Elgens golvvård, sid 2
Välkommen till Elgens golvvård!
När det är dags att slipa ditt golv, både nytt som gammalt finns vi här för dig. Vi har över 15 år i branschen. Oavsett om du vill ha ditt golv lackade, pigmenterade, vaxade, såpade eller oljade så löser vi det. Alla slipningar vi gör är såklart dammfria.
Tjänster: Dammfri golvslipning, golvvård, reparation av ditt golv, mattvätt, rådgivning för ditt golv med mera.
Alltid 2 års garanti på utförda arbeten.
Hos oss på Elgens golvvård har vi alltid dig som kund i fokus och erbjuder 100% nöjd kund garanti. Det innebär att vi inte nöjer oss förens du är 100% nöjd.
Alltid 2 års garanti på utförda arbeten.
Utmärkelser
273 omdömen om Elgens golvvård
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Elgens golvvård
Trevligt bemötande och fantastiskt resultat, rekommenderar verkligen!
skrev om Elgens golvvård
Slipning, pigmentering och lackning av 3stav ekparkett. Fantastiskt bra resultat, allt enligt utlovat pris och tidplan. Bra kommunikation.
Peter -
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Golvslipning och vaxning
Femstjärnigt från första kontakt till slutfört arbete!
Supernöjd! -
skrev om Elgens golvvård
Vårt valnötsgolv blev superbra! Daniel hjälpte till med råd om behandling, fixade fram golvprover så vi kunde ta ett beslut om vad vi gillade bäst och hjälpte till med information om efterbehandling och dylikt.
skrev om Elgens golvvård
Vi hade sett bilder på hur fina golv Elgens golvvård hade gjort tidigare och våra golv blev precis så fina man hade kunnat önska sig. Vi är så otroligt nöjda med allt från kontakt till att de slipade golven blev matchade färgmässigt med de befintliga. Vi kommer absolut använda Elgens golvvård igen efter detta resultat. Stark rekommendation!
skrev om Elgens golvvård
Jag anlitade Elgens golvvård för underhållsrengöring och omoljning av ekgolv. Elgens golvvård lämnade en utförlig offert efter vår första telefonkontakt och anpassade tid för genomförandet. Vi blev kontaktade igen nån dag innan arbetet, och sedan utfördes jobbet enligt offert och till överenskommet pris. Vi är nöjda med resultatet och att vi även som bonus fick tips på hur vi ska sköta rengöring och underhåll själva till dess att vi anlitar Elgen igen, för det kommer vi att göra! Det här är så nära högsta betyg man kan komma i kundbemötande.
skrev om Elgens golvvård
Ordning och reda. Bra bemötande. Gjorde jobbet inom tidsramen. Lämnade snyggt och rent. Kan verkligen rekommendera Daniel!
skrev om Elgens golvvård
Jag är glatt överraskad av ett mycket trevligt bemötande och ett fantastiskt resultat
Tusen tack. 😀 -
skrev om Elgens golvvård
Högsta betyg för Elgens golvvård som överträffade alla våra förväntningar! Daniel hjälpte oss att slipa våra golv med ett fantastiskt resultat. Arbetet utfördes mycket snabbt och till ett högst rimligt pris. Kontakten med Daniel fungerade väldigt bra. Daniel var otroligt lyhörd för våra önskemål och funderingar och tog sig verkligen tid. Kan varmt rekommendera Elgens golvvård!
skrev om Elgens golvvård
Daniel och Elgens golvvård slipade och behandlade vårt golv på 70 kvm och han var suverän från första kontakt till avslutat projekt. Tydlig kommunikation, service-minded och extremt fint resultat fick vi.
Kan inte annat än att varmt rekommendera Daniel och Elgens golvvård. -
skrev om Elgens golvvård
Fint resultat och tydlig information.
skrev om Elgens golvvård
Kompetent, snabb och trevlig. Bra företag utan konstigheter. Super!
skrev om Elgens golvvård
Vi är riktigt nöjda med golvslipningen som Daniel gjorde hemma hos oss när vi var en vecka i fjällen. Kändes säkert att lämna nycklarna och lita på att det var fint när vi kom hem igen.
skrev om Elgens golvvård
Mycket nöjd med slipning och inoljning av parkett och plankgolv i trettiotalslägenhet. Golvet var dessutom svartbetsat från början men trots det blev slutresultatet strålande!
