Smidig kommunikation och är alltid flexibla, det uppskattas!! Älskar att de kommer med städutrustning och lämnar hemmet så fint städat!
EKOFOX
Välkommen till EKOFOX! Se till att din flytt blir en miljövänlig flytt! Vi tar hand om din flytt oavsett om du är privatperson eller företag och flyttar i hela Stockholms län. Vi är ett ungt företag med stor miljömedvetenhet och lång erfarenhet inom branschen. Tjänster: Flytt, återvinning, magasinering, bohagsflytt, tunga...
222 omdömen om EKOFOX
Sedan starten hos Reco 2020
Det betyder mycket att höra 😊 Kul att ni uppskattar både kommunikationen och flexibiliteten!
Ekofox har jag anlitat 2 gånger för Flytt. De är tydliga, pålitliga, billiga, punktliga, ger bra servis och är rädda om möblerna de flyttar. Så väldigt mycket bättre än andra flyttfirmor jag anlitat. Kan varmt rekommendera EKOFOX. Hälsningar Suzanne Wallman
Så fint att läsa detta Suzanne 😊 Extra roligt att ni valt oss två gånger och att ni märker skillnaden mot tidigare erfarenheter. Tack för det fortsatta förtroendet och den varma rekommendationen!
Jag ger Ekofox högsta betyg ✨ Mycket professionell flytt med trevlig personal som slet hårt uppför 4 trappor Allt flöt på smidigt över förväntan, kan varmt rekommendera Birgitta
Stort tack Birgitta för de fina orden och för förtroendet! 🌟 Vad roligt att höra att ni blev nöjda med flytten. Önskar er all lycka i nya hemmet!
Mycket professionell och smidig service från EKOFOX Flytt & Städ. Trevlig personal, punktliga och väldigt noggranna med både flytt och städning. Rekommenderas varmt!
Stort tack för den fina recensionen och för förtroendet! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både flytt och städning. Varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden!
EkoFox hjälpte mig att flytta : mycket trevligt bemötande , proffsiga , snabba och super trevliga. Tack för hjälpen
Stort tack för de fina orden Britt! Vad roligt att höra att ni är nöjda med flytten och vårt team. Tack själv för förtroendet och all lycka i nya hemmet!
Smidigt och snabbt. Super nöjd
Stort tack! Vad roligt att höra att du är supernöjd 😊 Tack för förtroendet!
Fin kontakt med flyttkillarna. Kändes tryggt och bra. Bra organiserat. Bra pris.
Stort tack för den fina recensionen, Britta! Vad kul att höra att flytten kändes trygg och välorganiserad. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka!
Effektiva och tillmötesgående. Väl genomfört arbete (städning efter renovering).
Stort tack för de fina orden Hanna! Vad roligt att höra att ni blev nöjda med städningen efter renoveringen. Tack för förtroendet!
Noggrant städning och och trevlig personal
Stort tack för den fina recensionen! Vad roligt att höra att ni är nöjda med städningen och vår personal 😊
Stort tack för bra service! Mycket nöjd med hela flytten.
Stort tack själv för förtroendet Patrik! Vad roligt att höra att du är nöjd med hela flytten 😊 Önskar dig all lycka i nya hemmet!
Två mycket trevliga och proffsiga killar. Punktliga dessutom. Kan verkligen rekommendera Ekofox!
Stort tack för de fina orden och rekommendationen! Vad roligt att höra att ni är nöjda med vårt team och flytten 😊
Proffsigt, enkelt, bra kontakt. Elmir är en skön kille
Stort tack för de fina orden, Andreas! Kul att höra att ni är nöjda med både servicen och kontakten 😊 Tack för förtroendet!
Supernöjd med hela flytten. Snabbt svar på förfrågan om anbud. Enkelt att låna flyttkartonger. Alltid enkelt att få kontakt med både före och efter flytten. Flyttdagen gick utan anmärkning, grabbarna var väldigt trevliga att göra med och gjorde flytten smidig och enkel. Inget gick sönder och allt hamnade på rätt plats. Överlag stort shout out till alla där, ni är dunder att ha att göra med. 👌 Det enda jag kunde önska var att få lite ”inför flytten tips” om hur man skulle tänka på packning och liknande så man kunde packa...
Stort tack för den fantastiska recensionen och de fina orden, Emil! 🙌 Vad roligt att höra att ni är nöjda med hela processen och vårt team. Tack också för den värdefulla feedbacken kring packningstips inför flytten, det tar vi med oss framåt 😊 Önskar er all lycka i nya hemmet!
Snabba, smidiga men framförallt jättetrevliga. Hade definitivt anlitat igen.
