Ekoproffsen överträffade mina förväntningar! Arbetet utfördes mycket proffesionellt och jag fick ett mycket trevligt bemötande!
Ekoproffsen i Norrort AB
Välkommen till Ekoproffsen! Vi är en liten byrå, konstant i rörelse. Detta gör att vi har förståelse till din situation både i motgång och i medgång. Vi erbjuder skräddarsydd service inom bokföring och redovisning till dig som privatperson eller företag. Vi på Ekoproffsen hjälper dig med: Administration - Vi sköter fakturering,...
51 omdömen om Ekoproffsen i Norrort AB
Sedan starten hos Reco 2018
Tack! //anne
Alltid positivt bemött och ösningsinriktad
Tack! //anne
Bra och vänligt bemött från början. Hjälpte bra till med att utreda en tidigare oreda. Hjälpsam. Svarar på frågor vid behov.
Tack! //anne
Blir alltid bra bemött. Har alltid känt stort stöd av Anne på Ekoproffsen. Företaget harverkligen levt upp tillochlverträffat minaförväntningar. Sammanfattningsvis ger Ekoproffsen med sina kunskaper en otrolig trygghet när det gäller det mesta utöver det som är corebusiness för min verksamhet.
Tack Lisa! //anne
Ekoproffsen hjälpte mig styra upp företagsekonomin efter att jag råkat på en oseriös ekonomikonsult! Känner mig trygg med vetskapen att dem har hand om min ekonomi sen flera år tillbaka. Trevliga, hjälpsamma och professionella!
Tack Lena! //anne
Ekoproffsen ersatte min tidigare redovisningskonsult som gick i pension.....alltid oroligt att byta och inte veta hur det ska fungera...men Det visade sig vara en lyckoträff! Ekoproffsen är fantastiska, jag fick en otroligt smidig flytt mellan bolag, dom är snabba på återkoppling på frågor och dessutom alltid glada och engagerade ! Rekommenderar dom varmt! /Litet bolag som vil ha koll!
Tack vad du är snäll! //anne
Alltid bra och snabb service då det kommit upp frågetecken.
Alltid proffesionellt och trevligt
Tack! //anne
Ekoproffsen har hjälpt mig med bokföring och årsredovisning sedan jag startade mitt företag. Bättre samarbetspartner kan man inte hitta.
Tack, vad snällt! //anne
Jag blir trevligt bemött, vilket jag också förväntar mig. Punktlig redovisning enligt överenskommelse.
Tack! //anne
Ekoproffsen hjälper oss med flertalet bokföringstjänster. Vi får alltid snabb och professionell hjälp. /Peter Sollentuna Bildemontering
Tack så mycket! //anne
Bokföring, momsdeklaration samt stöd för deklaration. Levererar enligt förväntat. Bra och kunnig support för frågor Trevligt och professionellt bemötande Återkommer år efter år.
Tack så mycket! //anne
Mycket bra och trevligt mottagande. Bra stabil leverans. Ordning och reda. Jobbar med kunden i centrum.
Tack så mycket! //anne
Bra och snabb service under fyra års tid. Ekoproffssen levererade samtliga dokument för mitt aktiebolag rörande deklaration, årsredovisning etc.
Tack! //anne
Det fungerar bra. Jag får den hjälp jag behöver
Tack! //anne
Funkar klockrent. Trevligt bemötande och väl utfört arbete.
Tack så mycket! //anne
Väldigt bra service och kunniga..
Tack, tack! //anne
Bra service, lätt att komma i kontakt vid behov. Är social och förstår sina kunder.
Tack! //anne
Proffetionella, strukturerade och återkommer snabbt när jag har frågor.
Tack! //anne
De är trevliga, serviceminded och ger en snabb personlig kontakt utifrån de frågor som kan dyka upp. Ekoproffsen har hjälpt oss med löpande bokföring, lönehantering och årsbokslut.
Tack! //anne
Ekoproffsen är vad de heter! En pålitlig, kunnig, professionell och kundfokuserad ekonomipartner.
Tack för det omdömet! //anne
Ekoproffsen i Norrort AB är verkligen vad dom heter. Dom har hjälpt mig i några år nu och jag är mer än nöjd. Dom är noggranna, snabba och besitter enorm kunskap inom ekonomisk redovisning och bokföring.
Tack för det! Roligt att du tycker det! //anne
Snabb och korrekt hanteringar av frågeställningar och underlag i samband med bokslut och årsredovisning. Bra service och korta ledtider.
