Elitfönster På Plats Nyköping

Elitfönster På Plats Nyköping

• BadgeThreeYears
4.6

Välkommen till Elitfönster på plats Nyköping! Välj mellan att beställa direkt online hos oss eller boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi använder oss av fasta priser vilket gör att du alltid vet vad ett fönster- eller dörrbyte kommer kosta. Tjänster: Dörrar, dörrbyte, fönster, fönsterbyte Vi kontrollmäter alltid så att allt...

58 omdömen om Elitfönster På Plats Nyköping

Sedan starten hos Reco 2021

Per L
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Trevligt bemötande, bra på att återkoppla.

Svar från Sebastian Egrelin

Återkoppling är så otroligt viktigt och det är extra kul att du uppmärksammar det jag personligen lägger väldigt mycket vikt i gällande ett projekt :)

Karin Margareta M
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Bra information, snabb återkoppling. Höll vad han lovade.

Svar från Sebastian Egrelin

Precis en kommentar i min smak, jag bockar och bugar! :D

Karolina M
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Mycket bra, engagerad, trevlig och bra utval av installatörer. Ordning o reda.

Svar från Sebastian Egrelin

Tack snälla, uppskattas verkligen att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme :)

Olle S
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Mycket trevlig och proffsig kille. Vi är mycket nöjda.

Svar från Sebastian Egrelin

Tack snälla för att ni tog er tid att lämna en liten kommentar, denna tar jag med mig i ryggsäcken! Njut av era nya dörrar :D

Kjell B
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Bytte 14 fönster och en altandörr. Från första kontakt till efter avslutat projekt har engagemang och kommunikation varit toppen! Lyhörd på våra önskemål och behov. Var väldigt mån om att vi skulle få en lösning vi var nöjda med, vilket vi verkligen blev. Stort plus att han själv var ute på plats försa monterings dagen, både för att hjälpa till och för att kunna svara på eventuella frågetecken som uppkommer. Kan varmt rekommendera Sebastian.

Svar från Sebastian Egrelin

Jag försöker vara med så mycket som möjligt, känns alltid lite bättre att ta åt sig hela äran efter ett projekt om man varit ute iallafall en dag :D Tack för ett kanonprojekt är det minsta lilla så finns jag alltid nära till hands :)

Kristian Joakim W
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Mycket bra service från start till mål. Snabb med återkoppling på frågor och även med proaktiva kontakter löpande för att informera om status.

Svar från Sebastian Egrelin

Jag bockar och bugar, väldigt kul att det uppskattas med god återkoppling genom hela processen :) Är det minsta lilla så vet du att jag är lika snabb på återkoppling efter avslutat projekt :D

Petra A
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Trevligt bemötande, hela arbetet flöt på enligt tidsplan, Sebastian var med genom hela processen, han har varit snabb med återkoppling på de frågor vi har haft. Vi ger Sebastian det bästa betyg man kan få!

Svar från Sebastian Egrelin

Det har varit som en dans på rosor ifrån första kontakt, precis som det ska vara, alltid roligt när snabba återkopplingar uppskattas, det fortsätter jag med :D Ha det fint och njut av era nya produkter :D

Anders C
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Dialogen har varit positiv och slutresultatet är vi nöjda med. Det som drar ner betyget från 5 till 4 är en händelse i somras då jag försökte ringa, men fick inget svar varvid jag talade in ett meddelande på telefonsvararen, men detta noterade han aldrig. Det kan vara mänskligt att missa, men han meddelade att han rutinmässigt INTE lyssnar av sin telefonsvarare och gav den konstiga synpunkten att om en konversation har inletts på mejl förutsätter han att den fortsätter på mejl. Detta är inte okej 2025. Vilken kanal en kund...

Svar från Sebastian Egrelin

Tackar ödmjukast för ditt inspel, jag tar med mig detta inför framtiden och kommande projekt, tack för ett fint avslut på en taskig miss av röstbrevlådan :) Ha det fint Anders!

Daniel S
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Väldigt trevlig och hjälpsam när det gällde allt.

Svar från Sebastian Egrelin

Tack snälla och tack för ett roligt projekt att få ta hand om :)

Annika H
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Bra kontakt med Sebastian, snabb att svara. Dock fick vi betala en extra kostnad utöver offerten trots att Sebastian hade snickare med sig vid besök innan offerten. Vi bytte fönster i hela huset och en altandörr.

