Elitfönster På Plats Sollentuna
En del av Elitfönster på plats -
www.elitfonsterpaplats.se
Välkommen till Elitfönster På Plats Sollentuna!
Bor du i Bromma, Danderyd, Hässelby, Lidingö, Sollentuna, Solna, Spånga, Sundbyberg, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Vällingby, Österåker.? Tveka då inte att kontakta Gustav som är kontaktperson. Han hjälper dig att välja fönster, dörrar och tillbehör - och att skräddarsy dem specifikt för ditt hem.
Med Elitfönster På Plats får du alltid ett komplett fönsterbyte med fast pris.
Med Elitfönster På Plats får du alltid ett komplett fönsterbyte med fast pris.
Utmärkelser
95 omdömen om Elitfönster På Plats Sollentuna
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Väldig trevlig och professionell. Bra kommunikation hela väggen från start till slut.
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Vi förväntade oss ett kunnigt och proffsigt bemötande och genomförande och vi är klart nöjda!!
Bytte alla fönster och balkongdörrar och installationen gick över förväntan, effektiva och skickliga hantverkare. Alla tider klaffade. -
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Jag bytte ett antal 2-glas fönster till modernare 3-glasfönster med alu-utsida.
En mycket gedigen Köpupplevelse där allt klaffade gällande beställning, den extra kontrollavstämning tillsammans med montör (rutinen med för att inget skulle fallera med beställda fönster och kontroll att rätt storlek och tillbehör var med, gillade jag särskilt mycket).
Sedan var utförande av montörerna mycket seriöst och hantverksmässigt skött.
Gustaf engagerade sig i alla delar och var på besök många gånger under perioden från beställningen, leveransen och vid montering.
Leverans, montering och bortforsling av gamla fönster skedde också i en snabb följd och drog inte ut på tiden. -
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Det räcker med jag sätter "exceptionellt" som betyg.
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Jag behövde några nya fönster till huset. Gustaf var snabbt på plats och gav ett trovärdigt förslag. Allt har funkat smidigt.
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Säljaren Gustaf på Elitfönster gav ett bra bemötande redan från första samtalet. Väl på plats lyssnade han in våra önskemål och kom med bra tips/råd inför det fönster- och dörrbyte som Elitfönster sedan fick i uppdrag att genomföra.
Helhetslösningen med mätning, frakt, installation och bortforsling av skräp genomfördes helt enligt information.
Arbetet fint utfört av byggarna som avslutades med en sista kontroll och återkoppling till/från Elitfönster. -
Vi bytte våra fönster.
Proffsig och positiv upplevelse. Väldigt nöjda! -
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Svarade alltid snabbt på frågor via mail.
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
En trevlig och professionell säljare med ett vinnande sätt!
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Gustaf var mycket serviceinriktad och bra att ha att göra med, snabba svar om olika alternativ. Leveransen skedde enligt tidsplan och fönstren blev som utlovade och blev monterade av väldigt bra hantverkare. Jag är ovanligt nöjd!
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Tillmötesgående, trevlig och proffsig. När vi bytte fönster och altandörrar gick allt som vi tänkt oss och det var inga tillkomna avgifter eller annat fuffens på fakturan.
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Proffsig och inlyssnande i sitt bemötande. Alltid nåbar under processen.
Tack och hej 👋 -
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Mycket bra bemötande och information under hela processen med vår nya altandörr.
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Professionell och trevlig, vi fick det vi önskade
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Helt Ok! Bra jobb av hantverkarna som utförde jobbet, byte av fönster,.
Noggrann, lyhörd och flexibel
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Bra på återkoppling och alltid positiv/hjälpsam
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Jag blev bemött på ett fint o ärligt sätt. Gustav fanns där på telefon eller "live" för diskussion o förtydligande av uppdraget. Fönsterbytet i huset, 3 våningar, genomfördes under en period med kallt väder. Genom att varje arbetsdag avslutades med att göra klart och "stänga in värmen", så gick det bra att bo och sova i huset.
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Vi är 100% nöjda med vårt köp av nya fönster.
Blev väl bemötta
Allt blev till belåtenhet
Fönster och dörrar -
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Förväntan var ett besök, allt klart. Jag tror det landade i 5 eller 6 innan klart. Mtrl lev ok. Mail m räkningen kom aldrig vad jag vet. Jag fick betaln uppgifterna i nytt mail direkt fr Gudtaf. Positivt bemötande både av Gustaf o montör. 2 dörrar o en balkongdörr.
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Mycket kunnig, tillmötesgående och trevlig! Responderar snabbt på frågor. Trots ett pressat tidsschema fick vi våra fönster på utlovat datum. Mycket nöjd.
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Trevligt bemötande och stor kunskap om företagets produkter.
Vi är mycket nöjda med det installerade fönstret, proffsigt utfört. -
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Gustav är en en mycket kunnig, ärlig och proffsig säljare. Jag har fullt förtroende för honom och kan varmt rekommendera honom till alla som letar efter vägledning i den djungel som det kan vara att köpa nya fönster.
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Vi har blivit bemötta på en mycket trevligt sätt.
