Bra bemötande, professionellt utfört arbete. Jag rekommenderar! 👍
El-Teleteknik i Sverige AB
El-Teleteknik är en auktoriserad elektrikerfirma verksam i Stockholm, Roslagen och Västerås. Vi utför säkra elarbeten med fokus på personlig service åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Med oss får ni ett erfaret team, tydliga offerter och rak kommunikation. Våra tjänster omfattar elinstallationer, nätverk,...
10 omdömen om El-Teleteknik i Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2026
Super service! Kunniga och väldigt seriösa.
Kunniga och kompetenta bra jobb och bra kommunikation
Gänget på El-Teleteknik slog hål på alla fördomar om hantverkare. De har varit supertrevliga, snabba och dess utom mycket ordentliga. Under flera projekt har de kommit med förslag och tips som gjort att slutresultatet blivit långt över förväntan. Numera använder jag dem både för små projekt privat men även för större och mer avancerade projekt i arbetet.
Tack Justus! Alltid kul att få vara en del i dina häftiga projekt!
De glömmer aldrig en kund och man blir sedd. Utöver att de är snabba, punktliga och yrkesskickliga.
Tack för dina fina ord Camilla!
Gjorde ett bra jobb att installera aggregat till min min bastu. Trevlig och professionell personal
Gott bemötande och väldigt professionella.
Lite struligt i början men allt ordnade sig till det bästa. Vi är mycket nöjda. En ros till personalen MVH Gudin
Tillmötesgående och lösningsorienterade.
Har använt El-teleteknik flera gånger i samband med elbesiktning av villor. Väldigt noggranna och utförliga besiktningar. Dessutom snabb leverans av utlåtandet Jag kan varmt rekommendera dem och vi kommer fortsätta anlita dem vid villabesiktning