Professionell personal, bra leveranser av både material och hantverkare.
Eklunds Mora AB
Eklunds Mora är ett familjeägt installationsföretag som har varit en trygg partner för villaägare, fastighetsägare, byggföretag och bostadsrättsföreningar i norra Dalarna sedan 1996. Med säte i Mora erbjuder vi helhetslösningar inom värme och sanitet, el, kyl och brasvärme. Våra fokusområden är värmepumpsinstallationer, badrumsrenoveringar,...
346 omdömen om Eklunds Mora AB
Snabb offert utan krusidull. Mycket trevlig montör som gjorde sitt jobb som ett proffs ! Kan varmt rekommenderas.
Lätta att nå och snabb hjälp. Helnöjd.
Jag upplever att jag alltid blir positivt bemött av alla jag har att göra med hos Eklunds Mina förväntningar är höga och de infrias alltid. Alltid positivt.senaste gången var ett hembesök - service av vattenfiltret.
Jag har haft tidigare positiva erfarenheter av Eklunds anställda och mina nya kontakter är fortsatt positiva. Senast byte av tryckkärl till djupborrad brunn.
Vi är mycket nöjda. Trevligt och proffsigt bemötande av all personal.
Beställer alltid mina vvs arbeten av Eklunds. Alltid väl utförda arbeten med proffsigt bemötande och ett visat engagemang. Bara positivt från min sida.
Snabbt utförande av beställda jobb
Jag kan bara rekommendera alla att kontakta företaget för all installation ni behöver så proffsigt företaget jobbar
Trevligt bemötande och proffsigt arbete. Rekommenderas .
Kom tidigare ina problem trevlig montör
Alltid trevligt bemötande och de gör allt för att man ska bli nöjd i stort som i smått. Kontaktar alltid Eklunds när det gäller deras sortiment. Nu sist var det installation av 2 toaletter.
Trevligt bemötande och snabbt utfört jobb.
Så fint att läsa. Det känns bra att allt fungerade smidigt och att ni är nöjda med hjälpen ni fick. 😊
Trevligt bemötande och proffsigt jobb! Tack!
Det värmer att höra. Tusen tack för ditt omdöme.😊
Ni löste vårt problem på kort varsel strax före midsommar. Vänligt och korrekt bemötande av Christer J och proffsig service av er mycket sympatiske tekniker. Ni har förstått att engagerad och kompetent personal är bästa konkurrensmedlet. Tack och fortsatt trevlig sommar. Dick Biström fd Marknadschef
Vilka fina ord, tack så mycket! Det känns extra roligt att höra att vi kunde hjälpa till när det var bråttom och att både bemötandet och arbetet levde upp till förväntningarna. Vi ska se till att hälsa Christer och teknikern om det fina berömmet. Tack för förtroendet och önskar dig också en fortsatt trevlig sommar. 😊
Otroligt snabb och bra service. Jag är nöjd med allt utom möjligtvis priset.
Tack för de fina orden. Det känns bra att höra att du är nöjd med hjälpen du fått. Vi har förståelse för att priset också är en viktig del av helheten och tackar för att du delar med dig av din synpunkt. 😊
Bra bemötande och kunnig personal. Köpt och fått installerat en cinderella förbränningstoalett. Allt flöt på enligt plan den följde offerten och tidsramar exemplariskt. Enda som jag kan önska eftersom jag är en gammal gubbe är att när jag accepterat offerten och sedan fått förslag på installations datum via mail skickarde jag tillbaka mail att detta är accepterats, då vill jag gärna få ett svar tillbaka som bekräftar att svaret mottagits och inte behöva ringa och fråga. Det var det lilla men i övrigt väldigt nöjd 🌟🌟🌟🌟🌟
Vilken fin och återkoppling, tusen tack! Vi är glada att du är nöjd med både installationen och hela processen kring din Cinderella. Gällande bekräftelsen på mailet så ska jag absolut ta det vidare så vi tänker på det nästa gång.Tack för förtroendet och de fem stjärnorna. 😊
Bra och trevlig personal som vid service gav bra info och upplysningar om min värmepump.
