Elitfönster På Plats Nyköping
En del av Elitfönster på plats -
www.elitfonsterpaplats.se
Välkommen till Elitfönster på plats Nyköping!
Välj mellan att beställa direkt online hos oss eller boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi använder oss av fasta priser vilket gör att du alltid vet vad ett fönster- eller dörrbyte kommer kosta.
Tjänster: Dörrar, dörrbyte, fönster, fönsterbyte
Vi kontrollmäter alltid så att allt passar enligt dina önskemål hemma hos dig. Utbildade och certifierade montörer på plats. Vårt Småländska hantverk gör fönster och dörrar tåliga för det nordiska klimatet.
Tjänster: Dörrar, dörrbyte, fönster, fönsterbyte
Utmärkelser
6 omdömen om Elitfönster På Plats Nyköping
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping
Ett mycket trevligt och lättsamt bemötande. Våra förväntningar var att säljaren skulle lyssna på oss vilket han gjorde. Vi är mycket nöjda, allt har gått smidigt. Vi har bytt fönster och dörrar i hela huset
Hej Stefan,
Sebastian Egrelin
Det har varit ett riktigt roligt projekt att ta hand om, alltid lika roligt när man ser vilken otrolig skillad det blir för både ut och insida.
Skulle det vara några frågor eller funderingar framöver så är det bara att höra av er så finns jag alltid tillgänglig.
Nu hittar ni erat projekt på vår facebooksida:
Tack för denna gång och ta hand om er! :) -
skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping
En mycket trevlig person med kunden (verkligen) i fokus! Otroligt lyhörd och genuint intresserad av att VI som kunder ska bli nöjda!
Vi har känt oss väldigt trygga nöjda under hela projektet, mycket för att Sebastian alltid har varit kontaktbar och löst problem samt svarat på våra frågor.
Många tummar upp!! 🙂👍👍 -
skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping
Köpte ytterdörr av Elitfönster och är supernöjd!
Sebastian är en säljare som både är väldigt trevligt och som är väldigt snabb på att svara och även komma ut på platsbesök!
Sebastian har hela tiden hållit kontakten och uppdaterat oss med tider för de olika stegen i processen!
Jag rekommenderar starkt att kontakta Sebastian på Elitfönster för byte fönster eller dörrar!
Mvh ÅsaHej Åsa,
Sebastian Egrelin
Det blev kanon, tänk att en ny dörr kan göra susen!
Jag uppskattar verkligen att du tagit dig tid att lämna en kommentar som jag kan leva länge på.
Skulle det vara något i framtiden så är det bara att höra av dig, jag finns alltid ett samtal bort.
Tack för detta Åsa!
Ha det fint! -
skrev om Sebastian Egrelin en del av Elitfönster På Plats Nyköping
Jag upplevde ett jag fick ett mycket bra bemötande. De höga förväntningarna jag hade i form av utförandet av vissa detaljer av fönsterbytet har tillgodosetts.
Hej Annika,
Sebastian Egrelin
Det har varit ett rent nöje att få hjälpa er med bytet. Det gläder mig att de höga förväntningarna tillgodosetts, något vi alltid strävar efter. Skulle det vara några frågor eller funderingar i framtiden så finns vi alltid tillgängliga för support även efter ett byte.
Må bäst! -
skrev om Elitfönster På Plats Nyköping
Blev väldigt bra bemött av Jonny som har varit helt fantastisk från dag ett!
Har alltid varit lätt att få tag på, om man haft någon fundering. Jonny samt Patrik som kom dag ett, vill verkligen att det skulle bli som vi ville, inget snack om att de ”bara” ville sälja så att det blev dyrare för oss, utan de kom med förslag och hur det kommer att se ut. Och det var vi väldigt glada för att de kommer med förslag, och jaa, det blev lite dyrare än vad vi tänkt innan, men det blev också mycket bättre med deras hjälp!!!
Vi köpte 17 fönster, 2st helglasade altandörrar samt ny ytterdörr. Sjukt nöjda!!
Så utav oss får Jonny samt Patrik 5/5 i bemötande samt utförande av hantering av kommunikation.Hej Stefan,
Elitfönster På Plats Nyköping
Det glädjer mig oerhört mycket att känslan av trygghet genomsyrade projektet ifrån början till slut. Precis så som vi vill att det ska vara. Tryggt, bekvämt och enkelt!
Skulle det vara några frågor eller funderingar framöver finns vi alltid tillgängliga för att se till att ni fortsättningsvis är lika nöjda.
Ha det fint nu! :) -
skrev om Elitfönster På Plats Nyköping
Seriös och pålitlig. Bra produtkunskaper.