Gustav har varit lätt att kommunicera med. Hjälpt till att förklara och rätta till om det blivit frågetecken.
Fönster o balkongdörr har kommit till den tid som vi bestämt de flesta grr. Om det blivit förändringar har vi fått förfrågan och upplysning om det.
Snickarna som satt upp fönsterna och dörren har gjort ett jättesnyggt jobb. Och är också jättetrevliga -
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Otroligt proffsigt och engagerat, en riktig 10-poängare!
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Kunnig, förtroendeingivande och noggrann.
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Köpte fönster som dom kom och montera jätte bra vart det dom som gjorde jobbet var var kanon bra enda negativa var att ni inte har bekräftat att jag har betalt pratade med Gustaf om det men har inte hört av er
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Professionellt, personligt, tillmötesgående och förtroendeingivande. Mycket nöjd med vårt fönsterbyte.
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Gustaf was very helpful and responsive to all our questions. The quality of the products (whole house windows/doors) and installation is great. Windows arrived on time, installation went according to the plan, smoothly and cleanly. We are very happy with both the experience and the result!
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Personligt proffsigt trevligt 10/10 i köpet av altandörrar.
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Bra bemötande och bra uppföljning
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Elitfönster gjorde ett fantastiskt jobb med att byta fönster och altandörr. Mycket nöjda!
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Inlysnande och lösningsorienterad. Lätt att få tag i.
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Bokade en tid med Elitfönsters säljare Gustaf Wall. Otroligt duktig och kompetent säljare som vägledde oss i vårt fönster och dörrbyten. Gustaf kom med idéer som förbättrade vårt fönsterbytet. Fanns med oss under hela processen för beställning, frågor under vägen, montering och avslutningen av arbetet. Gustav och montörerna hade ett otroligt bra samarbete. Montering gick otroligt smidigt och snabbt med ett fantastiskt resultat. En service nivå som är helt outstanding 🤩. Betyg 10 av 10⭐️
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Fick ett bra bemötande från säljaren.
Gick igenom och förklarade allt.
Fick snabb återkoppling om jag hade frågor eller vill ändra på något under projekteringen.
Leverans samt byte av fönster skedde två månader innan preliminära datumet vi fick. -
skrev om Gustaf Wall en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Gustaf och Elitfönster är otroligt proffsiga och ger mycket bra service. Allt har flytit på bra från första kontakt till installationen avslutades. Snickarna som monterade dörrar och fönster gjorde ett mycket bra jobb med snygg slutfinish 👏
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Utmärkt info samt bra diskussion om lämplig produkt och montering för mina behov..
Jag förväntade mig högklass på produkter och service vilket också levererdes.
Fönstren med spröjsar och mörkbrun färgsättning passar väl den stil jag vill se på vår villa i uppländsk stil. -
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Väldigt kunnig samt ärlig med tid när montering ska ske även hjälpsam med kringliggande nycklar hade ingen kod på nyckeln men ett foto på nyckeln så löste sig det hade även en fråga om glasdörren å vips så hade jag ett svar i telefonen en kanon kille ger gärna rekommendationer för Gustav köpte två glas dörrar med montering
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Fungerade alldeles utmärkt med Gustav. Följde upp installationen när den var klar och var intresserad.
Byte av fyra fönster
Gustav kom hem enligt ök
Informationen var saklig och jag fick en offert på plats som jag godkände
Jag kontaktade inte någon annan firma utan jag tyckte det kändes bra med Elit fönster
Installationen sköttes på ett proffsigt sätt och resultatet blev över förväntan -
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Bra information fram till inköpsbeslut. Bra genomfört montage.
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Mycket bra bemötande. Priset stämde till 100 %. Proffsigt jobb, rekommenderas!
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Mycket bra service och snabba svar. Det enda som drar ner är användningen av skum vid installation av fönstren vilket gör det svårt att justera när så behövs.
Tack för ditt omdöme, när vi använder skum så kör vi ett flexiskum från Soudal eller Berner. Fönster går då att justera 50% av drevmånen. Ibland gör listningen att fönster ej går att flytta, då får man plocka bort lister för att kunna justera fönster i öppningen. Hör av er om teknikern hade svårt justera fönster så kommer vi ut och löser det. Mvh Gustav
Gustav Sandlund -
Förtroendeingivande
Serviceinriktad
Vänlig och tillmötesgående
Jag är mycket nöjd med mina fönster -
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Positivt och mevde upp till våra förväntningar.
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Engagerad säljare både före, under och efter projektet.
Hantverkarna som gjorde jobbet var exemplariska. Snabba, trevliga, väldigt rutinerade och gjorde rent efter sig hela tiden. Hade det inte varit för dammet så hade man inte märkt att de ens hade varit här.
Vi är så nöjda med både produkten och jobbet! -
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Trevlig och lyhörd för speciallösningar som inte är standard. Rekommenderas!
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Bemötandet var professionellt och tillmötesgående.
Bra information och kompetent rådgivning.
God service och prisvärt erbjudande. -
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Gock en extra mil för att ge service, utöver vad som döeväntades…………..