Elgens golvvård

Elgens golvvård

5.0 / 5 baserat på 257 omdömen
Välkommen till Elgens golvvård!

När det är dags att slipa ditt golv, både nytt som gammalt finns vi här för dig. Vi har över 15 år i branschen. Oavsett om du vill ha ditt golv lackade, pigmenterade, vaxade, såpade eller oljade så löser vi det. Alla slipningar vi gör är såklart dammfria.

Tjänster: Dammfri golvslipning, golvvård, reparation av ditt golv, mattvätt, rådgivning för ditt golv med mera.

Alltid 2 års garanti på utförda arbeten.

Hos oss på Elgens golvvård har vi alltid dig som kund i fokus och erbjuder 100% nöjd kund garanti. Det innebär att vi inte nöjer oss förens du är 100% nöjd.

Utmärkelser

257 omdömen om Elgens golvvård

Sedan starten hos Reco 2020
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-03-27 Verifierad kund
  Väldigt fint resultat av slipning och lackning.
  Det bästa med Elgens golvvård är att de håller vad de lovar. Kommer den tid som är bestämt och håller vad de lovar gällande pris och tid. Rekommenderas!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-03-26 Verifierad kund
  Jättefin kontakt och utförande. Fick bra och proffsigt intryck av Daniel med en gång, han kom förbi och tittade på golvet, var ärlig och sa vad som funkade och inte och hur det kunde bli, och rekommenderade utförande samt visade färgprover. Uppdraget utfördes som överenskommet, vi fick tydliga instruktioner hur vi bäst ska ta hand om golvet framöver och golvet blev jättefint! Han lagade gamla fuktskador/trasiga stavar, slipade hela slitna golvet och efterbehandlade med vitpigmenterad olja. Supernöjd och rekommenderar varmt!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-03-22 Verifierad kund
  Elgens golvvård är en professionell och pålitlig tjänst som jag starkt rekommenderar till alla som behöver golvvård. Daniel, som ansvarar för företaget, är mycket noggrann och trovärdig. Han är också mycket professionell och har stor kunskap om branschen, och ger alltid sitt bästa för att säkerställa att kunderna är nöjda med resultatet, vilket vi även läst om i tidigare recentioner.

  Jag måste också nämna att Daniel på Elgens golvvård verkligen gjorde allt för att hålla oss informerade och uppdaterade under hela processen. Han var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och gav oss löpande feedback om hur jobbet gick.

  Att ha den här typen av personlig uppmärksamhet och kommunikation är verkligen ovärderligt när man anlitar någon för att ta hand om ens hem eller företagslokaler. Det gav oss en känsla av trygghet att veta att Daniel var engagerad och fokuserad på att göra ett fantastiskt jobb för oss.

  Det är uppenbart att Daniel har en passion för golvvård, och hans erfarenhet och kunskap om branschen är imponerande. Jag kan starkt rekommendera Elgens golvvård och att hans kunder kan lita på honom för att göra ett fantastiskt jobb varje gång!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-03-21 Spontant omdöme
  Extremt kunnig och professionell!
  Vi velade lite på vilken finish vi ville ha, men Elgen visade förståelse och tillslut blev vi supernöjda!

  Kan starkt rekommendera Elgens golvvård, och vi kommer definitivt att kontakta dem igen när det blir dags att fixa rested av golvet!
  Tack för ert fina omdöme
  Mvh Daniel
  Elgens golvvård
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-03-10 Verifierad kund
  Ett proffsigt och seriöst företag som gör det som överenskommits i rätt tid och utan krångel,
  Resultatet blev över förväntan trots att jag hade höga förväntningar.
  Fick komihåg SMS dagen innanjobbet började.
  Daniel kom exakt den tid han skulle och jobbet slutfördes före utsatt tid.
  Han tänkte på alla detaljer såsom att tejpa igen brevlådeinkastet, nyckelplacering, skicka skötselanvisningar, mm
  Att priset dessutom var riktigt bra var ytterligare en bonus.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-03-03 Verifierad kund
  Slipade och lackade golv i lägenhet.
  Mycket Professionellt bemötande. Kom förbi hemma hos oss innan för att diskutera bästa lösningen för våra behov och utifrån golvet. Tydliga instruktioner vad som skulle göras innan och hur vi ska hantera golvet efter.
  Superfint resultat.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-03-03 Verifierad kund
  Otroligt nöjd både med resultatet av mitt golv som slipades och oljades men framför allt av bemötandet från Daniel! Proffsig och service-minded!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-03-03 Verifierad kund
  Vi anlitade Elgens golvvård för slipning och behandling av vårt vardagsrumsgolv. Golvet blev fantastiskt fint! Daniel var också väldigt flexibel, kunnig och lätt att ha att göra med. Vi är supernöjda och kommer att anlita Elgens nästa gång vi har ett golv som behöver vårdas.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-03-02 Verifierad kund
  Väldigt profesionell och duktig med ett mycket bra resultat på mitt polerade stengolv
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-02-25 Verifierad kund
  Fick bra och snabb kontakt med Daniel. Han tog även kontakt före uppdraget som var att slipa och lacka ett vardagsrumsgolv som hade flera olika färger. Vi är mycket nöjda med hur golvet blev och kan varmt rekommendera företaget.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-02-22 Spontant omdöme
  Jag är super nöjd. Trevlig smidig och erfaren

