Vi blev mycket väl bemötta av Tyrone som gav ett förtroendegivande intryck från början. Vi hade inga förväntningar utöver att vi förväntade oss en professionell handläggning av vårt projekt med fönsterbytet. Vår upplevelse av fönsterbytet är mycket positiv . Även de som satte in fönstren,Byggresurs ,gav ett mycket bra intryck och slutresultatet har blivit mycket bra. Vi är mycket nöjda
Elitfönster På Plats Varberg
Välkommen till Elitfönster På Plats Varberg! Bor du i Falkenberg, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Mölndal eller Varberg? Är det dags att byta fönster eller dörrar? Då ska du höra kontakta din fönsterrådgivare som heter Tyrone Wallin. Han kan svara på alla frågor gällande byte av fönster och dörrar.
107 omdömen om Elitfönster På Plats Varberg
Sedan starten hos Reco 2020
Tyrone är proffsig och grymt duktig på det han gör.Han lyssnar och tar in vad du har för önskemål och visar vilka alternativ som fungerar med det du önskar .Det gör inte saken sämre att han är väldigt trevlig och lätt att prata med .Vi blev så nöjda med våra fönster som vi köpte.
Tack för omdömet. Extra roligt med ett fönsterbyte när det gör sån skillnad på både utseende och invändig temperatur som ni märkte av omgången👍🏻
Kändes kunnig och professionell. Snabb i sin återkoppling
Tack för omdömet🙌🏻 Lycka till med kommande projekt!
Bra bemötande och var kunnig. Gav ett väldigt seriöst intryck. Kommer att anlitas igen när det är dags för nästa fas i fönsterbytet.
Tack för omdömet 🙌🏻 Kul att du är nöjd. Då har vi levererat som vi ska😊
Bra kundkontakt,lätt attt få svar på frågor och snabbt svar på dessa
Tack för omdömet🙌🏻 Kul att du är nöjd. Lycka till med de utvändiga projekten👍🏻
Tyrone har gjort ett mycket professionellt jobb med klar och tydlig information och trevligt bemötande. Hans sätt att arbeta var en avgörande faktor till att vi valde Elitfönster.
Tack för omdömet🙌🏻 Blev riktigt snyggt med era grå fönster och den gröna dörren en snygg detalj som bryter av!
Vänligt och tillförlitligt intryck. Höga förväntningar som Wallin överträffade. Jag köpte två fönster till min sommarstuga och såväl montering som fönster utföll till stor belåtenhet, resultatet blev till och med bättre än jag vågat hoppas på.
Tack för omdömet. Kul att höra! Vi gör vårt bästa för nöjda kunder, oavsett om det gäller 1 eller 30 fönster😊
Förväntningarna var nog lite försiktiga. Dock så fick vi en fin kontakt och Tyrone var saklig vid första träffen vilket resulterade i två fönsterbyten samt insättning av en dubbel glasdör.
Tack för omdömet. Mycket smakfullt att få in en helglasad dubbeldörr i köket. Bra tänkt🙌🏻
Mycket nöjd! Utmärkt genomgång av förutsättningar och bra dialog för att hitta bästa lösningen avseende nya fönster i hela huset. Bra uppföljning under arbetets gång! Rekommenderas varmt!
Kunnig och organiserad. Förstår sin kunds behiv
Tack för omdömet! Roligt att ni blev nöjda med era produkter och utförandet 🙌🏻
Kände av ett gott bemötande redan vid första telefonkontakt. Tyrone ingav förtroende och jag uppfattade att han hade en bred kunskap och erfarenhet inom byggnads. Jag köpte fönster (3 enheter) med installation. Känner mig nöjd med köpet, så här långt. Kommer att rekommendera Tyrone och Elitfönster till en granne.
Tack för förtroendet och omdömet. Kul att ni vill rekommendera oss vidare. Då kanske vi ses igen😊
Bra bemötande. Allt funkade smidigt. Lätt att få tag i vid frågor.
