Gustav fick i uppdrag att byta fönster hos oss och tillsammans med sina snickare blev det väldigt bra till ett bra pris. Tack från Eva och Tomas
Gustav Sandlund
Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Med över 600 levererade fönsterbyten så är Gustav en av de mest erfarna medarbetarna på Elitfönster På Plats.
145 omdömen om Gustav Sandlund
Bra kommunikation, trevligt bemötande
Vi har en väldigt positiv upplevelse kring vårt fönsterbyte och samarbetet med Gustav har fungerat exemplariskt. Vi bytte totalt 10 fönster och 3 altandörrar. Gustav har genom hela processen varit trevlig, professionell och enkel att kommunicera med. Vi uppskattar särskilt hur Gustav kom med förslag på lösningar och tog sig tid för att optimera vissa detaljer som vi själva inte ens hade reflekterat över. Vårt fönsterbyte blev en enkel och trevlig upplevelse och jag kan varmt rekommendera alla som går i liknande tankar att kontakta Gustav.
Allt fungerade som lovat och planerat. 2 dagar för hela installationen var också imponerande. Inget fel på kvalitet heller. Bara positivt
Mycket professionellt bemötande från första början och hela vägen till slutet. Kan varmt rekommendera detta företag och jag är supernöjd med mina nya fönster. Stort tack till alla inblandade!
Ett proffsigt och vänligt bemötande. Under resans lopp uppstod en del frågor. Gustav återkopplade omedelbart. Allt har gått väldigt smidigt och vi är väldigt nöjda med Elitfönster och med Gustav.
Gustav gjorde ett mycket professionellt jobb.
Utmärkt, personlig och lyhörd service! Fina produkter också!
Gustav Sandlund bemötte mig mycket professionellt. Gustav visade sig mycket professionell och engagerad i sitt arbete och har bra kontakt med sina kunder på ett naturligt sätt vilket jag uppskattar. Han var också mån om att vara till hands under hela uppdragsprocessen och följde uppdraget noga hela tiden. Jag har gett honom högsta betyg - 5 - därför att han är mycket pålitlig och kunnig vilket jag uppskattar. Köpte flera fönster och en altandörr. Mycket nöjd kund!
Gick väl Ok. Tyvärr snålades på dörrfoder. En liten kostnad i sammanhanget. Istället för att sätta nya och grundmåla så kladdades fogmassa på de gamla för att täcka spikhål och andra skador som uppkommit vid borttagandet. Inte så snyggt. Fel handtag monterades så nya fick beställas.