Väldigt nöjd med Elgens golvvård! Proffsigt bemötande och riktigt snyggt resultat.
Elgens golvvård
Välkommen till Elgens golvvård! När det är dags att slipa ditt golv, både nytt som gammalt finns vi här för dig. Vi har över 15 år i branschen. Oavsett om du vill ha ditt golv lackade, pigmenterade, vaxade, såpade eller oljade så löser vi det. Alla slipningar vi gör är såklart dammfria. Tjänster: Dammfri golvslipning, golvvård,...
412 omdömen om Elgens golvvård
Sedan starten hos Reco 2020
Precis så här man vill att det ska fungera. Informerar noggrant, kommer den tiden vi bestämt och gör ett väldigt bra jobb. Kan starkt rekommendera Elgens golvvård!
Sååå nöjd!! Golvet ser som nytt ut! Superfint och oerhört bra bemötande, smidigt och allt. Rekommenderas verkligen!
Vi är väldigt nöjda med arbetet som Daniel gjorde åt oss med våra golv i vardasgrum och kök. Daniel kom vid avtalad tid på morgonen och gjorde klart jobbet snabbt under dagen med ett resultat som var över förväntan. Tack!
Jag är väldigt nöjd! Daniel med kollega gjorde ett otroligt noggrant och bra jobb. Utgångsläget var inte lätt då han fick fixa golvet efter en annan golvfirmas misstag, men det gjorde han galant! Bra och proffsig service från första kontakt, rekommenderas starkt!
Allt var perfekt. Ett nöje att anlita Elgens golvvård!
Fantastiskt nöjd med Daniels utförda arbete. Från start med att titta på golvprover till slutinspektion. Så nöjd att ett golv från 1975 kan se ut som nytt! Rekommenderar vidare!
Exceptionellt trevlig och pålitlig! Fick två rekommendationer om Elgens av kollegor och är supernöjd med allt. Slipat golvet och sen behandlat. Pris enligt överenskommelse, och fick komma och se golvprover innan samt prata olika alternativ. Väldigt trevlig, hjälpsam och professionell. 10/10 would recommend.
Elgens var mycket hjälpsam och visade vilka färger som kunde match till angränsande rum. Arbetet gick fort och vi fick en mycket tydlig instruktion när vi kunde använda golvet samt städinstruktioner för vårt parkettgolv.
Seriös och proffsig. Höll tidsplan och utförde ett toppenjobb.
Daniel är tillmötesgående och gör det bästa för kunden. Han är lyhörd för önskemål och resultatet hos oss blev bättre än väntat.
Andra gången vi anlitar Elgens och är supernöjda. Trevligt bemötande och proffsigt utfört! Rekommenderas varmt😊
Mycket proffsig och noggrann samt snabb. Bra slutresultat
Trevlig, kompetent och ett fantastiskt resultat!
Bra kommunikation, tydlig offert och jättefint resultat!
Väldigt professionellt bemötande och utförande med bra tillförlitlighet Resultatet var fantastiskt bra och varxenligg utlovat Så vi kan varmt rekommendera Elgens golvvård
Vi vill varmt rekommendera Elgens golvvård till andra som önskar få ett fint slipat och lackat parkettgolv. Arbetet utfördes dammfritt, resultatet var toppen och vår kontakt med golvsliparen som gjorde det fina jobbet gick också smidigt och bra.
Professionellt bemötande med en bra genomgång av de olika alternativ som fanns till hands för vårt golv. Resultatet var riktigt bra och vi är mycket nöjda.
Så nöjda med resultatet, så proffsigt gjort. Snabbt och smidigt samt bra info innan och efter. Kommer garanterat anlita Elgen igen!
Jag har bara positiva upplevelses.Hela förloppet från första samtalet till avslutat arbete har skötts på ett proffsigt sätt. Mats
Det var uppenbart att Daniel verkligen kunde sin grej. Resultatet blev bättre än vi vågat hoppas på!
Använt elgens golvvård flertal ggr nu, både inomhus och utomhus och vi är alltid extremt nöjda! Jättebra kvalité på arbetet han utför!
Håller med tidigare kunder om att allt fungerade super; från första kontakt, kundbesök, råd samt utförande av arbetet! Vi fick en del av vårat golv lagat samt stor del av lägenhetens golv slipat och behandlat. Vi är väldigt nöjda!
Trevligt och professionellt bemötande. Lugn och tydlig i hur vi kan sköta golvet på bästa sätt. Grym Ägare helt enkelt.
Snabb och noggrann service. Jag är jättenöjd med resultatet.
Vi är väldigt nöjda med Elgens golvvård! Golven med långt bättre än vi kunnat förvänta oss. Jag kan varm rekommendera Elgens!
Daniel är min ”go to guy” när det kommer till golvvård. Anlitat förut och kommer göra det igen. Proffsig, trevlig och känns som han gör det där lilla extra.