Tack för omdömet! Kul att ni blev nöjda🙌🏻
Min upplevelse är att Tyrone är lugn, saklig och kunnig . Tyrone är också mycket trevlig. Han tog mig som kund och mina funderingar på allvar och återkopplade snabbt och effektivt. Jag vill också framhålla det trevliga sätt Tyrone visade gentemot byggarna på plats. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med både förberedelserna och genomförandet av mitt fönsterprojekt.
Tack för omdömet. Blev ett stor lyft för huset med de svarta fönstren👌🏻
Vänligt bemötande och proffsigt utförande utan förseningar. Trevliga hantverkare som gjorde ett snabbt och effektivt arbete.
Tack för omdömet och att vi fick hjälpa er med nya fönster🙏🏻
Har haft kontakt med Tyrone Wallin i samband med byte av fönster och altandörr. Tyrone är kunnig, noggrann, tillmötesgående, tillgänglig och vänlig. Hela det omfattande arbetet har fungerat helt perfekt. Jag har inga negativa erfarenheter. Tvärtom har jag flera gånger förvånats över hans hygglighet och förmåga att hitta lösningar som passar just den här situationen.
Tack för omdömet. Extra roligt att du vågade trots vissa tvivel på material och utförande. Och så blev det så bra🙌🏻👌🏻
Proffsig med trevligt bemötande. Gav bra information och svarade på alla våra frågor. Inga problem med att få ihop ett passande tidsschema för montering av våra fönster.
Tack för omdömet och tack för förtroendet ☀️
Mycket bra! Engagerad, kunnig och enkel att ha att göra med.
Tack för omdömet och förtroendet. ☀️
Tyrone är vänlig och kunnig. Gav goda råd för hur vi kan fräscha upp en annan dörr. Sympatiskt och förtroendeingivande — han kunde ju ha sålt på oss ännu en dörr, alldeles i onödan!
Tack för omdömet och förtroendet. Hoppas ni lyckas få eran befintliga entrédörr som ny med lite fix☀️
Kunnig, lyssnande, svarar snabbt på frågor via mail eller sms. Mycket trevlig kontakt.
Tack för omdömet och förtroendet. ☀️
Väldigt professionell och kunnig
Tack för omdömet! Ska åka förbi och se helheten nu när även fasaden är fixad🙌🏻
Trevlig och lättsam, noggrann genomgång, proffsigt och supersnyggt montage av 4 altanfönster och 1 altandörr original alu 100👍😊
Trevlig,kunnig och inte överdrivet säljsnack. 6 fönster och 2 dörrar
Tack för omdömet och förtroendet. Hoppas bytet med defekta glaset går bra☀️
Ett trevligt och professionellt/kunnigt bemötande gjorde att jag valde Tyrone och Elitfönster (hade offerter från 5 olika bolag) och jag blev inte besviken. Bytet från 4 fönster till 3 gick snabbt och smidigt.
Jag fick klara och tydliga besked om den aktuella fönsterinstallationen. Informationen överensstämde väl med hur det slutliga arbetet blev utfört. Generellt sett är jag väldigt nöjd med leveransen.
Tack för omdömet! Hoppas på lite julpynt i fönstren nu😊
Tillmötesgående och lyhörd som verkligen har kunden i fokus, en riktigt bra upplevelse i sin helhet och resultat över förväntningarna.
Helt fantastisk bemötande, professionell, trevlig, kunde inte vara nöjdare med det bemötandet och utförandet jag fick utav Tyrone Wallin
Tack för omdömet. Hoppas det blev bra när era lister ramar in fönstren ännu mer.
Ett trevligt bemötande som följdes upp med klara kontakter när så behövdes. Fönster och balkongdörr kom på plats vid uttalad tid. Eftersom jag tidigare haft hantverkare med utländsk bakgrund (Det är ganska vanligt) som leder till en del kommunikationsproblem var det värdefullt med alltigenom svenska personer.