Fin service och mervärde i att få specialanpassad golvmopp och rätt såpa att behandla golvet med själv framöver. Tydliga instruktioner och god kommunikation med Daniel. Konkurrenskraftig prissättning utan att tumma på kvaliteten det minsta. Dessutom dammfritt!
Stort tack
/Märtha -
skrev om Elgens golvvård
Riktigt nöjda och mycket bra utfört jobb, kommer i tid och det är aldrig några konstigheter eller oförutsedda kostnader. Helt enkelt outstanding.
skrev om Elgens golvvård
Mycket fint resultat, otroligt tjusigt golv blev det! Lyfte hela lägenheten. Gott hantverk. Snabb återkoppling och god kommunikation med Elgens. Rimligt pris för utförd tjänst. Rekommenderas varmt! Slipa befintligt golv istället för att köpa nytt = bra miljötänk.
skrev om Elgens golvvård
Väldigt fint resultat av slipning och lackning.
Det bästa med Elgens golvvård är att de håller vad de lovar. Kommer den tid som är bestämt och håller vad de lovar gällande pris och tid. Rekommenderas! -
skrev om Elgens golvvård
Jättefin kontakt och utförande. Fick bra och proffsigt intryck av Daniel med en gång, han kom förbi och tittade på golvet, var ärlig och sa vad som funkade och inte och hur det kunde bli, och rekommenderade utförande samt visade färgprover. Uppdraget utfördes som överenskommet, vi fick tydliga instruktioner hur vi bäst ska ta hand om golvet framöver och golvet blev jättefint! Han lagade gamla fuktskador/trasiga stavar, slipade hela slitna golvet och efterbehandlade med vitpigmenterad olja. Supernöjd och rekommenderar varmt!
skrev om Elgens golvvård
Elgens golvvård är en professionell och pålitlig tjänst som jag starkt rekommenderar till alla som behöver golvvård. Daniel, som ansvarar för företaget, är mycket noggrann och trovärdig. Han är också mycket professionell och har stor kunskap om branschen, och ger alltid sitt bästa för att säkerställa att kunderna är nöjda med resultatet, vilket vi även läst om i tidigare recentioner.
Jag måste också nämna att Daniel på Elgens golvvård verkligen gjorde allt för att hålla oss informerade och uppdaterade under hela processen. Han var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och gav oss löpande feedback om hur jobbet gick.
Att ha den här typen av personlig uppmärksamhet och kommunikation är verkligen ovärderligt när man anlitar någon för att ta hand om ens hem eller företagslokaler. Det gav oss en känsla av trygghet att veta att Daniel var engagerad och fokuserad på att göra ett fantastiskt jobb för oss.
Det är uppenbart att Daniel har en passion för golvvård, och hans erfarenhet och kunskap om branschen är imponerande. Jag kan starkt rekommendera Elgens golvvård och att hans kunder kan lita på honom för att göra ett fantastiskt jobb varje gång! -
skrev om Elgens golvvård
Extremt kunnig och professionell!
Vi velade lite på vilken finish vi ville ha, men Elgen visade förståelse och tillslut blev vi supernöjda!
Kan starkt rekommendera Elgens golvvård, och vi kommer definitivt att kontakta dem igen när det blir dags att fixa rested av golvet! -
skrev om Elgens golvvård
Ett proffsigt och seriöst företag som gör det som överenskommits i rätt tid och utan krångel,
Resultatet blev över förväntan trots att jag hade höga förväntningar.
Fick komihåg SMS dagen innanjobbet började.
Daniel kom exakt den tid han skulle och jobbet slutfördes före utsatt tid.
Han tänkte på alla detaljer såsom att tejpa igen brevlådeinkastet, nyckelplacering, skicka skötselanvisningar, mm
Att priset dessutom var riktigt bra var ytterligare en bonus. -
skrev om Elgens golvvård
Slipade och lackade golv i lägenhet.
Mycket Professionellt bemötande. Kom förbi hemma hos oss innan för att diskutera bästa lösningen för våra behov och utifrån golvet. Tydliga instruktioner vad som skulle göras innan och hur vi ska hantera golvet efter.
