Elgens golvvård

Elgens golvvård

elgens.se
  • BadgeFourYears
5.0

Välkommen till Elgens golvvård! När det är dags att slipa ditt golv, både nytt som gammalt finns vi här för dig. Vi har över 15 år i branschen. Oavsett om du vill ha ditt golv lackade, pigmenterade, vaxade, såpade eller oljade så löser vi det. Alla slipningar vi gör är såklart dammfria. Tjänster: Dammfri golvslipning, golvvård,...

285 omdömen om Elgens golvvård

Sedan starten hos Reco 2020

Elina O
Skrev om Elgens golvvård

Vi har anlitat Daniel på Elgens golvvvård vid två tillfällen och är 100% nöjda med allt från bemötande till resultat. Nu senast förvandlade han nästan 100kvm orange ekparkett till ett ljust och fräscht golv som i sin tur lyfte hela lägenheten. Rekommenderar verkligen detta företag!

Linnea Ö
Skrev om Elgens golvvård

Daniel är så skicklig och lätt att ha att göra med!

Alide G
Skrev om Elgens golvvård

Proffsig och snabb, golvet blev superfint!

Tina n
Skrev om Elgens golvvård

Jag kan verkligen rekommendera Elgens golvvård! Vi är supernöjda med slipningen av våra golv. Daniel är seriös och noggrann, allt har fungerat perfekt från första kontakten, offerten till utförandet! En hantverkare som håller tider och har bra kundkontakt. Informerar kunden och gör ett bra jobb!

Stefan J
Skrev om Elgens golvvård

Trevligt bemötande. Gjorde ett kanonjobb, rent och fint efter sig. Är super nöjd. Vi flyttade in i ett nybyggt hus där tillval av parkettgolv inte fanns kvar pågrund av kriget i Ukraina. Elgens golvvård slippande hela lgh. Det vart riktigt bra!

Erik B
Skrev om Elgens golvvård

Vi är mycket nöjda med slipning av vår ekparkett!

Anna E
Skrev om Elgens golvvård

Elgen slipade och lackade våra golv, både parkett och brädgolv, utförde lagningar och slipade vår trappa. Innan arbetet påbörjades fick vi se prover med olika typer av behandlingar och Daniel var mycket trevlig att prata med. Lagningarna och golven blev kanonbra. 10 av 10. Prisvärt var det också för det var mycket jobb. Det enda lilla minuset är att några steg i trappan är lite ojämna i hörnen. Vi vet om att vi är kräsna och att Daniel lade ner ett hästjobb på trappan. Det kan vara så att det syntes mer när allt annat...

Sebastian W
Skrev om Elgens golvvård

Rekommenderas! Snyggt utfört arbete, bra kommunikation både före och efter och golven blev mycket fina!

Matilda A
Skrev om Elgens golvvård

Daniel är jätte bra att ha kontakt med. Och framför allt gjorde han ett väldigt fint jobb hos oss 😊

Stefan E
Skrev om Elgens golvvård

Kundorienterad. Hög Kvalitet på jobb. Serviceminded. Bästa rekommendationer.

Svenska M
Skrev om Elgens golvvård

Väldigt service minded och resultatet blev magiskt - vi är så nöjda och rekommenderar alla som ska slipa sina golv att anlita Elgens Golvvård.

Anders J
Skrev om Elgens golvvård

Mycket bra både innan och utförande av jobbet . Proffsigt allt igenom !!!

Sanne H
Skrev om Elgens golvvård

Trevligt bemötande och fantastiskt resultat, rekommenderar verkligen!

Claes-Peter M
Skrev om Elgens golvvård

Slipning, pigmentering och lackning av 3stav ekparkett. Fantastiskt bra resultat, allt enligt utlovat pris och tidplan. Bra kommunikation. Peter

Jytte M
Skrev om Elgens golvvård

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Golvslipning och vaxning Femstjärnigt från första kontakt till slutfört arbete! Supernöjd!

Blenda F
Skrev om Elgens golvvård

Vårt valnötsgolv blev superbra! Daniel hjälpte till med råd om behandling, fixade fram golvprover så vi kunde ta ett beslut om vad vi gillade bäst och hjälpte till med information om efterbehandling och dylikt.

Martin L
Skrev om Elgens golvvård

Vi hade sett bilder på hur fina golv Elgens golvvård hade gjort tidigare och våra golv blev precis så fina man hade kunnat önska sig. Vi är så otroligt nöjda med allt från kontakt till att de slipade golven blev matchade färgmässigt med de befintliga. Vi kommer absolut använda Elgens golvvård igen efter detta resultat. Stark rekommendation!

Helena S
Skrev om Elgens golvvård

Jag anlitade Elgens golvvård för underhållsrengöring och omoljning av ekgolv. Elgens golvvård lämnade en utförlig offert efter vår första telefonkontakt och anpassade tid för genomförandet. Vi blev kontaktade igen nån dag innan arbetet, och sedan utfördes jobbet enligt offert och till överenskommet pris. Vi är nöjda med resultatet och att vi även som bonus fick tips på hur vi ska sköta rengöring och underhåll själva till dess att vi anlitar Elgen igen, för det kommer vi att göra! Det här är så nära högsta betyg man kan komma i kundbemötande.