Det gläder oss att du känner dig väl omhändertagen och att du fått med dig användbar information vid servicen. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. 😊
Snabb åtgärd. Trevlig, serviceminded montör.
Härligt att vi kunde hjälpa till snabbt. Tusen tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss😊
Trevliga Dom kom i tid och kollade pannan samt talade om om något var slitet och kanske behövdes bytas Vi har ett service avtal på bergvärmepump en gång om året
Vad roligt att höra. Det känns bra att veta att servicen ger den trygghet som är tänkt och att ni känner er nöjda med oss. Tack för återkopplingen! 😊
Alltid snabb service och bra utfört arbete.
Vad roligt att höra! Det betyder mycket för oss, tusen tack😊
Trevligt bemötande och bra service
Tusen tack för ditt omdöme, det gör oss så glada😊
Eklunds är alltid en pålitlig leverantör och hantverkare. Vi har litat på det här företaget i åratal!
Vilka fina ord att läsa, stort tack. Att ni har valt att anlita oss under många år och fortsatt känner samma förtroende betyder mycket för oss. Tack😊
De är alltid snabba och pålitliga!
Vad roligt att höra! Stort tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme😊
Toppen mottagning i butik och även vid hembesök.
Att känna sig trygg genom hela processen är viktigt för oss. Tack för återkopplingen! 😊
Bra och snabb kontakt med tydlig målbild som underlag för planering. Proffsig och bra kompetens/KLAS
Vilken fin återkoppling. Det känns fint att höra att samarbetet fungerade så väl redan från start och att både planering och genomförande levde upp till förväntningarna. Tack för de fina orden! 😊
Eklunds är ett självklart val. Så proffsiga! Av Ida i butiken får man alltid den bästa hjälpen oavsett om man vill rita ett badrum eller köpa någon enstaka badrumsinredning! Hon har ritat vårat badrum och det blev bättre än vi kunnat önskat. Vi är supernöjda. Rekommenderar Eklunds till alla.
Vilka fina ord, tack så mycket! Det är extra roligt att höra när någon i teamet gjort ett sådant avtryck. Vi ska se till att Ida får ta del av berömmet. Att få vara med från idé till färdigt badrum är något vi tycker är väldigt roligt, och det känns fantastiskt att resultatet blev så bra som ni hoppats på. 😊
Superfint bemötande och support när våran Cinderella förbränningstoa krånglade. Skönt med sådan fin service när man står lite handfallen. Anders i Säs
Vilken fin återkoppling, Anders! Att kunna hjälpa till när något oväntat händer är en viktig del av det vi gör. Stort tack för ditt omdöme. 😊
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra
Tack för omdömet och för förtroendet! 😊
Mycket bra service och bemötande
Tack för de fina orden. Det känns bra att du är nöjd med både servicen och bemötandet, och vi är glada att du valde att anlita oss. 😊
Denna gång var det service på våran värmeanläggning. Det kom en glad och trevlig tekniker tidigt på morgonen och gjorde servicen. Allt gick bra och vi är mycket nöjda. Vi har Eklunds som vår leverantör på allt inom VVS och värme. Hans och Ullabritt Mattson
Det är alltid extra roligt att få höra från kunder som vi får hjälpa år efter år. Tack för ert fortsatta förtroende, Hans och Ullabritt. Härligt att allt fungerade bra vid servicen och att ni känner er nöjda med hjälpen ni får av oss. 😊
Ett utmärkt genomfört jobb, allt enligt förväntan!