  Kan rekommendera Älgensgolvvård utan tvekan.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-02-22 Verifierad kund
  Smidigt och proffsigt arbete på alla sätt.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-02-22 Verifierad kund
  Från första kontakt med kostnadsfråga och olika alternativ till genomförande, så har vi fått ett mycket kompetent och trevligt bemötande.

  Vårt uppdrag var att få ett gammalt parkettgolv slipat och lackat. Resultatet blev över vår förväntan till en rimlig kostnad med hantering av ROT-avdrag från denna leverantör.

  Vi fick kontakt med Elgen via bekanta och vi har redan rekommenderat Elgens Golvvård och Daniel till andra med samma behov.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-02-19 Verifierad kund
  Proffesionellt bemötande som överträffade våra förväntningar. Vår fiskbensmönstrade parkett slipades och oljades. Resultatet är fantastiskt. Vi är supernöjda!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-02-19 Verifierad kund
  Mycket bra resultat! vi är jättenöjda!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-02-08 Verifierad kund
  Daniel fick våra över 100 år gamla golv att se helt fantastiska ut! Över förväntan helt klart
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-01-21 Verifierad kund
  Mycket trevligt. Gjorde ett besök några dagar innan jobbet för koll på golvet. Svarade proffsigt och med stort engagemang på dom frågor vi hade. Förklarade hur det skulle bli….Och resultatet är vi mycket nöjda med. Rekommenderar dom gärna. //Bertil.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-01-14 Verifierad kund
  Elgens golvvård var mycket smidiga att ha att göra med. Trots att tidplanen var tight och att jobbet utfördes i mellandagarna och direkt efter nyår så flöt allt på som tänkt. Man blev t o m klara före utsatt datum! Resultat blev otroligt bra, över vår förväntan.
  Kan inte tänka mig att ett företag som utför golvslipning samt färgning och lackning kan vara bättre Elgens golvvård.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-01-02 Verifierad kund
  Anlitade Elgens Golvvård för andra gången. Denna gång till en sekelskiftslägenhet där golven behövde fräschas upp. Jag ville även få bort det gula och gå mer mot lite ljusare. Daniel är lyhörd och visade arbetsprover vid ett första besök. Finns även bra exempel på deras insta. Bra kommunikation med Daniel inför och under hela arbetet. Var och tittade efter slipningen och första lackningen för att se om det var den ljushet jag ville ha. Resultatet blev exakt som jag hade föreställt mig golvet. Fick bra råd om skötsel och redskap för rengöring.
  Kan verkligen rekommendera Elgens golvvård!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2023-01-02 Verifierad kund
  Mycket vänligt bemötande och tydlig information om arbetet med golvet och möjligheter att påverka färgen på golvet och hårdheten på lacken.
  ELGENS golvvård kan verkligen rekommenderas
  .
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-12-30 Verifierad kund
  Så skönt när man lyckas anlita riktiga proffs för något så viktigt som golvet i en större del av huset. Tack vare Daniel kunde vi nå precis det resultat vi var ute efter. Tack för ett grymt jobb!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-12-21 Verifierad kund
  Trevligt bemötande och supernöjd med resultatet av golvslipningen!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-12-20 Verifierad kund
  Kundupplevelsen var bra hela vägen igenom, från offertförfrågan till färdiga golv!

  Det som utmärkte Elgens golvvård är Daniels engagemang och passion för sitt arbete, man känner att han gör det där lilla extra och verkligen vill att resultatet ska bli bra och att du som kund blir nöjd.