Stort tack för de fina orden! 😊 Vad roligt att höra att ni blev nöjda med flytten och vårt team. Ni är varmt välkomna att anlita oss igen i framtiden!
EKOFOX var verkligen mer än fantastiska! De tog hand om hela flytten från början till slut och gjorde det till en riktigt lugn och smidig dag. All packning, flytt och städning sköttes proffsigt och med ett leende, vilket gjorde att all stress bara försvann. Det kändes otroligt tryggt och enkelt att flytta med dem – man kan verkligen luta sig tillbaka och låta dem göra jobbet. Supertrevligt team, bra energi och ett fantastiskt resultat. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en stressfri flytt!
Stort tack för den otroligt fina recensionen! 🌟 Det betyder mycket för oss att höra att ni kände er trygga och kunde slappna av under flytten. Tack för förtroendet och de fina orden om vårt team, önskar er all lycka i nya hemmet!
Trevliga, snabba, och professionella! Detta är andra gången jag använder mig av deras flytthjälp och är som alltid väldigt nöjd. De arbetar effektivt och är försiktiga med alla ens grejer. Rekommenderar starkt!
Stort tack för det fina omdömet och för att ni valt oss igen! 😊 Vad roligt att höra att ni är nöjda ännu en gång. Tack för förtroendet och den starka rekommendationen!
Anlitat Ekofox för både flytt, flyttstäd och enklare städ flertalet gånger de senaste åren. Alltid lika professionellt, pålitligt och bra utförda jobb, för ett bra pris. Rekommenderar varmt Ekofox till alla jag känner.
Stort tack för ert fortsatta förtroende genom åren och för de fina orden! 😊 Det betyder mycket för oss att ni återkommer och rekommenderar oss vidare. Alltid lika roligt att få hjälpa till!
Trevliga, snabba och effektiva. Rekommenderar varmt!
Stort tack för de fina orden och rekommendationen! 😊 Vad roligt att höra att ni är nöjda med vårt team och arbetet.
Jag är mycket nöjd. Allting gick smidigt och effektivt. Mycket duktiga och ansvarsfulla personal . Jorge Hedman
Stort tack Jorge för de fina orden och för förtroendet! Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att ni är nöjda med vårt team 😊
Riktigt bra! Rekommenderar verkligen er då vi fick rekommendation av våra egna familjemedlemmar. Vi flyttade våra saker igår och det fungerade hur bra som helst, tack så jättemycket för bra jobb med städningen och flytten!
Stort tack för de fina orden Ronja, och för att ni valde oss efter rekommendation från familjen 😊 Vad roligt att höra att ni blev nöjda med både flytten och städningen. Önskar er all lycka i nya hemmet!
För andra gången tog vi flytthjälp av EKOFOX och vi kunde inte varit mer nöjda. Snabba, flexibla, har lösningar på allt och så trevliga. Rekommenderas starkt!
Stort tack för det fina omdömet och för att ni valde oss igen! 😊 Vad roligt att höra att ni är så nöjda med flytten och vårt team. Tack för förtroendet och den fina rekommendationen!
Snabbt och bra. Toppen . Lite dyrt men akut situation så brabannars
Stort tack för recensionen och för förtroendet! 😊 Glad att vi kunde hjälpa till snabbt när det behövdes som mest.
Trevligaste personal och väldigt bra resultat. Jag är väldigt nöjd!
Stort tack för de fina orden! 😊 Vad roligt att höra att du är väldigt nöjd med både resultatet och vår personal.
Trevliga, pålitliga och effektiva! Vi är mycket nöjda och tacksamma för den snabba hjälpen vi fick!
Stort tack för de fina orden! 😊 Vad roligt att höra att ni är nöjda och att vi kunde hjälpa till snabbt. Tack för förtroendet!
Vi är så nöjda med både flytt och städ från EKOFOX. Så trevligt bemötande av Elmir från första kontakten tills att flytten var genomförd. De kom på överenskommen tid och genomförde flytten så snabbt. Alla inblandade var lika trevliga och allt kom fram utan skador. Städningen var utmärkt, det var så fint i lägenheten när de var klara. Skulle vi mot all förmodan flytta igen så skulle vi anlita EKOFOX igen :-)
Stort tack för den fantastiskt fina recensionen och för förtroendet, Åsa! 😊 Vad roligt att höra att ni blev nöjda med både flytt och städning samt hela upplevelsen från start till mål. Önskar er all lycka i nya hemmet, och ni är självklart varmt välkomna tillbaka om det blir en flytt igen!
Vi har anlitat EKOFOX två gånger i samband med flytt och har varit lika nöjda båda gångerna. Grabbarna är trevliga, snabba och lösningsorienterade. Kan varmt rekommendera EKOFOX!