Svar från Sebastian Egrelin

Tack snälla för ett fint betyg! Denna gång stötte vi på hinder som är utanför ramarna gällande fönster/dörrbyte som dessvärre blev en liten blygsam kostnad för det extra arbete och material som behövdes. Är det minsta lilla så är vi alltid nära till hands för support. Ha det fint!

Kitty J
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Bra kommunikation får svar snabbt trevlig och serviceinriktad

Svar från Sebastian Egrelin

Tack snälla kitty för att du tog dig tid att lämna en kommentar, denna tar jag med mig och vi tackar för ett fint samarbete hela vägen in i mål 👌😊

Malin K
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Serviceinriktad och sätter kunden i fokus. Bra på att informera inför köpet och under tiden. Följde även upp på ett bra sätt efteråt.

Svar från Sebastian Egrelin

Alltid roligt när det uppmärksammas det vi verkligen vill förmedla, kunden i fokus ifrån början tills vi har ett avslutat projekt! 😊 Tack för ett fin samarbete hela vägen 🥳

Munketh A
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Jag tänkte byta mitt hus fönstret och sedan fick samtal av honom. Han var snäll och lysna till våra behov. Vi köpte fönstr och de monterade det på mitt hus enkel och smidigt.

Svar från Sebastian Egrelin

Tack snälla för att du tog dig tiden att lämna en kommentar, är det minsta lilla så är jag alltid nära till hands! :)

Fredrik J
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Trevlig och närvarande. Lätt att prata med. Han bryr sig i projektet och det uppskattades av mig.

Svar från Sebastian Egrelin

Tack Fredrik, hela gänget har uppskattat dig och ditt bemötande igenom hela projektet som blev en riktigt succe! :)

Gerd Magdalena G
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Jag blev bemött på ett mycket respektfullt och trevligt sätt. Vi förväntade oss ett professionellt bemötande och det fick vi. Sebastian var behjälplig från att vi tagit kontakt innan köpet av fönsterbytet, till att allting var klart. Vi är mycket nöjda med med han och teamets arbete.

Svar från Sebastian Egrelin

Jag bockar och bugar för det fina omdömet, det tar jag med mig vidare i min resa som rådgivare :)

Mikael K
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Enkelt att diskutera och enas om vad vi ville ha och när. Även enkelt att framföra observationer på sådant vi inte var helt nöjda med under och efter monteringen och då få till de sista detaljerna i monteringen så vi blev nöjda med slutresultatet. Upplevde att Sebastian verkligen ville att vi skulle bli nöjda.

Svar från Sebastian Egrelin

Uppskattar dessa väl valda ord, vi har alltid som målsättningen att du som kund ska kunna säga det magiska orden " Jag är nöjd ", då har vi lyckats! :)

Thomas S
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Sebastian var ansvarig för att byta fyra fönster i vårt radhus. Han stod för en alltigenom professionell hantering av vårt projekt. Efter första kontakt kom Sebastian med sin kollega väldigt snabbt till oss och vi fick en offert direkt. Efter beställning fick vi en leveranstid på fönstren. Man höll leveranstiden och leveransen fungerade perfekt. Fönstren monterades på den dag vi kom överens om. Hantverkarna som kom var väldigt duktiga och resultatet blev jättebra. En del små utmaningar vid monteringen av fönstren löstes...

Svar från Sebastian Egrelin

Uppskattar att du har tagit dig tiden att verkligen få ner i skrift hur din känsla kring projektet har varit, det glädjer mig att du kunnat sätta ord på det vi varje tag jobbat för att förmedla fram under alla projekt vi tar hand om. Ha det bäst Thomas och tack för denna gång! :)

Per A
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Engagerad och intresserad av att hitta rätt dörrlösning åt oss. Visade olika offerter och såg till att allt fungerade under hela processen från val av dörr till dörr på plats. Justering av dörren efter installationen ordnades enkelt och snabbt. En extra bonus var att kunna utnyttja det utökade rot-avdraget för montaget.

Svar från Sebastian Egrelin

Detta glädje mig lite extra, det var allt några omgångar av olika offerter och utföranden innan vi hittade rätt, så detta var lite extra kul är allting var på plats! :) Ha det fint så både hörs och ses vi säkert snart igen :D

Per L
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Bra och enkel att ha och göra med från början till slut. Har bara bra saker att säga om Sebastian.

