Trevlig och tillmötesgående. Kunnig och inte ”säljig”.
Elitfönster På Plats Sollentuna
Välkommen till Elitfönster På Plats Sollentuna! Bor du i Bromma, Danderyd, Hässelby, Lidingö, Sollentuna, Solna, Spånga, Sundbyberg, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Vällingby, Österåker.? Tveka då inte att kontakta Gustav som är kontaktperson. Han hjälper dig att välja fönster, dörrar och tillbehör - och att skräddarsy dem specifikt...
211 omdömen om Elitfönster På Plats Sollentuna
Sedan starten hos Reco 2019
Tack Gustaf och teamet för ett bra genomfört arbete från val av fönster som funkar i huset, färg val, nu vet jag att det finns många nyanser av vit, till skickliga snickare som levererade ett fantastisk resultat
Mycket responsiv och snabb att svara. Upplevs som kunnig i sitt produktsortiment och också med goda råd. Uppskattar också att han följer upp efter montering att allt är som det skall och har varit mycket behjälplig i att se till att de sista mindre frågorna löses till vår belåtenhet, bra kundfokus. Vi är mycket nöjda!
Han var väldigt tillmötesgående och trevlig, lyssnade på våra behov och gav bra synpunkter. Han svarade snabbt när vi behövde nå honom och såg alltid till att vi väl underrättade. Vi tyckte mycket bra om honom.
En pålitlig leverantör.
Proffsigt och smidigt stöd både med val av dörr och hjälp med hantverkare för dörrbytet.
Gustaf var väldigt professionell och trevlig. Han höll ditt ord till punkt och pricka och lyssnade på alla våra önskemål. Toppresultat när allt var klart.
Bra och smidigt när Elitfönster bytte fönster och ytterdörren hos oss. Gustav var trevlig och tydlig med sin offert.
Ur mitt perspektiv skötte Gustav sig precis som en kund kan önska.
Ett proffsigt bemötande utan slirigt säljsnack, tom avrådde från ett dörrbyte! Kom på utsatt tid och löste dessutom ett problem med beställningen på ett för alla parter gynnsamt sätt! Köpte fönster och en dörr med isättning och kringfix.
Trevligt bemötande. Lätt att få korkat med, skickligt på sitt jobb. Rekommenderar starkt elit fönster .
Fick mkt bra bemötande från Gustav. Sedan gick planering och utförande av byte, (4 st fönster på övervåningen i en villa med putsfasad) mkt smidigt. En eloge till de hantverkare som utförde jobbet också!
Både Gustaf och hans kollega var mycket trevliga och tillmötesgående. Arbetet utfördes professionellt. Jag tackar och rekommenderar er vidare.
Han får stort A av mig. Han är kunnig, pålitlig och mycket tillmötesgående. Honom skulle jag rekommendera tiil alla.
HELT OKAY. HAN FÖRKLARADE OCH BESKREV VAD SOM SKULLE HÄNDA. KÖPTE 2 FÖNSTER .
Trevlig och sympatisk samt kunnig
Gustaf var bra och snabb på återkoppling, trevlig och proffsig. Allt fungerade väl från första kontakt, till besök, leverans och installation. Även de hantverkare som var på plats gjorde ett mycket bra jobb och jag är väldigt nöjd med slutresultatet. Vi bytte fönster och balkongdörr efter fuktskada.
Gustav Sandlund, "Elitfönster på plats" skötte allt som gällde fönsterbytet på ett utmärkt sätt. Allt från första kontakten, platsbesöket i huset, kontrollmätningar samt info om kommande installation samt genomförd installation på utsatt tid. Killarna som gjorde fönsterbytet var toppen. Skyddade golven och tog med sig allt skräp. Allt sköttes professionellt. Bästa vitsord till Gustav. Kimmo Tihinen
Trevlig, kunnig, kom med bra förslag, återkopplade snabbt.
Snygg och proffsig installation av altandörrar - supernöjda!
Gustaf höll vad han lovade och gjorde ett bra jobb.
Att arbeta med Gustav har varit en mycket positiv upplevelse. Han är vänlig, rak och ärlig. Gustav lyssnade noggrant på våra behov och förklarade alla alternativ på ett tydligt och förståeligt sätt, utan att någonsin försöka pressa fram ett beslut. Han visade stor kunskap om både produkter och installation, och kommunikationen var alltid öppen och tydlig. Priser, tidsplan och resultat stämde med vad han lovade. Gustav inger förtroende och gör sitt jobb med omtanke och professionalism. Vi rekommenderar honom varmt till alla som söker en pålitlig fönstersäljare.