Maria B
Skrev om Elgens golvvård

Ordning och reda. Bra bemötande. Gjorde jobbet inom tidsramen. Lämnade snyggt och rent. Kan verkligen rekommendera Daniel!

Vigdis T
Skrev om Elgens golvvård

Jag är glatt överraskad av ett mycket trevligt bemötande och ett fantastiskt resultat Tusen tack. 😀

Emilie C
Skrev om Elgens golvvård

Högsta betyg för Elgens golvvård som överträffade alla våra förväntningar! Daniel hjälpte oss att slipa våra golv med ett fantastiskt resultat. Arbetet utfördes mycket snabbt och till ett högst rimligt pris. Kontakten med Daniel fungerade väldigt bra. Daniel var otroligt lyhörd för våra önskemål och funderingar och tog sig verkligen tid. Kan varmt rekommendera Elgens golvvård!

Emelie Z
Skrev om Elgens golvvård

Daniel och Elgens golvvård slipade och behandlade vårt golv på 70 kvm och han var suverän från första kontakt till avslutat projekt. Tydlig kommunikation, service-minded och extremt fint resultat fick vi. Kan inte annat än att varmt rekommendera Daniel och Elgens golvvård.

Cecilia L
Skrev om Elgens golvvård

Fint resultat och tydlig information.

Elias Mikael F
Skrev om Elgens golvvård

Kompetent, snabb och trevlig. Bra företag utan konstigheter. Super!

Anna A
Skrev om Elgens golvvård

Vi är riktigt nöjda med golvslipningen som Daniel gjorde hemma hos oss när vi var en vecka i fjällen. Kändes säkert att lämna nycklarna och lita på att det var fint när vi kom hem igen.

Märtha B
Skrev om Elgens golvvård

Mycket nöjd med slipning och inoljning av parkett och plankgolv i trettiotalslägenhet. Golvet var dessutom svartbetsat från början men trots det blev slutresultatet strålande! Fin service och mervärde i att få specialanpassad golvmopp och rätt såpa att behandla golvet med själv framöver. Tydliga instruktioner och god kommunikation med Daniel. Konkurrenskraftig prissättning utan att tumma på kvaliteten det minsta. Dessutom dammfritt! Stort tack /Märtha

Niclas H
Skrev om Elgens golvvård

Riktigt nöjda och mycket bra utfört jobb, kommer i tid och det är aldrig några konstigheter eller oförutsedda kostnader. Helt enkelt outstanding.

Linda Elisabeth J
Skrev om Elgens golvvård

Mycket fint resultat, otroligt tjusigt golv blev det! Lyfte hela lägenheten. Gott hantverk. Snabb återkoppling och god kommunikation med Elgens. Rimligt pris för utförd tjänst. Rekommenderas varmt! Slipa befintligt golv istället för att köpa nytt = bra miljötänk.

Martin A
Skrev om Elgens golvvård

Väldigt fint resultat av slipning och lackning. Det bästa med Elgens golvvård är att de håller vad de lovar. Kommer den tid som är bestämt och håller vad de lovar gällande pris och tid. Rekommenderas!

Gesche-Kathrin F
Skrev om Elgens golvvård

Jättefin kontakt och utförande. Fick bra och proffsigt intryck av Daniel med en gång, han kom förbi och tittade på golvet, var ärlig och sa vad som funkade och inte och hur det kunde bli, och rekommenderade utförande samt visade färgprover. Uppdraget utfördes som överenskommet, vi fick tydliga instruktioner hur vi bäst ska ta hand om golvet framöver och golvet blev jättefint! Han lagade gamla fuktskador/trasiga stavar, slipade hela slitna golvet och efterbehandlade med vitpigmenterad olja. Supernöjd och rekommenderar varmt!

Fadi J
Skrev om Elgens golvvård

Elgens golvvård är en professionell och pålitlig tjänst som jag starkt rekommenderar till alla som behöver golvvård. Daniel, som ansvarar för företaget, är mycket noggrann och trovärdig. Han är också mycket professionell och har stor kunskap om branschen, och ger alltid sitt bästa för att säkerställa att kunderna är nöjda med resultatet, vilket vi även läst om i tidigare recentioner. Jag måste också nämna att Daniel på Elgens golvvård verkligen gjorde allt för att hålla oss informerade och uppdaterade under hela processen....

FREDRIK L
Skrev om Elgens golvvård

Extremt kunnig och professionell! Vi velade lite på vilken finish vi ville ha, men Elgen visade förståelse och tillslut blev vi supernöjda! Kan starkt rekommendera Elgens golvvård, och vi kommer definitivt att kontakta dem igen när det blir dags att fixa rested av golvet!

