Mycket professionell och trevlig i bemötande.
44 omdömen om Paul Mårtensson
Mycket trevligt bemött både vid första kontakt och vid alla frågor. Praktiskt att kunna överlämna all samordning, leverans och montage. Kunde kanske ha varit tydligare information om tid för montage, men i slutändan inget som har blivit ett problem. Jag är mycket nöjd med hela leveransen och resultatet.
Kunnig, tillgänglig och lätt att träffa överenskommelse med
Bra service och alltid lätt att få tag på.
Vi anlitade Elitfönster På Plats i Lund för att byta 15 fönstren och en altandörr i vår villa. Paul Mårtensson agerade vänligt och professionellt under projektets gång. Alla våra anmärkningar blev snabbt åtgärdade. Tack för ett väl genomfört projekt!
Fullt nöjd på alla sätt😀 Och även med hantverkarna Inget mer behöver säjas
Excellent customer management!
Bad at communication, forgot important invoice notes from us as a customer and hasn't responded to messages then. Service from the company as such was good
Paul - effektiv och serviceinriktad. Snabba svar och smidig hantering hela vägen. Mycket nöjd!
Vi är nöjda med att vi valde Elitfönster på plats och Paul som fönsterrådgivare. Lätt att få tag på både via telefon och mail. Svarar snabbt, erbjuder bra rådgivning, är väldigt professionell och trevlig.