Daniel på Elgens golvvård är mycket bra att ha att göra med. Han är pålitlig, kunnig och noggrann. Våra golv har blivit jättefina efter slipning och vi är mycket nöjda med resultatet. Hälsningar Anita o Christian
Daniel var så himla trevlig och gav oss jättebra stöd genom hela processen. Han kom hem till oss innan påbörjat arbete och visade prover på olika behandlingar av golvet, så vi fick precis det resultat vi sökte. Han gjorde också vår diskbänk i köket och det blev kanonsnyggt! Rekommenderas varmt! 😊
Allt fungerade helt perfekt, går inte att få finare golv.
Bra dialog och förtroendeingivande igenom hela processen. Resultatet på golvet är 5/5 och vi är supernöjda.
Daniel har hjälpt mig med golvslipning på en 80 kvm projekt. Mycket bra service och gott bemötande, höll tider och överenskommelser. Fint resultat och stor skillnad jämfört med det gamla golvet.Rekommenderar varmt!
Vi anlitade Elgens golvvård för att slipa vårat lägenhetsgolv. Ägaren var otroligt inkännande, ärlig och informativ map allt från val av kulör, ytbehandling till hur vi sen ska ta hand om vårat nya golv på bästa sätt. Med Elgens golvvård landade vi i ett golv som vi är otroligt nöja med.
Fantastiskt smidig att ha att göra med. Arbetet sköttes snabbt, effektivt och noggrant och vi är så nöjda med resultatet! Extra tacksamma över att det gick att lösa i samband med vår inflytt till lägenheten trots helg. Stort tack!
Bra service. Elgen kunde verkligen sin sak. Vi hoppades på att få en fin altan efter slipningen. Det blev mer än fint. Kan verkligen rekommendera Elgens Golvvård
Golven blev verkligen över förväntan! Daniel var toppklass i både bemötande och utförande. Kan verkligen rekommendera Elgens golvvård/ Jenny Finnberg
Jag kan verkligen rekommendera Eljens golvvård. Daniel gjorde ett mycket bra jobb, fantastiskt fina golv efter slip och lack. Trevligt bemötande och arbetet utfört precis så som överenskommet.
Daniel på Elgens Golvvård har gjort ett mycket fint jobb hos oss. Vi tycker golvet ser som nytt ut. Han har varit mycket enkel att ha och göra med, alltid dykt upp på utsatt tid och hållit det han lovat.
Slipning av 20 år gammalt parkettgolv. Mycket nöjd med resultatet, blev över förväntan! Smidig kontakt inför golvslipningen med snabb återkoppling vid frågor från vår sida. Rekommenderas starkt!
Lätt att kommunicera med, trevlig, bra arbete
Hög professionalitet och mycket bra service.
Väldigt proffsig och kunnig. Resultatet blev verkligen bra!
Den bästa entreprenören när det gäller golvslipning - alla jag pratat med är helnöjda med resultatet samt processen under tiden. Rekommenderar stark!
Slipning av gammal ekparkett. Bra resultat med tanke på golvet ålder och skador. Mycket trevligt och professionellt bemötande. Rekommenderas starkt.
Vi slipade om all parkett på undervåningen i huset. Kommunikationen innan var bra med bra återkoppling och de gjorde hembesök för att gå igenom jobbet samt att hjälpa till att välja behandling och nyans efter slipning. Vi fick skriftlig bekräftelse med priser efter hembesöket. Parketten i köket var dålig med separerad parkett pga vattenskada under frysen. Resultatet var över förväntan där även golvet i köket såg ut att vara helt nytt. Kan verkligen rekommendera Elgens Golvvård.
Allt gick väldigt bra och smidigt. Daniels bemötande var toppen. Resultat blev över förväntan. Rekommendar starkt!
Mycket bra upplevelse från första kontakten med Elgens till att golvet var slipat, lagar och vaxat! Superfina golv och allt skött enligt plan!
Helt enkelt riktigt duktig hantverkare bästa service och noggrannhet kan verkligen rekommendera 110%blev bättre resultat än man kunde drömma tack Elgens golvvård
Mycket professionell och vänligt bemötande, Daniel kom förbi med prover och kikade på golven och gav tips. Det finns också många bra referenser på olika färger och lack på hans Instagram. Efter jobbet fick vi en massa bra tips på hur man tar hand om golvet. Vi är jättenöjda och kommer absolut att anlita Elgens golvvård igen om vi behöver. Rekommenderar varmt! Att stötta småföretagare som gör ett kanonbra jobb är alltid bra! Tack för hjälpen Daniel!
Golven blev precis så som vi ville ha dom. Daniel kom exakt de tider vi hade bestämt och stämde av dagen innan att allt var ok inför slipning. Kan varmt rekommendera Elgens golvvård.