Superfint resultat. -
skrev om Elgens golvvård
Otroligt nöjd både med resultatet av mitt golv som slipades och oljades men framför allt av bemötandet från Daniel! Proffsig och service-minded!
skrev om Elgens golvvård
Vi anlitade Elgens golvvård för slipning och behandling av vårt vardagsrumsgolv. Golvet blev fantastiskt fint! Daniel var också väldigt flexibel, kunnig och lätt att ha att göra med. Vi är supernöjda och kommer att anlita Elgens nästa gång vi har ett golv som behöver vårdas.
skrev om Elgens golvvård
Väldigt profesionell och duktig med ett mycket bra resultat på mitt polerade stengolv
skrev om Elgens golvvård
Fick bra och snabb kontakt med Daniel. Han tog även kontakt före uppdraget som var att slipa och lacka ett vardagsrumsgolv som hade flera olika färger. Vi är mycket nöjda med hur golvet blev och kan varmt rekommendera företaget.
skrev om Elgens golvvård
Jag är super nöjd. Trevlig smidig och erfaren
Kan rekommendera Älgensgolvvård utan tvekan. -
skrev om Elgens golvvård
Smidigt och proffsigt arbete på alla sätt.
skrev om Elgens golvvård
Från första kontakt med kostnadsfråga och olika alternativ till genomförande, så har vi fått ett mycket kompetent och trevligt bemötande.
Vårt uppdrag var att få ett gammalt parkettgolv slipat och lackat. Resultatet blev över vår förväntan till en rimlig kostnad med hantering av ROT-avdrag från denna leverantör.
Vi fick kontakt med Elgen via bekanta och vi har redan rekommenderat Elgens Golvvård och Daniel till andra med samma behov. -
skrev om Elgens golvvård
Proffesionellt bemötande som överträffade våra förväntningar. Vår fiskbensmönstrade parkett slipades och oljades. Resultatet är fantastiskt. Vi är supernöjda!
skrev om Elgens golvvård
Mycket bra resultat! vi är jättenöjda!
skrev om Elgens golvvård
Daniel fick våra över 100 år gamla golv att se helt fantastiska ut! Över förväntan helt klart
skrev om Elgens golvvård
Mycket trevligt. Gjorde ett besök några dagar innan jobbet för koll på golvet. Svarade proffsigt och med stort engagemang på dom frågor vi hade. Förklarade hur det skulle bli….Och resultatet är vi mycket nöjda med. Rekommenderar dom gärna. //Bertil.
skrev om Elgens golvvård
Elgens golvvård var mycket smidiga att ha att göra med. Trots att tidplanen var tight och att jobbet utfördes i mellandagarna och direkt efter nyår så flöt allt på som tänkt. Man blev t o m klara före utsatt datum! Resultat blev otroligt bra, över vår förväntan.
Kan inte tänka mig att ett företag som utför golvslipning samt färgning och lackning kan vara bättre Elgens golvvård. -
skrev om Elgens golvvård
Anlitade Elgens Golvvård för andra gången. Denna gång till en sekelskiftslägenhet där golven behövde fräschas upp. Jag ville även få bort det gula och gå mer mot lite ljusare. Daniel är lyhörd och visade arbetsprover vid ett första besök. Finns även bra exempel på deras insta. Bra kommunikation med Daniel inför och under hela arbetet. Var och tittade efter slipningen och första lackningen för att se om det var den ljushet jag ville ha. Resultatet blev exakt som jag hade föreställt mig golvet. Fick bra råd om skötsel och redskap för rengöring.
Kan verkligen rekommendera Elgens golvvård! -
skrev om Elgens golvvård
Mycket vänligt bemötande och tydlig information om arbetet med golvet och möjligheter att påverka färgen på golvet och hårdheten på lacken.
ELGENS golvvård kan verkligen rekommenderas
. -
skrev om Elgens golvvård
Så skönt när man lyckas anlita riktiga proffs för något så viktigt som golvet i en större del av huset. Tack vare Daniel kunde vi nå precis det resultat vi var ute efter. Tack för ett grymt jobb!
skrev om Elgens golvvård
Trevligt bemötande och supernöjd med resultatet av golvslipningen!
skrev om Elgens golvvård
Kundupplevelsen var bra hela vägen igenom, från offertförfrågan till färdiga golv!
