Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Easy Sales Sweden AB

Easy Sales Sweden AB

2.1

7 omdömen om Easy Sales Sweden AB

Andreas M
Skrev om Easy Sales Sweden AB

Värsta upplevelsen jag varit med om när det kommer till försäljare! Närmare 1 veckas förhandling och höll inte sitt ord i slutändan! H-vete vad arg jag är! Det var förtydligat flertal gånger om att vad som skulle ingå ska ingå och idag så FÖRNEKAR de vad de sagt. De sa även att de ska ringa upp efter x antal timmar så har det dröjt flera timmar mer. De har slösat så mycket av min tid alltså minst 24 AKTIVA timmar med förhandling hos andra operatörer och research gällande jämförelser hos andra operatörer. De är samarbetspartner...

Majken Y
Skrev om Easy Sales Sweden AB

Fick otrolig service av en säljare vid namn Matilda Ekström, mycket hjälpsam och anpassade abonnemanget efter min familjs behov. Rekommenderar verkligen henne, hon är grym. Allt gick så smidigt behövde inte ens ringa tele2 och säga upp där:) Bästa Matilda

Hampus T
Skrev om Easy Sales Sweden AB

Fick hjälp av en tjej vid namn Matilda med att byta abonnemang när mitt nuvarande går ut i februari 2026. Jätte enkelt och smidigt och trevlig att prata med.

Youness H
Skrev om Easy Sales Sweden AB

Påtvingande försök att byta abonnemang till tre från sekund 1 nästan. Moroten att jag får spara ca. 400kr på min nuvarande abonnemang hos en annan mobilleverantör som jag känner mig trygg hos och som jag haft ett antal år nu. Personen kallar sig Daniel, är trevlig, verkar kunna sin sak och erbjuder en rad olika möjligheter till support och service samt billigare kostnader. Men hade ett litet problem...han hör mig men verkar inte riktigt lyssna varje gg jag säger att jag är nöjd med de abonnemang och min mobilleverantör som...

Carl-fredrik B
Skrev om Easy Sales Sweden AB

Easy Sales ett företag som borde se över sina rutiner. Påtvingande och svårt att kunna säga nej till. Att telefonbolag som Tre använder sig av detta företag är under all kritik. Att sen inte ha möjlighet att säga upp abonnemanget då de bundit upp kunden i två år utan att meddela bindningstid är skurkaktigt. Varning för detta bolag!

Maria W
Skrev om Easy Sales Sweden AB

Exakt samma som ovan. En Jacob börjar sen tar Simon vid och hävdar att Jacob bara jobbat i tre dagar. Fick inte säga nej utan de körde bara på tills jag sa till Simon argt att jag inte tänker byta och då lades det på fort.

Jan-erik S
Skrev om Easy Sales Sweden AB

När en person som kallar sig Jakob inte lyckas övertala mig till att byta abonnemang för bredband, kommer en annan in, som kallar sig Simon, och försöker övertala mig. När jag argumenterar emot påstår han att jag "kör över" honom. Vaaaaaa? Om han kände sig överkörd av mig, som potentiell kund, så måste jag säga att något kopplade totalt fel hos honom.