hur du ska göra för att bli borttagen/dold från t ex ratsit.se o dylika tjänster. Därefter håller de koll åt dig o du får mejl vid förändringar. Jag har haft tjänsten sedan starten och de förenklar saker löpande o lyssnar på feedback. Lätt att komma i kontakt med kundtjänst dessutom. Rekommenderar DoldAdress.se varmt!
Hej Linda! Tack för din fina recension och vad roligt att du har varit kund i alla dessa år! Vi önskar dig en fin start på nästa vecka ☀️ Hälsningar, Filippa
Bra bemött av kundservice. Dessutom bra uppföljning av tjänsten/bevakningen med dold adress.
Hej Nina! Vad roligt att höra att du är nöjd med våra tjänster. Vi strävar alltid efter att de ska vara av värde för våra kunder! Vi önskar dig en trevlig kväll ☀️ Hälsningar, Filippa
Jag är jättenöjd med Dold adress ,mina uppgifter har tagits bort från nätet! Har varit i kontakt med personalen några gånger dom är jättetrevliga och lätt att kommunicera!
Hej Nedjad! Tack för din recension och vad roligt att höra att du finner våran support trevliga! Vi lägger mycket tid på att sätta våra kunder i fokus. Vi önskar dig en fortsatt fin helg ☀️ Hälsningar, Filippa
Mycket bra bemötande och snabb hantering. Känns tryggt att ha koll. Rekommenderar verkligen tjänsten. Mvh/ove
Hej Ove! Vad roligt att höra att du är nöjd med våran hantering, och tusen tack för din recension. Vi önskar dig en toppenfin kväll! ☀️ Hälsningar, Filippa
Ett jättebra företag med en jättebra service, skulle jag sammanfatta dem som. De bryr sig om din integritet och bevakar den konstant åt dig. De håller dig uppdaterad med regelbunden information via mejl och har alltid tillgänglig support! Är en supernöjd kund! Natasha
Hej Natasha! Tusen tack för dina värmande ord, det betyder mycket för oss! Vi önskar dig en toppenfin helg! Hälsningar, Filippa ☀️
Jag är mkt positiv till hur tjänsten fungerar och hur de håller koll på synlighet hos de olika bolagen. Man får en bra övergripande förståelse för var man syns och hur man döljer sig. Sedan lär man sig att sålla vad som är viktigt att dölja. Det känns skönt med en tjänst som DoldAdress som gör grovjobbet först. Rekommenderas starkt!
Hej Gustaf! Stort tack för din recension och de varma orden. Vad roligt att höra att du känner att tjänsten fungerar bra och att du lär dig! Ha en fortsatt fin dag! ☀️ Hälsningar, Filippa
Bemötandet Ok. Hade tron att DoldAdress skulle spärra olika adress uppgifter om mig utan att jag själv måste göra det.
Hej Thor-Eric! Tack för att du delar med dig av dina tankar och din feedback! Sajter som exempelvis Ratsit kräver en personlig verifiering (som BankID) för att man ska få ta bort sin profil, och därför kan vi tyvärr inte göra precis allt automatiskt åt dig. Vårt mål är dock att göra processen så enkel som möjligt genom att ge dig färdiga verktyg, guider och bevakning så att du slipper leta själv. Vi vill jättegärna hjälpa dig så att du får ut det mesta av tjänsten och får bättre kontroll över dina adressuppgifter! 📋 Skicka...
DoldAdress har varit en bra service för mig. Jag har använt tjänsten i flera år. Deras guider för att ta bort sig själv från upplysningstjänster har varit enkla att följa. Även deras bevakning om mina uppgifter är åter publicerade har fungerat bra,.men några tillfällen. Har jag varit snabbare att upptäcka det. Jag rekommenderar tjänsten. /Roger
Hej Roger! Stort tack för att du har varit en trogen kund hos oss i flera år och för att du tagit dig tid att skriva en så fin och detaljerad recension! 🙏 Det gläder oss verkligen att du tycker våra guider är enkla att följa samt att du uppskattar vår bevakningstjänst! 🔒 Vad roligt att du också rekommenderar oss till andra, det betyder mycket! Tack också för din värdefulla feedback om att du vid några tillfällen har varit snabbare än vår bevakning med att upptäcka publicerade länkar. Vi övervakar kontinuerligt din...
