Mycket bra bemötande, service och väl genomförda arbeten
67 omdömen om Paul Mårtensson
Mycket professionell och saklig. Trevlig och sympatisk.
Hjälpsam och noggrann, även vid frågor efter montering.
Trevlig säljare. Tider, priser och leveranser stämde precis. Har bara gott att säga om Paul och Elitfönster. Kanonduktiga snickare som monterade
Professionell och trevlig. Jag är helnöjd med mitt badrumsfönster, både inifrån och utifrån. Kan varmt rekommendera Elitfönster.
Kan inte bli bättre. Snabba svar på sms och mail. Vänlig och hjälpsam när vi diskuterade offerten . Håller allt han lovar.
handlade nya fönster och dörrar som monterades på utsatt tid och på ett professionellt sätt. All kontakt med Elitfönster var mycket professionell och all personal var mycket trevlig. Paul gav ett bra intryck och beskrev processen på ett bra sätt och lovade inte mer än han kunde hålla. Han levde upp till våra förväntningar på ett mycket bra sätt
Trevlig och kunnig! Gav bra information och tips!
Behövde byta fönster i mitt hus, fick tips om Elitfönster. Paul kom på besök och bildade sig en uppfattning. Körde sedan och kollade i utställningslokalen, bestämde vilken sorts fönster jag skulle ha. Nu är fönsterna på plats, vilket gick snabbt och smidigt, tack vare två duktiga killar. Jag är jättenöjd!
Kunnig. Vänlig. Alltid lätt att nå. Vi bytte alla fönster i vår villa. Vi hade stora förväntningar. Paul Mårtensson överträffade förväntningarna med råge!