Nijaz Bilic

Nijaz Bilic

5.0 / 5 baserat på 10 omdömen

Läs vad 10 Läs vad Nijaz Bilic

 • 2021-10-19
  Insamlad av företaget
  Allt professionellt,bra förklaring och på slutet bra resultat.👍
  Tack för att vi fick förtroendet att montera nya Elitfönster i ditt hem. Det blev verkligen supersnyggt med vita Original Alu Vrid fönster hos er!
  Mvh, Nijaz
  Nijaz Bilic
  Gilla
 • 2021-09-29
  Insamlad av företaget
  Nijaz är en trevlig och seriös säljare av Elitfönster. Han följer intresserad med i bytet av fönster och blir det problem så hjälper Nijaz snabbt till och löser problem och svarar på frågor.
  Vill oxå tacka Elitfönster snickare i Jönköping; Supersnickarna. De är imponerande snabba och skickliga att montera fönster.
  Tack Eva och Anders! Det blev supersnyggt med nya fönster hemma hos er!
  Mvh, Nijaz
  Nijaz Bilic
  Gilla
 • 2021-09-29
  Insamlad av företaget
  Ett vänligt och professionellt bemötande. Stor kunskap och lyssnade verkligen på våra önskemål och synpunkter. Kom med bra förslag på fönsterprodukter och hela processen från första kontakten till uppsatta fina fönster upplevde vi som trovärdigt, tryggt och perfekt!
  Tack för de fina orden! Retro fönster som vi valde till ert hus blev så rätt! Otroligt snyggt blev det!
  Mvh, Nijaz
  Nijaz Bilic
  Gilla
 • 2021-09-26
  Insamlad av företaget
  Mycket bra kunnig om sina fönster ! Klockren kontakt med snabba svar om man hade frågor !
  Det blev enastående snyggt med nya fönster och dörrar med passande spröjs på ditt hus. Tack för att jag fick vara med och skapa ett hem för er att trivas i. Nijaz Bilic
  Gilla
 • 2021-07-04
  Insamlad av företaget
  Noggrann och tydlig i informationen i och om offerten. Informerade tydligt alla stegen i fönsterbyten. Tillmötesgående och tillgänglig.. snabb process utan att vara pådrivande. Saklig, kunnig och trevlig
  Det blev jättesnyggt med nya fönster och dörrar hos er. Tack ännu en gång för att vi fick ert förtroende för projektet.
  Ha en trevlig sommar!
  Nijaz Bilic
  Gilla
 • 2021-06-11
  Insamlad av företaget
  He is great!
  Excelente service
  He was always on time with required info.
  He took care about our needs in the whole process.
  We are very satisfied with his great service.
  Thanks Alicia!
  The house now looks really beautiful and modern with new windows and doors installed.
  Have a nice summer!
  Nijaz Bilic
  Gilla
 • 2021-03-25
  Insamlad av företaget
  Vi köpte fönster och dörrar, samt byte av dessa. Bemötandet var professionellt, vilket var förväntat. Elitfönster levde upp till alla förväntningar. Nijaz var kunnig, hjälpsam, seriös och trevlig. Högsta betyg till Nijaz.
  Tack för rekommendation Nils-Erik! Det blev otroligt snyggt med nya fönster och dörrar hos dig. Jag hör av mig sen för att höra hur nöjd du är med nya konforthandtagen på fönstren.
  Mvh/ Nijaz
  Nijaz Bilic
  Gilla
 • 2021-03-14
  Insamlad av företaget
  Köpte fönster o altandörrar med installation. Fick bra tips o råd av Nijaz både när vi var på Elitfönster o när Nijaz var hemma hos oss. Mycket bra bemötande. Snabb installation. Supersnickarna gjorde ett fint o snabbt jobb.
  Hej Doris
  Tack för rekommendationen! Det blev jättefint med nya Comfort Edition fönster. Det valet vi gjorde av fönster på framsidan blev en perfekt lösning.
  Nijaz Bilic
  Gilla
 • 2021-03-03
  Insamlad av företaget
  Vi köpte fönster, altandörrar och ytterdörr från Elitfönster. Professionella, tydliga och höll vad de lovade och även när det blev fel så rättades dessa till utan problem. Känner oss mycket trygga med lovade garantier.

  // Peter
  Hej Peter
  Tack för rekommendationen! Självklart så håller vi vad vi lovar, hör bara av dig om det skulle vara nåt.
  Nijaz Bilic
  Gilla
 • 2021-02-19
  Insamlad av företaget
  Vi köpte 16 fönster inklusive montering. Nijaz kom till oss och mätte upp och därefter inkom offert inom en vecka. Han gick igenom allt mycket noga från början. Det var det som gjorde att allt klaffade till 100%. Han lyssnade lyhört på våra önskemål och förde det vidare till snickarna. Våra förväntningar blev uppfyllda helt och hållet avseende speciella önskemål och tidsplaneringen. Sammanfattningsvis blir det högsta betyg.
  Hej Torbjörn
  Tack för att vi fick förtroendet att montera nya fönster och dörrar i ditt hem. Det blev verkligen jättesnyggt med nya vita aluminiumbeklädda fönster. Kanonsnyggt på insidan också med persienner och infällda fönsterbänk.
  Nijaz Bilic
  Gilla