Ska du byta fönster, dörr eller garageport? Då finns Doowin Halmstad där för dig.
Vårt koncept ”monterat och klart” gör att vi finns för dig genom hela processen, från offert till färdigt resultat. Vi sköter allt, från kontrollmätning, till beställning av produkter och slutligen montage vilket görs av våra certifierade montörer. Betalar gör du först efter att arbetet är färdigt och självklart görs allt till ett fast pris.
Hör av dig till oss eller besök vårt showroom på flygstaden så ska vi hjälpa dig att komma fram till bästa möjliga lösning för just dig.
Välkommen till oss på Doowin Halmstad.
Välkommen till oss på Doowin Halmstad.
Utmärkelser
65 omdömen om Doowin Halmstad
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Doowin Halmstad
Beställde ytterdörr och ett fönster. Lite försenat men man hörde av sig i god tid och förklarade.så helt acceptabelt. Man både ringde och skickade sms * Killarna var trevliga och duktiga,arbetade snabbt, och gjorde rent efter sig* skulle verkligen rekommendera detta företag
skrev om Doowin Halmstad
2 ytterdörrar köptes och monterades Allt fungerade bra men det tog lite lång tid innan fe kunde levereras
skrev om Doowin Halmstad
Trevligt bemötande av samtlig personal. Mycket duktig och snabb installation. Jag kommer att rekommendera Doowin till andra personer
skrev om Doowin Halmstad
Mycket bra från början till slut!
skrev om Doowin Halmstad
Mycket proffsiga i sitt bemötande, och såg till att vi var nöjda när vi bytte ut vår altandörr.
Fönsterbyte.
Otroligt bra bemötande och ett väl utfört arbete i en trevlig anda .
Flexibla och lyssnar på kundens behov och önskemål. -
skrev om Doowin Halmstad
Allt har varit toppen. Inget att klaga på. Vi är jättenöjda. Garageport ytterdörr o en ytterdörr till
skrev om Doowin Halmstad
Utmärkt arbete. Snabbt och effektivt och med ett bra resultat. Bra dialog med Ludvig som var montören. Toppen
skrev om Doowin Halmstad
Alltid bra bemötande, både av säljaren och hantverkarna. Lite "hit o dit" med planeringen. Kvalificerad hantverkare som löste problem vid monteringen på ett kreativt sätt. Kan rekommendera firman.
skrev om Doowin Halmstad
Myckert nöjd med installation av stort fönster!
Både av Ledning Hampus och installatör David mkt kompetent
Har tidigare anlitat Doowin för byte av ett antal fönsterparti ytterdörr och garageport med mkt bra resultat!
Hampus är serviceminded för kunden
// Kjell Ek -
skrev om Doowin Halmstad
Jag blev väldigt bra bemött av personalen på Doowin
Mina förväntningar var högt ställda och dom infriades
Sammanfattningen blir alltså att upplevelsen av Doowin var mycket bra och jag är nöjd med min nya ytterdörr
Vänlig hälsningar
Maj-Britt Hansson -
Tydlig och vänlig
allt har funkat perfekt -
skrev om Doowin Halmstad
Vi är jättenöjda med arbetet.
Det var en duktiga killar som var här. Allt gick så smidigt.
Vi hade fönster o dörrbyten i hela huset. -
skrev om Doowin Halmstad
Telefonsamtal, besök med måttagning, offert och inte minst montage har skötts på ett perfekt sätt.
skrev om Doowin Halmstad
Trevligt bemötande och väldigt bra service.
Nöjda med våra nya fönster. -
skrev om Doowin Halmstad
Proffsigt från början till slut. Duktiga hantverkare
skrev om Doowin Halmstad
Personligt, kundvänligt, bra information och ett väl genomfört arbete! Garageport fungerar utmärkt och den har en bra utseende. Alla förväntningar är så här långt uppfyllda!
Johan Rydén -
skrev om Doowin Halmstad
Företaget levde upp till förväntningarna. Byte av ytterdörr samt förådsdörr.
skrev om Doowin Halmstad
Jag har blivit positivt och fått de uppgifter jag behövt för att beställa fönsterbyte; Fönsterbytet har gått mycket bra och jag är nöjd med resultatet. Jag kan rekommendera Hampus Carlsson till andra som vill byta fönster.
skrev om Doowin Halmstad
Fönsterbyte, Hampus var väldigt mån om att vi skulle bli nöjda god kontakt i telefon och när vi möttes
skrev om Doowin Halmstad
Vi har renoverat en sommarstuga. Bytt fönster, tak samt staket. Hampus har varit supertrevlig o väldigt proffsig i sitt bemötande mot oss. Allt har gått väldigt smidigt! Vi kommer def. att rekommendera Hampus till alla vi känner i Halmstad.
skrev om Doowin Halmstad
Mycket trevligt emottagande av personalen. Besöket var egentligen bara för att titta på utedörrar, men slutade med ett köp på grund av Hampus proffsiga bemötande.
Vi köpte en ytterdörr till vår entré. -
skrev om Doowin Halmstad
Hampus är en mjuk, trevlig och lättsam person, som är lätt att tycka om.
Vi hade ingen erfarenhet av företaget, men upplevde det som seröst och bra att ha att göra med.