Det som utmärkte Elgens golvvård är Daniels engagemang och passion för sitt arbete, man känner att han gör det där lilla extra och verkligen vill att resultatet ska bli bra och att du som kund blir nöjd.
Vi är väldigt nöjda med resultatet och kan varmt rekomendara Elgens golvvård! -
skrev om Elgens golvvård
Har fått ett otroligt fint och professionellt bemötande av Daniel. Han gav mig väldigt bra information inför slipningen av golvet på nästan hela min lägenhet. Han tog sig även tiden att komma förbi mig på min arbetsplats för att visa mig färgprover då jag hade lite svårt att planera in en tid för detta, ett jätteplus och bevis på service i världsklass. Han höll mig konstant uppdaterad på arbetet han utfört och planen framåt och jag fick med mig bra tips på hur jag ska sköta om golvet på bästa sätt i framtiden. Resultatet var långt över förväntan då mina golv var väldigt gamla och slitna. Men han fick dem att se som nya ut, kunde inte hitta minsta fel på arbetet och jag kan bara rekommendera Daniel och hans företag varmt. Toppen service, riktigt fint resultat och ett väldigt rimligt pris för vad man får.
skrev om Elgens golvvård
Fick mitt golv slipat och behandlat för några veckor sedan och är supernöjd med både resultat. vägledning och bemötande. Bättre slutresultat hade det inte kunnat bli. Uppskattar även de tydliga skötselråden som jag fick efteråt av Elgens, bara plus!
skrev om Elgens golvvård
Slipade och lackade golvet för en tid sedan, är mycket nöjd både med golv samt vägledning. Kan starkt rekommendera Elgens golvvård.
skrev om Elgens golvvård
Supernöjda från start till slut! Daniel är så professionell och kunnig och hjälpte oss genom hela processen. Vi fick ett fantastiskt golv som lyfte hela huset. Tack Daniel.
skrev om Elgens golvvård
Vi kan varmt rekommendera Daniel och Elgens golvvård.
Snabb respons vid förfrågan, flexibel med tidpunkt att utföra arbetet, punktlig och med ett resultat som överträffade våra förväntningar! -
skrev om Elgens golvvård
Snabb, trevlig, och sakkunnig respons vid förfrågan om arbete och offert. Sedan snabbt och proffsigt utfört jobb, vi är jättenöjda!
skrev om Elgens golvvård
Daniel var väldigt bra att ha och göra med. Det var genuint och enkelt genom hela arbetet som han utförde.
Vi hade ett 20+ år gammalt golv som var trött och gult. Nu har vi ett riktigt fräsch och fint golv och det överträffade alla förväntningar som vi hade. Det var också dammfritt vilket var en stor fördel.
Vi kan starkt rekommendera Daniel och Elgens golvvård. -
skrev om Elgens golvvård
Jag kan varmt rekommendera Daniel och Elgens golvvård! Jag fick ett mycket professionellt och engagerat bemötande och resultatet blev precis enligt mitt önskemål. Jag kommer framöver att låta Daniel hjälpa mig med min trappa.
skrev om Elgens golvvård
Vi är supernöjda med Elgens golvvård!! Från första kontakten till avslutat arbete. Daniel har varit så tillmötesgående, professionell och hjälpsam när vi skulle välja hur våra golv skulle se ut. Elgens hade med sig golvprover så vi kunde se hur det skulle se ut i just vårt hem. De har också varit flexibla med tidpunkt för arbetet. Vi kunde inte valt ett bättre företag och rekommenderar varmt Elgens till andra. 🌟🌟🌟🌟🌟
skrev om Elgens golvvård
Vi är jättenöjda med både bemötande och resultat. Vi fick bra vägledning i val av behandling och jobbet utfördes precis enligt plan.
skrev om Elgens golvvård
Kan varmt rekommendera Elgens Golvvård om ni ska slipa och pigmentera golven! Proffsigt från början till slut gällande bemötande, hjälp, förklaringar och uppdateringar! Och vilket fantastiskt resultat! Magi! Från skrikig orange ekparkett till vitpigmenterat vackert och mattlackat golv.
Tusen tack för ett enastående utfört arbete Daniel!