Sebastian Egrelin

Sebastian Egrelin

4.5 / 5 baserat på 8 omdömen
Skriv ett omdöme

8 omdömen om Sebastian Egrelin

Sedan starten hos Reco 2022
Karolina W

Återkopplar alltid, service minded och tillmötesgående

Svar från Sebastian Egrelin

Stort tack för att ni tog er tiden att lämna ett omdöme! :D

Sven Olof L

Sebastian Egrelin har på ett trevligt sätt givit bra information när utbyte av två altandörrar skulle genomföras. Han har varit lyhörd för synpunkter under projektets gång och varit snabb med återkopplingar på de frågor som ställts, Rekommenderas.

Svar från Sebastian Egrelin

Stort tack för ett trevligt projekt, har varit roligt längs hela vägen! Uppskattar att du tagit dig tiden att lämna några rader, det är alltid lika roligt med positiv kritik :D Ha det bäst!

Joakim K
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Bytte dörr Sebastian var kanonbra från början till slutet 😎

Svar från Sebastian Egrelin

Nu får ni njuta av att ha en dörr som man kan stänga/öppna utan att det krävs våld :D Ha det fint!

Margaretha A

Vi har köpt 2 st helglasade altandörrar med alla tillbehör. Sebastian har från första början sett till att allt har fungerat som det ska. Speciellt när det visade sig vid leveransen att fabriken missuppfattat måtten på dörrarna och man var tvungen att beställa nya. Då ordnade Sebastian så att vi inte behövde vänta länge på nya dörrar med rätt mått. Han gjorde verkligen allt för att vi inte skulle behöva vänta för länge. Han har också hela tiden hållit kontakt med oss och frågat hur allt gått. Vi är så nöjda med hans bemötande.. Han är en mycket trevlig person och proffsig säljare.

Svar från Sebastian Egrelin

Hej Margaretha, Jag vill börja med och säga tack för förtroendet, att få ditt 2st helglasade altandörrar gjorde verkligen susen för er bostad, så det var allt ett klokt val att lyssna på er dotter som tyckte ni skulle byta till helglasat. Det får hon allt plus i kanten för. Ibland går det inte alltid som man tänkt sig och då är det extra viktigt att vi gör allt vi kan ifrån vår sida för att hitta en lösning så fort som möjligt. Lika viktigt är det att vi ser till att ni hålls uppdaterade under hela projektets gång så att... 

Stefan W
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Ett mycket trevligt och lättsamt bemötande. Våra förväntningar var att säljaren skulle lyssna på oss vilket han gjorde. Vi är mycket nöjda, allt har gått smidigt. Vi har bytt fönster och dörrar i hela huset

Svar från Sebastian Egrelin

Hej Stefan, Det har varit ett riktigt roligt projekt att ta hand om, alltid lika roligt när man ser vilken otrolig skillad det blir för både ut och insida. Skulle det vara några frågor eller funderingar framöver så är det bara att höra av er så finns jag alltid tillgänglig. Nu hittar ni erat projekt på vår facebooksida: https://www.facebook.com/elitfonsterpaplatsnykoping/ Tack för denna gång och ta hand om er! :)

Mathias H
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

En mycket trevlig person med kunden (verkligen) i fokus! Otroligt lyhörd och genuint intresserad av att VI som kunder ska bli nöjda! Vi har känt oss väldigt trygga nöjda under hela projektet, mycket för att Sebastian alltid har varit kontaktbar och löst problem samt svarat på våra frågor. Många tummar upp!! 🙂👍👍

Svar från Sebastian Egrelin

Hej Mathias, Tack så hemskt mycket! Otroligt viktigt för mig att ni ska kunna känna er trygga även efter projektet. Så skulle det vara minsta lilla så är det bara att återkomma. Hälsa hela familjen och ta hand om er :) Gott Nytt!

Åsa W
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Köpte ytterdörr av Elitfönster och är supernöjd! Sebastian är en säljare som både är väldigt trevligt och som är väldigt snabb på att svara och även komma ut på platsbesök! Sebastian har hela tiden hållit kontakten och uppdaterat oss med tider för de olika stegen i processen! Jag rekommenderar starkt att kontakta Sebastian på Elitfönster för byte fönster eller dörrar! Mvh Åsa

Svar från Sebastian Egrelin

Hej Åsa, Det blev kanon, tänk att en ny dörr kan göra susen! Jag uppskattar verkligen att du tagit dig tid att lämna en kommentar som jag kan leva länge på. Skulle det vara något i framtiden så är det bara att höra av dig, jag finns alltid ett samtal bort. Tack för detta Åsa! Ha det fint!

Annika A
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Jag upplevde ett jag fick ett mycket bra bemötande. De höga förväntningarna jag hade i form av utförandet av vissa detaljer av fönsterbytet har tillgodosetts.

Svar från Sebastian Egrelin

Hej Annika, Det har varit ett rent nöje att få hjälpa er med bytet. Det gläder mig att de höga förväntningarna tillgodosetts, något vi alltid strävar efter. Skulle det vara några frågor eller funderingar i framtiden så finns vi alltid tillgängliga för support även efter ett byte. Må bäst!