Svar från Sebastian Egrelin

Stort tack för detta, det var ett roligt projekt att få äran att ta hand om :) Är det minsta lilla så finns jag alltid nära till hands :) Ha det fint!

Kristina I
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Fungerat mycket bra. Bra bemötande och återkopplig

Svar från Sebastian Egrelin

Tackar ödmjukast för att du tog dig tid att lämna ett omdöme :)

Bernt Robert A
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Bra återkoppling. Intresserad. Lyssnande. Bra input med synpunkter/råd.

Svar från Sebastian Egrelin

Ett stort tack Robert, uppskattar de varma orden som jag både tar åt mig och med mig till kommande projekt. Är det minsta lilla så är det bara att du hojtar till så finns jag alltid tillgänglig som bollplank :) Ha det fint!

Ralf H
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Jättebra bemötande, det blev som vi hade förväntat oss kanon bra, helheten av köpet blev bra, vi köpte fönster och dörr,

Svar från Sebastian Egrelin

Stort tack Ralf och tack för förtroendet :) Ha det fint!

Anette F
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Bra information, lätt att få tag i, svarar snabbt, åtgärdade våra små fel snabbt

Svar från Sebastian Egrelin

Hej Anette, Tackar ödmjukast för den fina kommentaren, alltid uppskattat med feedback :) Är det minsta lilla så är det bara att du hojtar till så står jag alltid redo för support vad det än må vara :) Må bäst! :)

Maj-Britt J

Mycket bra. allt perfekt Rekommenderas Mvh Nicklas

Svar från Sebastian Egrelin

Vi bockar och bugar för både projektet och bemötandet ifrån er, blev ett riktigt lyft med denna investering :) Må bäst!

Fredrik S
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

När det var dags att ta fram underlag för byte av fönster på vår bostad så var en av leverantörerna Elitfönster på plats i Nyköping. Sebastian kom hem till oss och räknade på jobbet samt besvarade våra frågor. Vårat beslut landade på att beställa genom Sebastian då han var mycket hjälpande, gott bemötande och väldigt professionell sida. Vi har haft hjälp från offert, till beslut och även efter att jobbet var avslutat har vi haft otroligt bra återkoppling samt diskussioner. Var väldigt mån att allt skulle bli så bra som möjligt...

Svar från Sebastian Egrelin

Ett stort tack Fredrik för dessa lovord, jag tar åt mig och uppskattar verkligen att du skriver av dig ordentligt. Otroligt kul med positiv respons på det jag lägger ner min själ i, skönt med lite bekräftelse att vi är på rätt spår vad gäller kundvård. Vi vill även rikta ett stort tack till er, montageteamet har uppskattat hur ni har bemött dem väl på plats och hur ni har samarbetat med grabbarna under hela projektets gång. Som jag har sagt ifrån första början, är det minsta lilla i framtiden så är jag alltid tillgänglig...

Jeanette N

Positivt bemötande. Inspirerande

Svar från Sebastian Egrelin

Tack för väl valda ord, dessa tar jag med mig :D

Ann-Charlotte A
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Trevligt bemötande, med god respons på frågor. Bjuder på sig själv på ett lagom sätt. Höll ihop trådarna bra i smb med vårt fönste/dörr byte.

Svar från Sebastian Egrelin

Jag bockar och bugar, jag är själv väldigt nöjd utöver projektets slutresultat, alltid roligt när man gör något utöver det vanliga med :) Stort tack för denna gång, är det minsta lilla så finns jag alltid nära till hands :) Ha det fint!

Anita E
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

En mycket trevlig person som kan sitt jobb. Lätt att nå. Inger förtroende

Svar från Sebastian Egrelin

Tackar så hjärtligt för den fina kommentaren och ett stort tack för ett fint omdöme jag tar med mig :)

Karin B
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Sebastian är lätta att få kontakt med och försöker alltid lösa problem på bästa sätt. Enkel, trevlig och serviceminded. Precis som man önskar av en säljare.

Svar från Sebastian Egrelin

Detta var ljuvlig läsning, stort tack för ett riktigt fin omdöme. Sen ska vi tacka för ett otroligt roligt projekt, dyker det upp frågor eller funderingar så vet du vart du hör av dig för minsta lilla :) Må bäst!