Tack för det!
Otroligt proffsiga och hjälpsamma! Finns inga bättre än dom
Tack, vad roligt att du tycker det!
Jättenöjd, får alltid hjälp och råd!
Tack, kul att du är nöjd!
Absolut den bästa hjälpen och bästa stödet
Tack! Vad roligt att du tycker det!
Personlig service med riktiga proffs.
Tack! Kul att du tycker det!
Väl bemötande, ställer upp alltid för att hjälpa till vid problem. Väldigt kunnig i vad som gäller företagsbokföring och redovisning.
Tack! Vad roligt att du tycker det!
Hej Anne Ekoproffsen är mycket bra. Har alltid mycket bra bemötande i alla frågor. Har mycket kunskap om sitt arbete mm. Är mycket lätt att diskutera med . Våra förväntningar har blivit uppfyllda . Lars och Marianne Lev livet väl.
Tack för det! Roligt att ni tycker det!
Kunniga och mycket trevligt bemötande!
Tack, vad roligt att du tycker det!
Alltid trevligt bemötande och hjälpsam personal! Smidigt att arbeta via molntjänst.
Tack! Vad roligt att du tycker det!
Trevligt bemötande och alltid tillgängligt samt ger förslag på åtgärder på eget bevåg
Tack för ditt svar! Roligt att du tycker det!
Personligt och ett genuint intresse för mitt företag
Tack! Vad roligt att du upplever oss så!
Ett väldigt bra redovisningsföretag med ordning och reda aldrig några problem. 🤙🏻
Tack! Vad roligt att du tycker det!
Vi har jobbat med Ecoproffsen i nästan 3 är. Personlig och professionell service, vi är jätte nöjda.
Tack, vad roligt att du tycker det!
Jag har blivit trevligt bemött och fått perfekt hjälp med bokföring, bokslut och deklarationer som jag behöver till mitt företag. Jag kan rekommendera Ekoproffsen i Norrort!
Tack! Vad roligt att du vill rekommendera oss!
Bra kompetens och har snabb hantering av olika frågor samt uppdaterade på diverse skatteregler
Tack, det var roligt att du tycker!
Ett trevligt bemötande och de levererade ett bokslut i tid och till ett rimligt pris för tjänsten.
Tack vad roligt att du tycker det och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!
Jag har jobbat med trevliga ekoproffsen i snart 10 år. Det är sann glädje. Man får alltid proffsig och snabb hjälp. Susanne
Vi anlitar Ekoproffsen för att sköta vår bokföring. Vi är mycket nöjda med kontakten och sättet som de sköter uppdraget. Det blev ett lyft för vårt företag att lämna iväg administrationen till Ekoproffsen, så vi själva kan fokusera mer på övriga verksamheten.
Tack för det Henrik, vi uppskattar och vårt samarbete!
Toppen service och bra utfört arbete. Att ekonomikonsulten kan komma till vårt kontor och jobba är väldigt praktiskt. Vi är super nöjda.
Tack!
Mycket nöjd med Ekoproffsen i Norrorts personliga hjälp och kunnande. De är lätta att kontakta och är pålästa med den senaste informationen. Har de inte svaret direkt så vet man att de alltid återkommer.
Tack så mycket!
Ekoproffsen är, som namnet lovar, mycket proffsiga. Jag driver ett litet bolag och letade efter en ekonomibyrå som kunda ta hand om så mycket som möjligt.. Det har Ekoproffsen gjort med stor förståelse och hjälpsamhet.
Tack!
Noggranna. Hjälpsamma. Kunniga. Snabba. Prisvärda. Vi betalar mer än gärna några kronor extra för att vara säker på att allt blir rätt och att slippa trassel (billig försäkring) Dessutom mycket trevliga.
Snabba, proffsiga och hjälpsamma!
Tack!
Bästa Ekoproffsen i norrort AB räddade mig efter dålig erfarenhet av oseriös ekonomikonsult. Proffesionellt och trevligt bemötande!
Tack!
Mitt företag köper redovisningstjänster från Ekoproffsen
Personlig. Tar sig tid att svara på mina frågor. De ansvarar för redovisningen av mitt lilla företag.
Ekonomitjänster, Bra bemötande. Bra service. Har varit en övergångsperiod med många problem som vi löst. Bra byrå
Kunnig personal som ger goda råd samt sköter redovisningen på ett exemplariskt vis. Alltid ett trevlig och professionellt bemötande.