Stort tack för de fina orden och för att ni valt oss två gånger! 😊 Vad roligt att höra att ni varit nöjda båda gångerna. Tack för förtroendet och den varma rekommendationen!
Kan verkligen rekommenderas!😊 Allt från att de kom och lämnade hyrda flyttkartonger, till flytt och sedan flyttstäd, och upphämtning av de hyrda flyttkartongerna har att varit exemplariskt! Smidigt, snabbt och fantastisk service!
Stort tack för den fina recensionen och rekommendationen Annika! 😊 Vad roligt att höra att ni är nöjda med hela processen från start till mål. Tack för förtroendet och all lycka i nya hemmet!
Allt gick bra, utan krångel. Trevliga killar som vat snabba och försiktiga med våra grejer.
Stort tack för de fina orden! 😊 Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att ni är nöjda med vårt team och flytten.
Hela processen var smidig, professionell och väldigt välorganiserad. Flyttteamet var punktliga, noggranna och hanterade mina saker med stor omsorg, de flyttade flertalet känsliga och ömtåliga saker som alla levererades i perfekt skick. Flyttstädningen var helt fläckfri, huset såg ut som nytt efteråt. Personalen var dessutom trevliga och hjälpsamma, och det märktes att de brydde sig om att göra ett riktigt bra jobb.Jag är oerhört nöjd med EKOFOX. Från första kontakt till sista momentet präglades hela upplevelsen av...
Stort tack för den otroligt fina och genomtänkta recensionen, Ajla! 🌟 Det betyder mycket för oss att höra att ni kände er trygga genom hela processen och blev nöjda med både flytt och städning. Tack för förtroendet och de varma orden om vårt team. Vi önskar er all lycka i nya hemmet!
Bokade min andra flytt med EKOFOX som blev utförd igår 2025-06-17, oerhört nöjd med utförandet och var riktigt prisvärt. Kommer anlita detta företaget igen när jag flyttar nästa gång!
Stort tack för det fina omdömet och för att ni valde oss igen! 😊 Vad roligt att höra att ni är nöjda med flytten och upplevde den som prisvärd. Ni är varmt välkomna tillbaka nästa gång det är dags att flytta!
Väldigt nöjd med min flytt med Ekofox. Allt från trevlig kontakt med Elmir på ”kontoret” till effektiv flyttdag med ett starkt och trevligt gäng. Flytten genomfördes utan problem på en mycket kortare tid än förväntat och beräknat. Ett plus att man får låna flyttkartonger (även om någon enstaka var lite för trasig och skulle behövas bytas ut). Nöjd med flyttstädningen också, några enstaka småfläckar kvar efteråt som jag fick ta bort själv. Men på det stora hela bra! Kan verkligen rekommendera Ekofox och kommer absolut använda vid nästa flytt 😊
Stort tack för den fina och ärliga recensionen, Josephine! 😊 Vad roligt att höra att ni blev nöjda med både flytten och kontakten genom hela processen. Tack också för feedbacken kring flyttkartongerna och städningen, det uppskattas och hjälper oss att bli ännu bättre. Ni är varmt välkomna tillbaka nästa gång det är dags att flytta!
Great work from EkoFox, always helpful answering questions and just brilliant work from the movers and cleaners!
Thank you so much for the kind words and for choosing EKOFOX! 😊 We're very happy to hear that you were satisfied with both the movers and cleaners. Wishing you all the best in your new home!
Trevliga, arbetssamma, hjälpsamma, varsamma och höll tiderna väldigt bra
Stort tack för de fina orden, Susanne! 😊 Vad roligt att höra att ni är nöjda med vårt team och att allt fungerade smidigt och enligt plan.
Punktliga, noggranna, lyhörda och extremt lösningsorienterade. Rekommenderas varmt!
Stort tack för de fina orden och rekommendationen! 😊 Vad roligt att höra att ni uppskattade vårt arbetssätt och bemötande.
Jag skulle rekommendera alla att inte använda ekofox, absolut värsta upplevelsen man kan tänka sig. Ingen respekt för andra människors egendomar och tar inte emot kritik på ett seriöst sätt. Saker som gick sönder i flytten: tavla från yellow corner (bad om att de skulle vara extra försiktiga med den) men när vi skulle sätta upp den så var ramen på ena sida krossad. Två nattduksbord i glas och sidobord i glas, benen har stora sprickor och har delvis krossats. Andra ramar har också gått sönder. Flytten var oorganiserad och...