  Vi är väldigt nöjda med resultatet och kan varmt rekomendara Elgens golvvård!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-12-19 Verifierad kund
  Har fått ett otroligt fint och professionellt bemötande av Daniel. Han gav mig väldigt bra information inför slipningen av golvet på nästan hela min lägenhet. Han tog sig även tiden att komma förbi mig på min arbetsplats för att visa mig färgprover då jag hade lite svårt att planera in en tid för detta, ett jätteplus och bevis på service i världsklass. Han höll mig konstant uppdaterad på arbetet han utfört och planen framåt och jag fick med mig bra tips på hur jag ska sköta om golvet på bästa sätt i framtiden. Resultatet var långt över förväntan då mina golv var väldigt gamla och slitna. Men han fick dem att se som nya ut, kunde inte hitta minsta fel på arbetet och jag kan bara rekommendera Daniel och hans företag varmt. Toppen service, riktigt fint resultat och ett väldigt rimligt pris för vad man får.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-12-14 Verifierad kund
  Fick mitt golv slipat och behandlat för några veckor sedan och är supernöjd med både resultat. vägledning och bemötande. Bättre slutresultat hade det inte kunnat bli. Uppskattar även de tydliga skötselråden som jag fick efteråt av Elgens, bara plus!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-12-13 Verifierad kund
  Slipade och lackade golvet för en tid sedan, är mycket nöjd både med golv samt vägledning. Kan starkt rekommendera Elgens golvvård.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-12-04 Verifierad kund
  Supernöjda från start till slut! Daniel är så professionell och kunnig och hjälpte oss genom hela processen. Vi fick ett fantastiskt golv som lyfte hela huset. Tack Daniel.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-12-04 Verifierad kund
  Vi kan varmt rekommendera Daniel och Elgens golvvård.

  Snabb respons vid förfrågan, flexibel med tidpunkt att utföra arbetet, punktlig och med ett resultat som överträffade våra förväntningar!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-12-02 Verifierad kund
  Snabb, trevlig, och sakkunnig respons vid förfrågan om arbete och offert. Sedan snabbt och proffsigt utfört jobb, vi är jättenöjda!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-11-30 Verifierad kund
  Daniel var väldigt bra att ha och göra med. Det var genuint och enkelt genom hela arbetet som han utförde.

  Vi hade ett 20+ år gammalt golv som var trött och gult. Nu har vi ett riktigt fräsch och fint golv och det överträffade alla förväntningar som vi hade. Det var också dammfritt vilket var en stor fördel.

  Vi kan starkt rekommendera Daniel och Elgens golvvård.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-11-30 Verifierad kund
  Jag kan varmt rekommendera Daniel och Elgens golvvård! Jag fick ett mycket professionellt och engagerat bemötande och resultatet blev precis enligt mitt önskemål. Jag kommer framöver att låta Daniel hjälpa mig med min trappa.
  Gilla
 • Ann-Charlotte G
  skrev om Elgens golvvård
  2022-11-13 Verifierad kund
  Vi är supernöjda med Elgens golvvård!! Från första kontakten till avslutat arbete. Daniel har varit så tillmötesgående, professionell och hjälpsam när vi skulle välja hur våra golv skulle se ut. Elgens hade med sig golvprover så vi kunde se hur det skulle se ut i just vårt hem. De har också varit flexibla med tidpunkt för arbetet. Vi kunde inte valt ett bättre företag och rekommenderar varmt Elgens till andra. 🌟🌟🌟🌟🌟
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-11-03 Verifierad kund
  Vi är jättenöjda med både bemötande och resultat. Vi fick bra vägledning i val av behandling och jobbet utfördes precis enligt plan.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-10-28 Verifierad kund
  Kan varmt rekommendera Elgens Golvvård om ni ska slipa och pigmentera golven! Proffsigt från början till slut gällande bemötande, hjälp, förklaringar och uppdateringar! Och vilket fantastiskt resultat! Magi! Från skrikig orange ekparkett till vitpigmenterat vackert och mattlackat golv.
  Tusen tack för ett enastående utfört arbete Daniel!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-10-26 Verifierad kund
  Väldigt bra dialog från dag ett och rakt igenom kring offert, val av golvbehandling och skötselråd av golvet efter genomfört arbete. Resultatet blev exakt så bra som vi hade hoppats! Hittade Daniel och hans firma Elgens Golvvård på Instagram och kände snabbt att det här är rätt man för jobbet! Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-10-23 Verifierad kund
  Daniel var väldigt trevlig och tydlig i all kommunikation, och resultatet blev superbra. Det var smidigt att hitta en tid för arbetet, och vi fick bra råd och hjälp med att välja behandling för golvet. Vi fick också jättebra information och uppdateringar hela tiden.
  Tack för fint omdöme!
  Mvh Daniel
  Elgens golvvård
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-10-22 Verifierad kund
  Otroligt nöjd med resultatet. Allt höll i tidsplanen och det var rent och snyggt när jag kom tillbaka i lägenheten! Kommer rekommendera Elgens golvvård till mina vänner!
  Tack för ni tog er tid att lämna ett så fint omdöme!
  Mvh Daniel
  Elgens golvvård
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-10-17 Verifierad kund
  Golvslipning med utmärkt resultat. Tack!
  Tack för att ni tog er tid att lämna ett så fint omdöme!
  Mvh Daniel
  Elgens golvvård
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-10-15 Verifierad kund
  Tack för hjälpen med mina golv, jag är så nöjd med allt!
  Tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme!
  Mvh Daniel
  Elgens golvvård
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-10-14 Verifierad kund
  Fick hjälp av Elgens golvvård att slipa våra parkettgolv ( 100m2 ).
  Otroligt proffsiga. Utförde jobbet i två etapper, så vi kunde flytta runt möblerna på ett enkelt sätt i huset. Helt dammfritt, snyggt städat och fint slipade och hårdvaxade golv som resultat.
  Rekommenderas varmt!
  Tack Mattias för att du valde oss för att slipa era golv samt att ni tagit er tid att lämna ett så fint omdöme!
  Mvh Daniel
  Elgens golvvård
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-10-13 Verifierad kund
  Väldigt professionellt och trevligt bemötande. Hela processen från första kontakt till val av golv och till att arbetet var klart har gått väldigt smidigt. Vi valde behandling med vitpigment fårn Osmo + hårdvaxolja som blev toppen - resultatet överskred alla våra förväntningar! Kommer definitivt anlita Elgens golvvård igen!
  Blir väldigt glad av att läsa ert omdöme! Tack Renata!
  MvH Daniel
  Elgens golvvård
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-10-12 Verifierad kund
  Jättesmidig bokning och fantastiskt fint resultat. Vi fick även bra tips på hur vi ska ta hand om och rengöra vårt slipade och hårdvaxoljade golv vilket vi uppskattade mycket.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-09-30 Verifierad kund
  Snyggt utfört arbete och ett trevligt och professionellt bemötande
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-09-26 Verifierad kund
  Snabb hantering av offert som sedan matchade mot utfört arbete, bra vägledning för vilken behandling som skulle användas och ett jättefint slutresultat.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-09-23 Verifierad kund
  Daniel har slipat och vit pigmenterat vårat ekgolv och vi är supernöjda. Han kan varmt rekommenderas. Han är trevlig och höll oss hela tiden uppdaterade. Punktlig och kunnig inom sitt område. Ett plus var även att slipningen var dammfri.
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-09-23 Verifierad kund
  Danne har varit grym genom hela processen. La en rimlig (och snabb) tidsplan som han sedan överträffade. Gav oss valmöjligheter på behandling och agerade professionellt bollplank i de val vi skulle göra. Höll tiderna, snabb och tydlig återkoppling, grymt resultat och ett konkurrenskraftigt pris. Allt man kan önska!! Rekommenderas varmt!!
  Jocke och Sofi
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-09-15 Verifierad kund
  Vi anlitade Elgens golvvård för slip och pigmentering av fiskbensparkett. Vi är jättenöjda med bemötande och slutresultatet. Rekommenderas
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-09-09 Verifierad kund
  Jättefint slutresultat! Våra gamla originalgolv från 60-talet blev mycket bättre än vad vi hade vågat hoppas på.