Bra service och bemötande. Snabbt genomförd installation av dörr.
Från vårt första möte med Gustaf så upplevde vi honom som kunnig och mycket seriös. Då fönsterbytet skedde under sommaren så behövde vi göra en del justeringar av tid mm. Gustaf återkom direkt med förslag på ändringar. Kände oss trygga med Gustaf som kontaktperson.
Kunnig, engagerad och serviceminded - bra Gustav!
Han var mycket trevlig och var lätt få återkoppling till när vi hade frågor. Vi köpte 10 fönster och är väldigt nöjda.
Nya fönster källare och entréplan. Toppenbra bemötande, trevlig och seriös.
Gustav är positiv och ger snabbt svar på frågor. Jag upplever honom som seriös. Gustav och Elitfönster levde upp till våra förväntningar. Vi köpte två fönster som monterades på ett proffsigt och bra sätt, vi är nöjda.
Vi är så nöjda med hjälpen vi fick av Gustaf! Vi hade lite tidspress pga fasadrenovering och Gustaf kom förbi direkt och hjälpte oss genom hela processen.
Gustaf har varit trevlig och haft ett bra bemötande. Lätt att få tag i när vi haft frågor.
Bra bemötande. Bra upplevelse Skulle önska mer verbal kontakt istället för digital. (Jag är 85 år)
Exceptionellt bra bemötande, kundservice och samarbete. Mycket kompetent och kunnig. Vi är så tacksamma för all hjälp och rådgivning inför, under och efter köp och installation av vår nya balkongdörr.
Jag har lämnat flera beställningar via Gustav, han är mkt professionell och trevlig att ha kontakt med, han är genuint intresserad av ett bra sluresultat och jag anlitar honom gärna igen.
Superbra. Flexibel och lösningsfokuserad. Rekommenderar.
Gustav har varit väldigt tillmötesgående under hela denna period och vi är mycket nöjda med elitfönster.
Bra i kontakten och och gjorde vad han skulle
Mycket bra kommunikation hela vägen samt ett snabbt och mycket bra jobb precis som lovat. Toppkvalitet! Är mycket nöjd och kan varmt rekommendera.
Kan inte annat än rekommendera Gustav. Alltid snabb återkoppling och levererade precis det han sade, plus lite extra. Kan varmt rekommendera Gustav.
Anlitade Elit fönster för byte av våra gamla originalfönster och en fönsterdörr i vårat parhus. Från start till avslut upplevde vi ett bra bemötande med enkel och rak kommunikation, en tydlig plan som följdes punktligt med avstämning i olika skeden och dessutom en rimlig prisnivå vägt mot kvaliteten i arbetet i jämförelse med konkurrenter. Vi är väldigt nöjda med att ha anlitat Gustav och elit fönster på plats.
Jag fick ett trevligt bemötande och ett effektivt genomförande.
Gjorde ett bra jobb och var trevlig. Allt blev gjort som vi kommit överens om.
Vi är jätte nöjda med allt det var så smidigt och blev otroligt bra
Kunnig, trevligt bemötande, snabb att ge svar på frågor
Mycket kunnig, snabb och serviceinriktad
Gustaf har varit otroligt trevlig, kunnig och hjälpsam och dessutom mån om att det verkligen blir som vi vill. Vi kunde inte ha fått bättre hjälp! Tack Gustaf!
Jag letade efter fönsterleverantör som skötte hela biten. Gustaf på Elitfönster hörde av sig snabbt på min förfrågan, bokade in en tid för mätning och vips så las order för nya fönster. Fick uppdateringar om när fönstrerna var klara på fabriken, när de skulle levereras osv. Dagen efter leverans kom montörer och installerade fönstrerna. Allt gick väldigt smidigt och fort. Väldigt nöjd!
Mycket trevligt bemötande genom hela processen. Offerten var svårförståelig men arbetet blev bra och vi är på det hela taget mycket nöjda.
Allt från mätning till montering var perfekt. Fint resultat
Rekommenderas varmt! Både trevligt och tryggt från start till mål.
Väldigt seriös, kunnig och bra