Svar från Elgens golvvård

Tack för ert fina omdöme Mvh Daniel

Sven H
Skrev om Elgens golvvård

Ett proffsigt och seriöst företag som gör det som överenskommits i rätt tid och utan krångel, Resultatet blev över förväntan trots att jag hade höga förväntningar. Fick komihåg SMS dagen innanjobbet började. Daniel kom exakt den tid han skulle och jobbet slutfördes före utsatt tid. Han tänkte på alla detaljer såsom att tejpa igen brevlådeinkastet, nyckelplacering, skicka skötselanvisningar, mm Att priset dessutom var riktigt bra var ytterligare en bonus.

Lina Z
Skrev om Elgens golvvård

Slipade och lackade golv i lägenhet. Mycket Professionellt bemötande. Kom förbi hemma hos oss innan för att diskutera bästa lösningen för våra behov och utifrån golvet. Tydliga instruktioner vad som skulle göras innan och hur vi ska hantera golvet efter. Superfint resultat.

Sara R
Skrev om Elgens golvvård

Otroligt nöjd både med resultatet av mitt golv som slipades och oljades men framför allt av bemötandet från Daniel! Proffsig och service-minded!

Mats M
Skrev om Elgens golvvård

Vi anlitade Elgens golvvård för slipning och behandling av vårt vardagsrumsgolv. Golvet blev fantastiskt fint! Daniel var också väldigt flexibel, kunnig och lätt att ha att göra med. Vi är supernöjda och kommer att anlita Elgens nästa gång vi har ett golv som behöver vårdas.

Henrik S
Skrev om Elgens golvvård

Väldigt profesionell och duktig med ett mycket bra resultat på mitt polerade stengolv

Kristina L
Skrev om Elgens golvvård

Fick bra och snabb kontakt med Daniel. Han tog även kontakt före uppdraget som var att slipa och lacka ett vardagsrumsgolv som hade flera olika färger. Vi är mycket nöjda med hur golvet blev och kan varmt rekommendera företaget.

Aimen E
Skrev om Elgens golvvård

Jag är super nöjd. Trevlig smidig och erfaren Kan rekommendera Älgensgolvvård utan tvekan.

Gustaf A
Skrev om Elgens golvvård

Smidigt och proffsigt arbete på alla sätt.

Göran W
Skrev om Elgens golvvård

Från första kontakt med kostnadsfråga och olika alternativ till genomförande, så har vi fått ett mycket kompetent och trevligt bemötande. Vårt uppdrag var att få ett gammalt parkettgolv slipat och lackat. Resultatet blev över vår förväntan till en rimlig kostnad med hantering av ROT-avdrag från denna leverantör. Vi fick kontakt med Elgen via bekanta och vi har redan rekommenderat Elgens Golvvård och Daniel till andra med samma behov.

Kim E
Skrev om Elgens golvvård

Proffesionellt bemötande som överträffade våra förväntningar. Vår fiskbensmönstrade parkett slipades och oljades. Resultatet är fantastiskt. Vi är supernöjda!

Johan H
Skrev om Elgens golvvård

Mycket bra resultat! vi är jättenöjda!

Fredrik A
Skrev om Elgens golvvård

Daniel fick våra över 100 år gamla golv att se helt fantastiska ut! Över förväntan helt klart

Bertil H
Skrev om Elgens golvvård

Mycket trevligt. Gjorde ett besök några dagar innan jobbet för koll på golvet. Svarade proffsigt och med stort engagemang på dom frågor vi hade. Förklarade hur det skulle bli….Och resultatet är vi mycket nöjda med. Rekommenderar dom gärna. //Bertil.

Anders F
Skrev om Elgens golvvård

Elgens golvvård var mycket smidiga att ha att göra med. Trots att tidplanen var tight och att jobbet utfördes i mellandagarna och direkt efter nyår så flöt allt på som tänkt. Man blev t o m klara före utsatt datum! Resultat blev otroligt bra, över vår förväntan. Kan inte tänka mig att ett företag som utför golvslipning samt färgning och lackning kan vara bättre Elgens golvvård.

Karin
Skrev om Elgens golvvård

Anlitade Elgens Golvvård för andra gången. Denna gång till en sekelskiftslägenhet där golven behövde fräschas upp. Jag ville även få bort det gula och gå mer mot lite ljusare. Daniel är lyhörd och visade arbetsprover vid ett första besök. Finns även bra exempel på deras insta. Bra kommunikation med Daniel inför och under hela arbetet. Var och tittade efter slipningen och första lackningen för att se om det var den ljushet jag ville ha. Resultatet blev exakt som jag hade föreställt mig golvet. Fick bra råd om skötsel och redskap för rengöring. Kan verkligen rekommendera Elgens golvvård!

Ann-Margret Z
Skrev om Elgens golvvård

Mycket vänligt bemötande och tydlig information om arbetet med golvet och möjligheter att påverka färgen på golvet och hårdheten på lacken. ELGENS golvvård kan verkligen rekommenderas .

Mikael S
Skrev om Elgens golvvård

Så skönt när man lyckas anlita riktiga proffs för något så viktigt som golvet i en större del av huset. Tack vare Daniel kunde vi nå precis det resultat vi var ute efter. Tack för ett grymt jobb!

Carl K
Skrev om Elgens golvvård

Trevligt bemötande och supernöjd med resultatet av golvslipningen!