Vi köpte en ytterdörr som de även monterade på plats.
Vi är nöjda med allt. -
skrev om Doowin Halmstad
Bra bemötande både från ”kontoret” och killarna som installerade mitt fönster och balkongdörr. Känner mig nöjd!
skrev om Doowin Halmstad
Köp o montering av 5 st fönster på två våningar i vårt radhus. Genomgående supertrevligt, generöst o bra bemötande samt professionellt arbete av alla inblandade. Kan varmt rekommenderas!
skrev om Doowin Halmstad
Mycket proffsiga! Tillmötesgående och kunniga!
skrev om Doowin Halmstad
Bra jobb med vår dörr av en trevlig montör!
skrev om Doowin Halmstad
Enkel, snabb och smidig kommunikation.
Utmärkt hantverk på plats.
Vi är mycket nöjda! -
skrev om Doowin Halmstad
Trevlig, snabb, pålitlig och håller vad han sagt- Tummen upp
skrev om Doowin Halmstad
Professionell bemötande, grymt resultat och bra uppföljning för att se till att jag var nöjd!
Fönster och altandörrar.
Trevligt bemötande och bra service.
Nöjda med resultatet -
Ytterdörrar
Proffsigt bemötande
Mycket välgjort arbete vi är jättenöjda
Skall varmt rekommendera detta företag -
Innedörrar.
Mycket bra under hela processen och inte minst uppföljning efter avsluatat arbete. -
skrev om Doowin Halmstad
Köpte sju Elite fönsterpartier. Proffsigt förmedlade, offerten stämde och montörerna gjorde ett mycket bra jobb.
Har rekommenderat Doowin till flera vänner. -
Ombyggnad av kök
Mycket nöjda med allt -
skrev om Doowin Halmstad
Byte av 21 st fönster, allt som planerat trevlig personal.
skrev om Doowin Halmstad
Utbyte av altandörr fungerade utmärkt. Tydligt med leveranstid, som annars kan vara frustrerande. Allt sköttes korrekt och en särskild eloge till de två som monterade dörren; trevliga, effektiva och kunniga. Snyggt jobbat.
skrev om Doowin Halmstad
Byte av 14 fönster och 2 ytterdörrar.
Vi blev mycket bra bemötta av alla på Doowin.
Doowin levde upp till de förväntningar vi hade.
Doowin hade kunniga montörer och utförde jobbet på avtalad tid och kostnad. -
Ytterdörr, garagedörr, 5 fönster, metallbeslag ytterligare 5 fönster
Bra bemötande
Bra installation, bra med flexibilitet jämfört med initiell besiktning / bedömning
Vi är nöjda -
skrev om Doowin Halmstad
Byte av 3 st fönster i sommarstuga.
Mycket bra kunskap och engagemang hos såväl säljare som montörer. Proffsigt utfört montage med mycket snyggt slutresultat trots gammalt hus med få raka vinklar. I efterhand kan jag tycka att utvändiga plåtarbeten kunde gjorts snyggare men är totalt sett mycket nöjd! -
skrev om Doowin Halmstad
Vi köpte en ytterdörr och en garagedörr. Väldigt nöjda med att välja ut fin modell och färg. Bra bemötande i vår telefondialog i samband med köp och nöjda med iordningställandet.
skrev om Doowin Halmstad
Trevlig, återkopplade och var korrekt med tid för installation. Sådana hantverkare/säljare uppskattar man!
skrev om Doowin Halmstad
5 st fönster inkl. total installation in- och utvändigt. Snabb offert med pris och fullständig beskrivning av vad jag skulle erhålla.
Positiv dialog med Simon. Mina stora förväntningar uppfylldes till fullo med städning ute och inne efter avslutat arbete.
Jag är 100%-igt nöjd med mina kontakter med Doowin
Halmstad och kan verkligen rekommendera företaget.
Doowin får gärna använda mig som referens. -
skrev om Doowin Halmstad
Nya fönster och ytterpanel.
Bra och snabb kontakt och återkoppling.
Nöjd med hantverkeriet! -
skrev om Doowin Halmstad
Elitfönster dubbeldörrar och standardfönster. Jättebra bemötande!
skrev om Doowin Halmstad
Gick snabbt och enkelt från beställning till installation av dörrar. Allt enligt det offererade priset. Rekommenderas starkt!
skrev om Doowin Halmstad
Två fönster som installerades snabbt och smidigt av skickliga och trevliga killar.
Simon är kunnig, effektiv och pålitlig.
Jag är nöjd både med fönstren och installationen.
Återkommer med fler objekt längre fram. -
skrev om Doowin Halmstad
Vi har uppgraderat alla fönster i vår villa till Elitfönster.
Simon är mycket professionell, kunnig och gav oss råd och ledsagning i "fönsterdjungeln". Resultatet blev över förväntan och vi är supernöjda. -
skrev om Doowin Halmstad
Vi köpte fönster, ytterdörr, panel inklusive montering. Vi blev bemötta på bästa tänkbara sättet både av säljare och snickare. Våra förväntningar var höga men vi trodde inte att det skulle bli så bra som det blev.
skrev om Doowin Halmstad
2 fönster till gäststugan som sattes upp av skickliga hantverkare från Doowin. Kommer att anlita dem igen, vi är mycket nöjda