Hans J
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Han lovade vid säljbesöket att hans mål var att vi skulle vara 100% nöjda när allt var klart. Men så blev det inte. Ett fönster var fel vid leveransen, persiennerna monterades slarvigt och vi har precis nu upptäckt att tilluftsventilerna har blivit täckta på utsidan av plåt som hindrar luftflödet och utomhusdel saknas. Hur går vi vidare med problemet?

Svar från Sebastian Egrelin

Hej Hans, Det är alltid min målsättning, det fönster som kom med en mittpost på fel sida kunde vi beställa ett helt nytt att montera men där valde ni att erhålla ersättning för att behålla detta fönster. Persiennerna var en tråkig historia att montörerna lyckades missa att få till magneterna på rätt plats, men även här såg vi till att korrigera alla persienner och hitta en lösning på problemet :) När det kommer till spaltventiler på ett vridfönster så syns det ingenting på utsidan och finns ingenting som kan täckas...

Dick A
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Mycket bra bemötande, snabba svar, serviceinställd, trevlig.

Svar från Sebastian Egrelin

Hej Dick, Stort tack för de fina orden, detta tar jag verkligen med mig :) Ert projekt var helt klart något utöver det vanliga, men herregud vad bra det blev! Ha det fint och ta hand om er! :)

Anna N
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Funkat klockrent! Trevlig, bemötsam, allt fungerade so det skulle!

Svar från Sebastian Egrelin

Hej Anna, Superkul att du är nöjd med hela upplevelsen, dyker det upp frågor eller funderingar så vet du att jag alltid finns tillgänglig för support :) Ha det bäst! :)

Britta S
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Jag har aldrig träffat honom men jag har haft mycket kontakt med honom. Det var ju lite olyckligt att firman skulle ha så lång semester så vi inte hann få terassdörrarna innan alla kom hit under sommaren, utan först i mitten av augusti. Men när de väl var på plats är jag väldigt nöjd. Tyvärr har inte knäppningen i handtaget blivit åtgärdat än. Jag väntar att det ska åtgärdas! När det är åtgärdat får han en stjärna till i min bedömning.

Svar från Sebastian Egrelin

Hej Britta, Det är fabriken som varit stängd pga industrisemester som påverkar leveranstiderna lite extra på sommaren :) Knäppning i handtaget är registrerat hos eftermarknad, nytt handtag är sedan tidigare beställt och du kommer bli kontaktad utav serviceteam så fort det är din tur :) Är det minsta lilla så finns jag alltid tillgänglig för support 😊👌 Tack för denna gång och ha det bäst! 🥳

Lars-Erik L
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

I det stora hela är det bra. Jag hade förväntat mig att det skulle bli en besiktningen efteråt när det var färdigt

Svar från Sebastian Egrelin

Hej Lars-Erik, Vi har haft en hektisk period där vi varit på flera orter samtidigt och logistiken inte alltid gått ihop, snickarna har gjort en egenkontroll som finns på papper efter avslutat projekt :) Stort tack för denna gång! :)

Lora L
Skrev om Elitfönster På Plats Nyköping

Bra bemötande. Det utfördes fönsterbyten samt altandörr.

Svar från Elitfönster På Plats Nyköping

stort tack för förtroendet! Ha det bäst Lora! :)

Per H
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Vi tycker att Sebastian var bra, skickade vi någon fråga så svarade han alltid, trevlig person,så Sebastian är vi mycket nöjda med.

Svar från Sebastian Egrelin

Jag bockar och bugar för den fina kommentaren, uppskattas! :)

Carina B
Skrev om Elitfönster På Plats Nyköping

Trevlig säljare som är mån om att det ska bli bra. Snickarna var duktiga och förklarade vad de gjorde samt att de var trevliga..vi hade beställt en altandörr och det blev jättebra.

Svar från Elitfönster På Plats Nyköping

Det blev verkligen ett jättelyft med den nya altandörren, dyker det upp frågor eller funderingar så är det bara att ni hör av er! :D

Anne-Lie V
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Trevlig kundbemötande. Aningen för stora löften om utförandet av entreprenad i min tycke men utförandett bidde till och med bättre än lovat. Hela fönsterbytet klar på 2 arbetsdagar. Bara finstädning kvar att göra för oss själva

Svar från Sebastian Egrelin

Stort tack för omdömet, uppskattar att ni tog er tid att svara :) Är det minsta lilla så vet ni var vi finns. Ha det fint!

