Christoffer Lundkvist

66 omdömen om Christoffer Lundkvist

Sedan starten hos Reco 2023
Berit B
Skrev om Christoffer Lundkvist en del av Elitfönster På Plats Norrtälje

Vi fick bra kontakt och information O kostnadsförslag som kändes bra När fönstren kom så var snickaren här efter helgen så det var bra

Svar från Christoffer Lundkvist

Tack Berit. Det känns riktigt bra att vi fick hjälpa er med nya fönster. Mvh Christoffer

Jan-Eric J
Skrev om Christoffer Lundkvist en del av Elitfönster På Plats Norrtälje

Vi var mycket nöjda med bemötandet. Christoffer var kunnig och visste vad som just vår fastighet behövde. Han hade gjort ett bra jobb hos grannen. Därför kontaktade vi honom. Vi bytte fönster och dörrar på vårt fritidshus.

Svar från Christoffer Lundkvist

Tack Jan-Eric, ja det blir ofta så att även grannen byter när man får en nöjd kund i huset bredvid. Tack för att ni gav oss förtroendet. Mvh Christoffer

Svar från Christoffer Lundkvist

Tack Ruth, ja jag försöker alltid att hjälpa till så gott jag kan. Mvh Christoffer

Alexandru P
Skrev om Christoffer Lundkvist en del av Elitfönster På Plats Norrtälje

Christoffer hjälpte min mamma med fönster och altandörr byte i hela huset. I samband med att sätta ihop det här uppdraget har vi varit väldigt bra bemöta av Christoffer. Han har haft jättebra råd och tips när det gäller finansiering av ett sådant rätt så stort och dyrt projekt för en pensionär med låg pension. All kontakt med honom har fungerat jättebra och har fått snabbt svar varje gång det behövdes.

Svar från Christoffer Lundkvist

Tack Alexandru, du och din mamma är alltid välkomna att höra av er om det är något. Mvh Christoffer

Tack Tommy, njut riktigt ordentligt av dina nya fönster nu. Mvh Christoffer

Svar från Christoffer Lundkvist

Tack Agnetha, det är som roligast när det blir riktigt bra och kund blir nöjd.👍

Svar från Christoffer Lundkvist

Tack Anna, jag försöker så gott jag kan, för det mesta blir det riktigt bra.😉🙏

Iseline D
Skrev om Christoffer Lundkvist en del av Elitfönster På Plats Norrtälje

Allt toppen från start till slut. Strålande bemötande. Inget att klaga på alls. Skulle absolut anlita igen.

Svar från Christoffer Lundkvist

Man blir ju glad ända in i själen av sådan härlig läsning. Tack Iseline.

Lars W
Skrev om Christoffer Lundkvist en del av Elitfönster På Plats Norrtälje

Vi hade redan två andra leverantörer med en offert för vår ombyggnation. Det första företaget kom till vårt hus men gav inget förtroende. De tillverkade fönster i Polen men alla fönster gick åt fel håll. Olika standarder men inte vad vi ville ha, trots priset. Den andra leverantören hanterade allt via telefon. De var flexibla och duktiga och tillverkade också i Polen anpassade till vår standard, så de var nära att få ordern. Christoffer kom till vårt hus och vi fick vi den diskussion vi ville ha. Det var inte lätt att inse...

Svar från Christoffer Lundkvist

Hej Lars, det var kul att höra att ni valde oss trots att ni valt att kontakta flera kollegor i branschen. Njut nu av era nya Elitfönster. Mvh Christoffer

Ronny Maria W
Skrev om Christoffer Lundkvist en del av Elitfönster På Plats Norrtälje

Vi blev bemötta på ett lugnt, trevligt och mycket proffesionellt sätt. Han ingav ett förtroende. Vi rekommenderar honom och Elitfönster till alla våra vänner.

Svar från Christoffer Lundkvist

Tack för förtroendet. Det var bara roligt att få hjälpa till.🙌