Att bytta fönster är en stor invänstering och många beslut att ta allt gick väldigt bra upplysningen var när allt skulle hända första mötet och allt blev så bra snygga fönster i huset och grannar som kommer och säger det blev snyggt och hantverk var väldigt bra tack mvh ewalundin
Borde förbättra sig på ta emot synpunkter
Mycket seriös. Lyhörd för önskemål. Återkom flera gånger för att säkerställa att alla mått och andra detaljer var helt korrekta före beställning. Snabb och väl genomförd installation av två ytterdörrar och ett fönster.
Tyrone är seriös, vänlig och tillmötesgående. Installationen gick bra och jag kommer anlita Elitfönster för nästa projekt.
Noggrannt, effektivt kvalitetsarbete. Rekommenderas!
Tack för omdömet och kul att ni är nöjda, vilket alltid är mitt mål. Lycka till med fasaden.
Mycket bra bemötande. Vi märkte direkt att Tyrone visste vad han pratade om när det gäller fönster. Vi förväntade oss ett smidigt fönsterbyte och det fick vi. Allt blev perfekt.
Tack för omdömet. Blev riktigt ljust och fint inne med vita fönster och mer glas.
Ogillar att bedöma enskilda personer. Har bara gott att säga och att hans uppträdande gjorde att vi valde Elitfönster.
Tack för omdömet. Kul att ni är nöjda och det blev som ni tänkt er.
Han var mycket bra att ha med att göra. Svarade snabbt på både mail och telefonen. Allt vi var överens om var med i jobbet som utfördes hos oss. Även slutbesiktning var bra utförd. Våra få klagomål tog han hand om omgående utan någon diskussion. Tommy Kristensson.
Hej och tack för omdömet och att jag fick möjlighet att hjälpa er med fönster och förrbytet.
Pålitlig, ordningsam med ett yrkeskunnande.
Utmärkt samarbete och proffsigt utfört arbete.
Tack så mycket för omdömet. Vilket härligt ljusinsläpp det blev!
Bra bemötande,kunnig i sin yrkesroll.Hjälpsam o förklarade allt i minsta detalj vad det vad vi beställde o hur utförandet skulle gå tillväga. Köpte Fönster entré dörr med installation.
Bra bemötande och gjorde ett bra jobb med dörrarna jag köpt.
Tack för omdömet! Hoppas du får en fin sommar☀️
Tyrone utförde ett bra jobb👍vi blev jätte nöjda 😊
Tack för omdömet. Hoppas ni får en fin sommar vid stranden☀️
Mycket bra. Pålitlig. Passade tiden som bestämts. Fick redan i samband med offerten ett bra intryck. Han arbetade snabbt och dessutom mycket snyggt. Vi bytte altandörr och blev mycket nöjda med resultatet.
Mycket bra, allt som vi kommit överens om stämde, alla fönster som kom passade som planerat. Jag har bara positiva omdömen av Tyrone. Mvh Peter Simonsson
Mycket bra projekterat och genomfört.
Tyrone Wallin var snabb på att assistera oss. Bokade snabbt in en besöks tid. Vid besöket gav han bra svar på våra frågor. Veckan efter bokade han in en tid för att återkomma med en snickare som gjorde mätningar. Beställningen hjälpte ha oss med. Kontaktade oss flera gånger vid leverans, montering och avslut. Vi kom väldigt bra överens med honom.
Mycket bra service, trevligt bemötande, snabb återkoppling och mycket väl utfört arbete.
Enkelhet och trevligt bemötande samt uppföljning
Tack för omdömet och förtroendet att få hjälpa er med fönsterbytet.
Seriöst och i tid. Bra processer från leverans av fönster till besiktning.
Hej och tack för omdömet och förtroendet att få byta era fönster.
trevlig och lyhörd.Lätt att kommunicera med och resultatet blev bra. Bytte alla fönster i mtt radhus
Tack för förtroendet. Hoppas allt funkar bra nu med de nya cylindrarna.
Trevlig, kunnig och bra kommunikation.
Tack för omdömet och förtroendet att få byta era fönster.
Mycket bra kundbemötande, lösningsorienterade samt effektiva och noggranna vid byte av fönster. Helnöjd!