Trevlig, engagerad, fint kundbemötande. Inga problem med ändringar under arbetet. Allt har fungerat
Cecilia Kjellbom
Cecilia Kjellbom en del av Elitfönster På Plats Jakobsberg
Jag har först varit kund själv vid 2 kompletta fönsterbyten innan jag började som fönsterrådgivare på Elitfönster på plats så van att se till att få så mycket "lösning" som möjligt när man har en begränsad budget. Vi har också en räknesnurra där vi kan mata in värden för ert hus och se vilka besparingar vad gäller kilowatt-timmar per år som ni kan göra med nya fönster.
Ser fram emot förmånen att få chansen till att förklara vad vi kan erbjuda/rekommendera för just er – så välkommen att ta kontakt!
121 omdömen om Cecilia Kjellbom
Helt underbart bemötande från början till slut. Kunnig och noga med att se vad behovet faktiskt är. Bra samarbete med snickaren skapar ett komplett team som skapar trygghet. Kan varmt rekommendera!
Bra rak kommunikation - väldigt bra montering, väl över förväntan, snabbt/effektivt utan slarv, mycket professionellt och bra fönster dessutom (den med Aluminium)
Enkelt från start till mål! Behövde byta två fönster, Cecilia gav bra råd och rekommendationer, informerade, höll ordning, följde upp och avslutade på ett mycket bra sätt. Mycket nöjd med hennes arbete.
Proffsig och tillmötesgående!
Klar rak och serviseinriktad trevlig prata med!
Trevlig, hjälpsam och serviceinriktad.
Cecilia kom med konstruktiva och utomordentligt bra förslag. Hon är otroligt service inriktad, positiv och det var en stor fröjd att ha med henne att göra. Dessutom hade vi kontinuerlig kommunikation både med oss och Kungsängens Bygg Hannu och Alex . De var här och mätte före start, löpande kontakt vid installationen - mycket professionella. Vi kan verkligen rekommendera Elitfönster och Kungsängens Bygg framför allt: Cecilia och Hannu - Alex!
Cecilia var jätte bra och visar respek och hon var tydligt med allt info.
Mycket bra bemötande. Serviceinriktad.