Riktigt nöjd med jobbet! Hög servicenivå
EL & Belysningsteknik i Värmland AB
11 omdömen om EL & Belysningsteknik i Värmland AB
Sedan starten hos Reco 2026
Snabb och professionell service. Återkopplar snabbt med svar på frågor. Duktiga på sitt jobb. Kan varmt rekommendera.
Mycket bra service och utfört arbete
Inget är omöjligt, fantastiskt bra på alla sätt.
Mycket bra! Snabbt och smidigt!
Byte av elcentral i ett gammalt hus kan vara besvärligt men det funkade kanon!
Snabb, tillmötesgående och alltid trevlig!
En hantverkare man kan lita på - i nöd och lust. El och belysningsteknik i Värmland AB har återkommande fått mitt förtroende att leverera enklare och mer avancerade eltekniska lösningar. +aldrig några ”problem” +svarar i telefonen när man ringer +alltid glad +erbjuder expertis och egna förslag på lösningar +inga överpriser utan ärliga kostnader på både material och tjänst +har dessutom ställt upp helg och kvällstid!! +sjunger ofta under arbete - och bra dessutom.
Duktig & trevlig elektriker med stor kunskap! Rekommenderar starkt att använda sig av El & Belysningsteknik
Proffsigt bemötande med en stor känsla för hur slutprodukten ser ut och funkar för oss som kund. Vi har anlitat dem flera gånger och är lika nöjd varje gång.
Mycket trevliga, tillmötesgående och kompetenta hantverkare.
Tack Sackaris! Ett nöje att hjälpa dig med elinstallationerna! Ha en fin sommar! Du är varmt välkommen tillbaka när behovet av våra tjänster uppstår! Mvh Christian, El & Belysningsteknik