Lise-Britt G
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Trevlig å tillmötesgående säljare för Elitfönster på plats. Byta fönster vintertid med snö å minusgrader blev en positiv upplevelse. Hantverkarna var både snabba å effektiva ,dom kunde verkligen sin sak. Kommunikationen var toppen mellan alla parter.

Svar från Sebastian Egrelin

Kan inte göra annat än att bocka och buga för denna kommentar! Detta var helt klart ett projekt utöver det vanliga, det blev verkligen hur bra som helst med dem svarta fönstren/dörrarna, för att efterlikna stilen på gården. Stort tack för ett roligt projekt och ett fantastiskt bemötande hela vägen ifrån er sida :) Må bäst!

Bo S
Skrev om Elitfönster På Plats Nyköping

Bra bemötande och bra utfört arbete, några små korrigeringar som löstes smidigt.

Svar från Elitfönster På Plats Nyköping

Tack för kommentaren, uppskattas alltid med feedback! Ha det fint!

Michael L
Skrev om Elitfönster På Plats Nyköping

Snabb återkoppling och bra jobb finns inget att klaga på

Svar från Elitfönster På Plats Nyköping

Stort tack för kommentaren! :)

Tommy E
Skrev om Elitfönster På Plats Nyköping

Seriöst företag och med hög kvalitet och duktig säljare. Avgjorde när vi skull byta altandörr. Kan rekommendera Elitfönster.

Svar från Elitfönster På Plats Nyköping

Stort tack för rekommendationen, alltid lika roligt med nöjda kunder :) Ha det fint!

Jan-owe K
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Sebastian har agerat mycket seriöst och professionellt. Han har hela tiden varit närvarande och engagerad. Vi är helnöjda!

Svar från Sebastian Egrelin

Tackar för det fina omdömet, det har varit ett rent nöje att få hjälpa er med detta projekt! Är det minsta lilla så är det bara att återkomma så finns jag alltid tillgängligt om det dyker upp några frågor i framtiden :) Ha det fint!

Bo W
Skrev om Elitfönster På Plats Nyköping

Jag är väldigt nöjd med bemötande och installation av våran altandörr mycket proffsigt och elegant utfört arbete av Paul och Hannes.

Svar från Elitfönster På Plats Nyköping

Är en självklarhet med att hålla en hög kvalite hela vägen in i mål! Ha det fint! :)

Viktor G
Skrev om Elitfönster På Plats Nyköping

Väl genomfört arbete. Trevligt bemötande.

Svar från Elitfönster På Plats Nyköping

Tack för denna gång, uppskattar att du tog dig tiden att lämna ett omdöme :) Ha det bäst!

Christer N
Skrev om Elitfönster På Plats Nyköping

Vi blev mycket bra bemötta av både Hannes o David. De är kunniga, lättsamma och trevliga. Jobbet blev bra utfört. Vissa delar blev missades i beställningen och tog därför lite extra tid. Men i slutändan blev allt mycket bra!👍

Svar från Elitfönster På Plats Nyköping

Den mänskliga faktorn verkar ha spelat oss en spratt denna gång, lösningsorienterade som vi är, så ser vi alltid till att slutresultatet är av högsta kvalite :) Tack för omdömet! :)

Neil D
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Fantastisk service och kommunikation.

Svar från Sebastian Egrelin

Tackar och bockar för dessa ord! Nu laddar vi snart om inför del 2 i huset! :) Ha det fint Neil!

Bengt A
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Ett trevligt och kunnigt bemötande vid hans besök hos oss. Elit levererade på utsatt dag. Vi fick precis den ytterdörr som vi önskat oss.

Svar från Sebastian Egrelin

Detta blev ju hur bra som helst och extra kul att få dit en dörr med en annan kulör än vitt :) Tack för ett roligt projekt!

Karolina W
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Återkopplar alltid, service minded och tillmötesgående

Svar från Sebastian Egrelin

Stort tack för att ni tog er tiden att lämna ett omdöme! :D

Sven Olof L
Skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping

Sebastian Egrelin har på ett trevligt sätt givit bra information när utbyte av två altandörrar skulle genomföras. Han har varit lyhörd för synpunkter under projektets gång och varit snabb med återkopplingar på de frågor som ställts, Rekommenderas.

Svar från Sebastian Egrelin

Stort tack för ett trevligt projekt, har varit roligt längs hela vägen! Uppskattar att du tagit dig tiden att lämna några rader, det är alltid lika roligt med positiv kritik :D Ha det bäst!