Rickard Renberg

Rickard Renberg

29 omdömen om Rickard Renberg

Sedan starten hos Reco 2021
Annika F

Ett mycket bra bemötande. Mycket nöjda med dörr-och fönsterbyte. Levde upp till våra förväntningar.

Keinth L

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Anne-Marie O Hans J

Bra kundservice. Vi bytte fönster. Leveranskrångel som gjorde att det tog längre tid, men det kan knappast Rickard Renberg lastas för. (Bytte fönster på del av huset för 2 år sedan. Helt ok!)

Lennart W

Proffsig, vänlig o ordnade allt korrekt som vi kom överens om.

Simon Ö

Bra bemötande, flexibel och noggrann. Enkel att nå för kommunikation.

Jan A
Skrev om Rickard Renberg en del av Elitfönster På Plats Karlstad

Trevligt bemötande och kunnig. Komplett fönster byte helt enligt plan. Rätt pris på en gång vilket uppsattas och ökar trovärdigheten. Helnöjda med hela affären.

Jimmy L
Skrev om Rickard Renberg en del av Elitfönster På Plats Karlstad

Är verkligen supernöjd med Elitfönster. De levererade från mitt första möte med Rickard tills fönstren var på plats. Måste säga att mina högt satta förväntnigar överträffades i hur smidigt detta var. Mycket bemötande och trevlig personal från projektstart till slutfört arbete. Jag satte in 12 nya fönster och är väldigt belåten.

Kjell L
Skrev om Rickard Renberg en del av Elitfönster På Plats Karlstad

Kontaktade Rickard Renberg för ett hembesök inför tänkt fönsterbyte av 8 fönster o h en terrasser. Han gav ett mycket trevligt intryck, och vi bestämde oss för att köpa Elitfönster på Plats, utan byte av yttre fönsterfoder som var i bra skick. Två unga montörer bytte fönstren effektivt och med precision och vi får snart fönsterbleck monterade efter jul/nyårshelgerna. Vi är mycket nöjda med alltihop.

Kerstin W

Rickard uppfattade jag som en seriös säljare som lyssnade på mig och var noggrann. Han verkade angelägen om att allt skulle bli som jag ville ha det och det blev det. Jag är mycket nöjd med installationen av fönstren och altandörren. Snickaren utförde ett minst sagt perfekt arbete och var bra att ha att göra med.

Björn R

Renberg är proffsig och trevlig. Vi har tidigare köpt fönster av företaget och var även då nöjda. Snickaren gjorde ett mycket bra jobb och jag hade en bra kontakt med båda.