Funkar bra, det går väl inte slippa allt men det har blivit bra mycket bättre med reklam inflödet.
Hej Mats, Tack för att du delar med dig av din feedback! Det gläder oss att höra att du märker en tydlig skillnad och att reklaminflödet har minskat. Skönt att höra att det har blivit bra mycket bättre! Önskar dig en superbra dag! ☀️ Med vänliga hälsningar, Ida
Verka funkar för mig slipper en massa försäljare
Hej Torben! Superkul att höra att det funkar bra för dig! Det är precis det som är målet, att du ska slippa telefonförsäljare. 🤫📞 Tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme, det uppskattas enormt! Ha en riktigt fin dag! ☀️ Med vänliga hälsningar, Ida
Mycket bra och hjälpsamma. Enkelt att använda.
Hej Catrin, Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss verkligen att höra att du upplever vår tjänst som enkel att använda och att du är nöjd med vår hjälp. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med i framtiden! Med vänliga hälsningar, Ida
Bra tjänst som verkar göra det den ska. Man kan behöva gå in ibland för att ta hand om viss manuell hantering.
Hej Björn! ⭐ Tack för din fina feedback! Vad härligt att tjänsten fungerar bra för dig. Precis som du nämner krävs det ibland lite manuell handpåläggning, men vi är glada att du tycker det flyter på bra ändå! 🙌 Tack för att du väljer DoldAdress.se! 🛡️
Väldigt nöjd med tjänsten! Tydliga instruktioner och överblick över jobbet jag själv behöver göra, och när väl det är gjort bevakar de och meddelar mig om nina uppgifter har blivit synliga igen någonstans. Fungerar kanon! Har varit i kontakt med kundtjänst ett par gånger och fick då ett snabbt och trevligt bemötande. Rekommenderas!
Hej Fredrik! Tusen tack för de fina orden och för att du delar med dig av din upplevelse! Det gör oss otroligt glada att höra att du uppskattar både våra instruktioner och vår löpande bevakning. ✨ Att hålla dina uppgifter dolda online är vårt viktigaste jobb, och det är superkul att höra att du har fått ett så fint bemötande av vår kundtjänst. Jag ska hälsa mina kollegor från dig! Tack för att du rekommenderar oss, det betyder jättemycket! 🚀 Varma hälsningar, Ida
Riktig bra och snabb service! Hade en enkel fråga som blev besvarad samma dag. Efter bara en vecka var typ all information borttagen!
Hej Filippa! Tack för ditt omdöme och feedback! Vi strävar alltid efter att ge snabb och bra service. Vi önskar dig en fin dag 🙏 Vänliga hälsningar, Ida
Drog mig ur uppdraget om dold adress, när jag inte såg att mina uppgifter försvann.
Hej Eva! Vad tråkigt att höra att du valde att avsluta abonnemanget hos oss. Vi förklarar gärna mer hur våran tjänst fungerar. 🌸 När du tecknar en prenumeration hjälper vi dig med två olika delar av arbetet för att minska din synlighet online: 1. Avindexering av länkar från Google. 2. Borttagning av din profil från upplysningssajternas webbplatser. Dessa processer hanteras separat och administreras enkelt via ditt konto på Mina sidor. Har du frågor om din synlighet på upplysningssajter? Logga in på Mina sidor och...
Bluff företag, tjänsten fungerar inte. Hittade mig själv på flera sidor trots att jag var prenumerant. Köp inte.
Hej Alexander! Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med tjänsten, men vi vill gärna förtydliga hur processen fungerar då vi absolut inte är något blufföretag. 🌸 När du startar en prenumeration hjälper vi dig att avindexera länkar på Google och på upplysningssajternas hemsidor. Detta är två separata processer, som båda sköts direkt genom ditt konto på Mina sidor. Gäller din fråga din synlighet på upplysningar? Logga in på Mina sidor och kontrollera att du har följt guiderna under fliken Upplysningar, därefter tas...
Kanon service och kundtjänst och tjänst!
Hej Micke! Tusen tack för den fina recensionen! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både vår tjänst och vår kundtjänst, vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Trevlig helg! Hälsningar, Ida
Helt ok, lite krångligt att plocka bort potentiella läckor.
