Ekerö Kök

Ulvsundavägen 176 A, 168 67 Bromma — Visa karta

4.4 i betyg av 12 rekommendationer
Vi på Ekerö Kök har jobbat med att erbjuda personliga kök i över 20 år. Vi är ett företag med konsulter som har lång erfarenhet inom köksbranschen och bred kunskap om renovering av kök. Det bästa med köksrenovering är att du oftast inte behöver bygga om hela stommen, det kan räcka med snabba och prisvärda luckbyten, handtag, bänkskivor eller lådor.

Köket är ett av de rum vi spenderar mest tid i hemmet. Våra ledord är “från köksdröm till drömkök” - och det är ledord vi alltid strävar efter att uppfylla.

Kom in till oss på Ulvsundavägen 176 A så diskuterar vi hur vi kan gå tillväga!

Läs vad 12 kunder tycker om Ekerö Kök

 • Anders B
  Anders B skrev om Ekerö Kök
  Bra bemötande , Skåpluckor , Motsvarade mina förväntningar
  gillar detta
 • Songül B
  Songül B skrev om Ekerö Kök
  Jag är ganska nöjd. De är alltid snälla och väldigt hjälpsam.
  gillar detta
 • Shahe K
  Shahe K skrev om Ekerö Kök
  Det var ok men ni bör snställs mer professionella människor som kan prata svenska.
  gillar detta
 • Rihani F
  Rihani F skrev om Ekerö Kök
  Bra service och kunnig personale
  gillar detta
 • Rihani F
  Rihani F skrev om Ekerö Kök
  bra service och kunnig personal
  gillar detta
 • Maria S
  Maria S skrev om Ekerö Kök
  Mycket vänligt,trevligt bemötande när vi ville byta köksluckor. Fick bra hjälp att avgöra valet av luckorna.Vi är mycket nöjda med varorna som vi fick levererade och uppsatta av kunnig snickare.
  gillar detta
 • Halina W
  Halina W skrev om Ekerö Kök
  Det var en trevlig man som kom till oss och visade olika typer av köksluckor, vi fick bra information om allt vi ville veta. Vi ville ha också ett stänkskydd över diskbänken. Köket blev jätte fint med nya luckor, allt är bra och proffsigt gjort, det var lite problem med stänkskyddet och vi blev missnöjda men det rättades till snabbt och slutligen blev allt så som vi önskade oss. Vi kommer att rekommendera Ekerö Kök och en sak till - priset var bra.
  gillar detta
 • Ragmi H
  Ragmi H skrev om Ekerö Kök
  Väldigt bra och personlig bemötande.
  Lyhörda och professionella säljare och hantverkare som hjälpte oss förvekliga vår
  dröm till ett snyggt och funktionellt kök.
  Vi fick ett kanonbra kök och är väldigt nöjda med servicen.
  Ragmi H.
  gillar detta
 • Angelina D
  Angelina D skrev om Ekerö Kök
  Jättenöjda med resultatet .
  Duktiga och snabba killar .
  gillar detta
 • Håkan H
  Håkan H skrev om Ekerö Kök
  Fantastiska!

  Att köpa kök är enkelt, smärtfritt och faktiskt inte alls så dyrt. Med sådan kvalite till det priset finns det ingen anledning att köpa från Ikea något mera. Är SÅ nöjd med mitt kök. Arbetar mer än gärna där till alla mål. Ett centrum i mitt liv. Allt sitter samman som det tillhör varann och det känns som grejerna kostar lika mycket som de lyxigaste köken i Sverige. (Vi kollade faktiskt med de leverantörerna oxå...och det är samma saker, fast till ett högre pris).

  Rekommenderar ALLA jag träffar som skall köpa kök att göra det från Ekerö Kök. Servicen är personlig och GALET bra. Långt mycket bättre än hos andra levrantörer oavsett butik eller vara. Känns som man handlar av sina bästa vänner. De har verkligen brytt sig om oss under hela resan. Ägaren Gazze är en SANN pärla, väldigt trevlig och omtänksam.

  Vi är alltid väldigt petiga, noga och ställer höga krav på allt vi bygger hemma. Vi har ofta ideer som är lite utanför normala utbudet, men det har aldrig varit några problem med denna leverantör. De kommer gärna med påhittiga förslag och deras snickare är noga, så noga att man tror de byggder hemma hos sig själva. Dessutom är det inte sällan så att det där lilla extra vi kommit på (som ändå tagit dem lite extra tid) kostar oss mer....det ingår plötsligt i servicen.

  Jag kan inget annat än att rekommendera Ekerö kök med full pott på poängen. Hoppas nu bara min rekomendation inte gör att de får så många kunder att de inte längre har tid med mig. 😜

  Ps. Höll nästa på att missa. De byggde faktiskt vår tvättstuga och dörrarna till garderoben oxå. Som en REN effekt av det fina priset på köket, kvaliten och de avstressande servicen. Jag behövde inte längre tänka på dessa saker, eller ta del för del från andra. De gjorde ALLT! Utan krångel. Blev något som jag inte önskade kom de och fixade till det utan att snacka om saken och alltid med ett leende. Önskar jag hade mer att bygga.
  gillar detta
 • Mikael K
  Mikael K skrev om Ekerö Kök
  Mycket bra slutresultat. Responsen på email och telefonmeddelanden kunde varit bättre. Som helhet är vi mycket nöjda.
  gillar detta
 • Farah S
  Farah S skrev om Ekerö Kök
  Hög kvalité på servicen och material.
  Lyhörda och proffsiga personal.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Ulvsundavägen 176 A, 168 67 Bromma
Kategorier