Härligt att höra att allt blev som förväntat. Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. 😊
Bra samarbetspartner vid objekt
Roligt att höra! Ett bra samarbete är viktigt för att få ett lyckat slutresultat. Tack för ert omdöme😊
Snabbt och effektivt att göra affär med er Insättningen av värmepumpen gick snabbt och bra trots lite krånglig trappa ner till placeringen av värmepumpen Allt fungerade utmärkt Kan rekommendera er till andra Hälsningar Peo Olof karlsson
Vad roligt att höra att allt fungerade så bra. Det känns extra bra att installationen kunde genomföras smidigt trots förutsättningarna på plats. Tack också för att du vill rekommendera oss vidare.😊
Mycket bra bemötande snabb service
Tusen tack för ditt omdöme. Det betyder mycket för oss😊
Bra bemötande.Bra montage av köksblandare och vattenlarm.
Vad roligt att höra att ni är nöjda med hjälpen och att arbetet motsvarade era förväntningar. 😊
Det var inget stort jobb, men tycker att det gick snabbt och smidigt. Lämnade inget stök.
Härligt att höra att allt fungerade bra från början till slut. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. 😊
Snabbt och effektivt arbetat, fixat snabbt
Vad skönt att det kunde ordnas så snabbt. Vi är glada att vi kunde hjälpa till och att allt fungerade smidigt från start till mål. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. 😊
Bra bemötande o service vid ett stort problem värme pumps haveri
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde vara till hjälp när värmepumpen ställde till problem och att du kände dig väl omhändertagen genom hela ärendet. 😊
Mycket väl bemött. Snabb hjälp när jag kom dit. Rep. av förbränningstoalett. Mycket nöjd, tummen upp!
Vad härligt att höra, tack för ditt omdöme! Vad bra att vi kunde hjälpa till med förbränningstoaletten snabbt och att du är nöjd med både arbetet och bemötande😊
Lätta att ha att göra med. Rak information. Håller vad de utfäst. Hantverkarna utför det de ska utan onödiga pauser och utan slarv. Lämnar arbetsplatsen snygg och prydlig. Mycket nöjd. Kunnigt och trevligt bemötande även på ”kontoret ”.
Tack för ett väldigt fint omdöme! Det är roligt att höra att hela upplevelsen har fungerat så bra. Och att du nämner både ordning, noggrannhet och bemötandet från våra medarbetare är något vi tar med oss med stolthet. 😊
Jag är väldigt nöjd med Eklunds Mora AB. Väldigt bra service genom åren som jag anlitat dem. Alla är trevliga och tillmötesgående
Vilket fint omdöme, stort tack! Att du har valt att anlita oss under många år och känner dig nöjd med hjälpen längs vägen är verkligen roligt att höra. 😊
Trevlig personal och snabb service 😊
Tack för ditt fina omdöme, det gör oss väldigt glada😊
Bra personal som bryr sig, vill lära sig mer
Tack så mycket! Vad roligt att du märker ett engagemang hos våra medarbetare och viljan att utvecklas och bli ännu bättre. 😊
Jag får alltid ett bra bemötande, toppen service!
Kul att höra, tack! Det betyder mycket för oss😊
Alltid bra och snabb service.
Det värmer att höra. Tusen tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme😊
Man får hjälp fort. Samma dag när man ringer oftast. Trevlig personal.
Så roligt att läsa, tusen tack! Att det är enkelt att få kontakt med oss och att du trivs med bemötandet är något vi värdesätter högt. 😊
Stabilt och allt enligt överenskommelsen 👍
Stort tack för ditt omdöme! Kul att höra att allt gick enligt plan och att du är nöjd med hjälpen du fått. 😊
De hör av sig när de lovat och kommer när de ska, gällande serviceavtal på värmepump.
Vad skönt att höra. För oss är det viktigt att hålla det vi lovar, så det är roligt att veta att du är nöjd med servicen kring din värmepump. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. 😊
Snabb service! Bra bemötande proffsigt
Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att allt fungerade smidigt och att du fick ett bra intryck av oss. 😊