Eksjö Begravningsbyrå

9 omdömen om Eksjö Begravningsbyrå

Sedan starten hos Reco 2022

Carolina R
Skrev om Eksjö Begravningsbyrå

Bra bemötande och hjälp från första kontakt och sedan under hela tiden tills bouppteckningen var gjord. Enkel, smidig och trevlig personal som hör av sig både om frågor men också för att höra hur det går. Fungerade så bra vid begravning och minnesstund

Annette S
Skrev om Eksjö Begravningsbyrå

Mycket bra bemötande och vi fick den hjälp vi behövde i våran sorg

Sveninge Å
Skrev om Eksjö Begravningsbyrå

Professionellt och engagerat bemötande i en svår situation.

Mats K
Skrev om Eksjö Begravningsbyrå

Bra bemötande och service. Bra rådgivning

Erica A
Skrev om Eksjö Begravningsbyrå

Upplever att vi inte fått svar på mail, svår att få tag på av oss alla på telefon, inte haft den kontakten vi önskat få, det blev fel i boupptäckning trots att vi ville få den skickad till oss först för kontoll osv. Upplever att man ”gått över huvudet” på barnen för att endast prata med mammas sambo trots att vi bett om att få bli inkluderade i allt. Otroligt besvikna och tycker inte att arvodet är förtjänat.

Ingela L
Skrev om Eksjö Begravningsbyrå

Så respektfull och medkännande Stefan var redan vid hämtning av pappa vid sitt boende sent på kvällen när han gick bort ,det kändes så fint och bra trots all sorg. Vid kontakt senare med Pernilla kan man inte önska sej bättre,både trevlig ,varm och kunnig.Kände att vi kunde ringa när som o alltid fick svar. Sen har vi då Malin som skötte det mesta,ja Malin Ja ...hur ska vi med ord beskriva allt du ordnade. Det blev så bra o bättre än vi någonsin kunde tänka oss. Vilket fint minne vi fick av denna dag som du ordnade,det...

Gunilla T
Skrev om Eksjö Begravningsbyrå

Jag tycker att den var mycket fin tycker det var lagom med tal

Lars-Åke C
Skrev om Eksjö Begravningsbyrå

Blev mycket bra bemötta allt gick enligt våra önskemål, kunde inte fått bättre service på någon annan begravningsbyrå.

Stefan Hubert E
Skrev om Eksjö Begravningsbyrå

Går ej att lita på.Muntlig överenskommelse per telefon om bouppteckning och vidare kontakt efter julhelgen. Efter ca 10 försök att få kontakt slutade jag ringa. Vid varje av dessa samtal blev jag av sekreterare lovad att bli uppringd . Förstod till slut att de inte ville stå för muntlig överenskommelse.Varför har jag ingen aning om. Har nu anmält till deras förbund då de säger sig vara auktoriserade.Man kan då inte behandla kunder hur som helst.