Hej Natalie, Vi beklagar att du fortfarande känner dig missnöjd, men vi anser att vi har hanterat ärendet både professionellt och ansvarsfullt. Vi är förvånade över din recension, särskilt med tanke på att vi redan har ersatt dig för samtliga skador du rapporterade. Vi tog ditt ärende på största allvar då det inträffade, och gjorde vårt yttersta för att rätta till situationen. Det är också värt att nämna att uppdraget genomfördes för snart ett år sedan, och att det under processen förekom flera sena ombokningar från...
Jag gjorde min flytt med dem och har sedan dess även anlitat deras städtjänster. Supernöjd!
Stort tack för förtroendet och de fina orden, Christian! 😊 Vad roligt att höra att ni är nöjda med både flytten och våra städtjänster.
Snabbt, ordentligt och noggrant hjälp med flytten. Försiktig hantering av våra möbler! Flytt killarna hade dessutom ett trevlig bemötande. Har flyttat med de förut! Kan verkligen rekommendera företaget.
Stort tack för de fina orden och för att ni valde oss igen! 😊 Vad roligt att höra att ni är nöjda med både flytten och vårt team. Tack för rekommendationen och förtroendet!
Tog bara 3 timmar totalt. Effektiv flytt! Och trevliga personalen:)
Stort tack för den fina recensionen! 😊 Vad roligt att höra att ni uppskattade både effektiviteten och vårt team.
Rekommenderas varmt. Bara positivt! Tack för hjälpen.
Stort tack för de fina orden och rekommendationen! 😊 Tack själv för förtroendet och hjälpen att få hjälpa till.
Väldigt bra arbete. Mycket effektivt och trevliga människor!
Så roligt att höra att ni blev nöjda! 😊 Tack för de fina orden om både arbetet och vårt team.
Trevliga och effektiva! Inget var några problem. Tog hand om våra saker på ett mycket bra sätt. Vi är väldigt nöjda.
Stort tack för de fina orden! 😊 Vad roligt att höra att ni är nöjda med både arbetet och vårt team.
De var en halvtimme sen men ringde i god tid innan så det gjorde inget. Snabba, effektiva och trevliga. Rekommenderas!
Vad roligt att höra att ni blev nöjda med flytten! 😊 Tack för förståelsen kring förseningen och för de fina orden om vårt team. Tack för rekommendationen!
Snabba, bra killar. Bra kommunikation
Härligt att höra att ni är nöjda! 😊 Tack för de fina orden om både teamet och kommunikationen.
Trevliga, gjorde sitt jobb med glimten i ögat. Rakt på sak, inget lull- Bra helt enkelt.
Kul att höra, precis så vill vi att det ska kännas 😊 Tack för de fina orden och för förtroendet!
Profesionnella, snabba, snälla och hjälpsamma. De var klara inom 3 timmar.
Tack för den fina recensionen, Francois! 😊 Härligt att höra att ni uppskattade både effektiviteten och vårt team.
Väldigt bra upplevelse! Trevliga och tog det väldigt försiktigt.
Vad roligt att höra att ni hade en bra upplevelse! 😊 Tack för de fina orden och för förtroendet.
Vi anlitade nyligen EKOFOX för både flytt och städning, och vi kan inte vara mer nöjda med resultatet. Hela processen från bokning till genomförande var mycket smidig och professionell. Killarna var punktliga, effektiva och mycket försiktiga. De hade ett positivt och vänligt bemötande, vilket gjorde hela upplevelsen mycket trevlig.
Det betyder mycket för oss att höra att ni är så nöjda med både flytten och städningen 😊 Tack för de fina orden om vårt team och för att ni valde EKOFOX!
Fantastisk service - snabbt & smidigt! Elmir är en riktig stjärna!
Stort tack för de fina orden, Rebecca! 😊 Vad roligt att höra att ni uppskattade servicen och att allt gick snabbt och smidigt.
En fantastisk upplevelse! Jag är otroligt nöjd med den service jag fick från Ekofox. Från första kontakten till att den sista kartongen var på plats, var allt smidigt och välorganiserat. Teamet var punktligt, trevligt och otroligt professionellt. De hanterade våra grejer med största omsorg och såg till att allt packades och transporterades säkert. Jag uppskattar särskilt deras flexibilitet – när jag behövde ändra något i sista minuten var det inga problem alls. Priset var dessutom väldigt rimligt för den kvalitet...
Vilken fantastisk recension, stort tack Anton! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att ni kände er trygga och nöjda genom hela flytten. Tack för de fina orden om vårt team och för att ni tog er tid att skriva detta. Fem av fem flyttkartonger tillbaka till er! 📦😊
Really great service and super quick with delivery!
Thank you so much for the kind words! 😊 We're happy to hear you were satisfied with the service and quick delivery.