Hej Anders! Tack för din feedback! 🙏 Skönt att det kändes helt ok, men tråkigt att du upplevde hanteringen av läckor som krånglig. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster, kontakta oss gärna via mejl om du vill ha personlig guidning eller behöver hjälp med något , vi hjälper dig mer än gärna! 🛠️✨ Önskar dig en fin vecka! Vänligen, Ida
Snabb o bra hjälp tacksam att dom hjälpte mig
Hej Veronica! Tack så mycket för ditt omdöme! Vi jobbar hårt för att erbjuda snabb och personlig service, så det värmer att läsa att det uppskattades. Ha en fortsatt fin dag! Vänliga hälsningar, Ida
Supersnabba, trevliga och hjälpsamma! 💖
Tack för de fina orden, vad glada vi blir! 😍 Vi finns alltid här om du behöver hjälp igen. Vi på Doldadress.se önskar dig en toppenvecka!. 💖
Har studerat en hel del kundservice och försäljning dels under studierna och dels under arbetslivet som learning by doing och slukat all litteratur jag kommit åt i ämnet, som en del av min egna professionella utveckling. Man brukar ju säga att teori och praktik inte går ihop, och det stämmer väl i cirkus 99,99% av fallen - men förvånad blev jag om att kundservicen här, trots det väldigt lilla, nailade all teori till 100%. Faktiskt överraskad och imponerad om hur mitt ärende sköttes. Stor eloge till er och skriv gärna er egna bok om kundservice :)
Hej Jasper! Stort, stort tack för att du tog dig tid att skriva detta. 🫶 Vi brinner verkligen för att möta våra kunder med både hjärta och kunskap, och att du kände dig imponerad av hur ditt ärende sköttes ger oss massor av energi att fortsätta utvecklas. 📚 Tack igen för ditt förtroende och för att du förgyllde vår dag! 🛡️✨ Vänligen, Ida
Så trevliga, så hjälpsamma! Återkommer omgående.
Hej Cathrine! Vi blir glada över att höra att du upplevde vår support som trevlig och hjälpsam. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när du behöver oss! 😊 Ha en fin eftermiddag! Bästa hälsningar, Ida
DoldAdress.se är enkel att använda, processen var smidig och allt fungerade precis som förväntat. Instruktionerna var tydliga och de har ett kundsupportsystem med ärenden (tickets), vilket var mycket hjälpsamt när jag hade frågor som inte besvarades i deras FAQ. De svarade snabbt med tydliga och hjälpsamma svar. Jag känner mig tryggare när jag vet att mina personuppgifter är bättre skyddade. Rekommenderas varmt till alla som värdesätter integritet och säkerhet. DoldAdress har ingen separat app i App Store eller Google Play,...
Hejsan Arnold! Stort tack för ditt otroliga omdöme! 🌟 Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar oss!! Och att vår support har kunnat hjälpa dig när det behövdes. Vi noterar din önskan om appen och tar den vidare till teamet. Tack igen för din rekommendation! 😊 Bästa hälsningar, Ida
Otroligt bra kundservice! Älskar deras koncept. Lite synd att det inte existerar en app för denna service. Men annars strålande 8/10 stjärnor!
Hej Oscar! Tack så mycket för din positiva feedback! 🌟 Vi blir verkligen glada över att du uppskattar vår kundservice och vårt koncept. Vi tar till oss din önskan om en app. Tack igen för dina 8/10 stjärnor, vi jobbar på att få dem till 10/10! 😊 Vänligen, Ida
Bra med en tjänst som hjälper till att dölja adress och andra känsliga uppgifter när man har ett yrke där det är viktigt att inte synas privat.
Hej Anette! Tack för att du är kund hos oss, vi är glada att kunna hjälpa dig med att dölja din adress och andra känsliga uppgifter. Vi önskar dig en trevlig eftermiddag!!🧡️ Vänligen, Hanna
Mycket bra service och tjänster! Rekommenderas
Stort tack för de fina orden! 💛 Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med både servicen och våra tjänster. Tack för att du tog dig tid att rekommendera oss, det uppskattar vi massor! 🙏 Hälsningar, Doldadress-teamet