Mycket bra, finns inget att klaga på
66 omdömen om Rickard Renberg
Mycket lyhörd och kunnig. Bra information inför köp och bra efterkontroll av installationen .
Trevlig Kunnig Rekommenderas vid fönster och dörrbyte!
vid fönsterbytet helt ok. men vid beställning av persienner var det helt omöjjligt att han svarade i telefonen
Jag upplevde att Rickard hade ett gott bemötande och hjälpte mig på ett bra sätt att välja fönster.Jag bytte 9 fönster och altandörr. Rickard hade tålamod, han fick göra 3 olika offerter innan jag beslutade vilka fönster jag ville ha. Fönstren monterades relativt snabbt efter de levererades till mig. Är nöjd med att jag valde Elitfönster på plats
Är mycket nöjd med hela hanteringen av fönsterbytet i mitt hus, från källare till vind. Blev okomplicerat att hitta lösningar på fönster, och altandörrar i ett gammalt hus som blev moderna och snygga. Snabb återkoppling och trevligt, professionellt bemötande.
Lätt att prata med o tydlig. Vi är mkt nöjda med arbetet
Allt var kanon, bemötandet från start till mål. Proffsigt utfört. Väldigt nöjd
Professionellt bemötande och som tar sig tid att gå igenom kundens funderingar och ger förslag på alternativ. Mycket bra logistik från början till slut som stämde till 100% med leverans och avslut. Rickard hade hela tiden bra kontakt med oss som kund och var lyhörd på våra funderingar. Så bara högsta betyg till Rickard Renberg från oss.
Trevlig och snabbt bemötande. Lättsam.