  Elgen var också väldigt hjälpsamma när det kom till val av behandling av golven. Det märks att dom har mkt erfarenhet av golvvård.

  Snabb process från första kontakt till slutfört arbete. Otroligt serviceminded! Vi rekommenderar dom varmt!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-09-06 Verifierad kund
  Otroligt nöjda!

  Bemötande och utförande överträffade verkligen våra förväntningar på alla sätt och vi är glada att vi valde Elgens golvvård.

  + Vi fick dela upp arbetet i etapper för att kunna flytta möbler mellan rummen

  + Vi fick snabba och utförliga svar på alla våra frågor

  + Daniel kom ut till oss och tittade på golven för att ge oss en exakt offert. Samtidigt fick vi se provbitar på olika golvbehandlingar.

  + Vi fick veta för- och nackdelar med olika golvbehandlingar

  + Vi fick låna hem provbitar över helgen för ytterligare betänketid

  + När vi (klantigt nog) råkade förstöra ytskiktet på det nyslipade och waxade golvet i köket fixade Elgen till detta i samband med slipning av golv i annat rum utan extra kostnad.

  + Vi fick ingående information om eftervård av golvet.

  Otroligt proffsigt utfört från start till mål. Vi kan varmt rekommendera Elgens golvvård till andra!
  Gilla
 • skrev om Elgens golvvård
  2022-08-27 Verifierad kund
  Vi är mer än nöjda! Suveränt resultat.

  En detalj är att golvslipningen faktiskt blev helt dammfri - det fanns inget damm någonstans när vi kom tillbaka till lägenheten. (Har erfarenhet av tidigare "dammfri" golvslipning med ett annat företag, och då kom vi hem till en lägenhet där tak och väggar var helt nerdammade).

  En annan viktig grej var kommunikationen. Med Elgens är det hela tiden noggrann och tydlig kommunikation och information, så att man förstår vad som händer. Vi fick också tydliga och pedagogiska instruktioner för hur golvet skall vårdas.

  Det är ett litet företag, och servicen känns personlig och engagerad. Rekommenderas. Vi kommer att anlita dem igen.
  Gilla