Gustav Sandlund
Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Med över 600 levererade fönsterbyten så är Gustav en av de mest erfarna medarbetarna på Elitfönster På Plats.
72 omdömen om Gustav Sandlund
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Vi bytte fönster i hela huset och upplever Gustav som mycket trevlig och professionell. Väldigt nöjda.
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Jag behövde några nya fönster till huset. Gustaf var snabbt på plats och gav ett trovärdigt förslag. Allt har funkat smidigt.
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
En trevlig och professionell säljare med ett vinnande sätt!
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Tillmötesgående, trevlig och proffsig. När vi bytte fönster och altandörrar gick allt som vi tänkt oss och det var inga tillkomna avgifter eller annat fuffens på fakturan.
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Proffsig och inlyssnande i sitt bemötande. Alltid nåbar under processen.
Tack och hej 👋 -
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Mycket bra bemötande och information under hela processen med vår nya altandörr.
Noggrann, lyhörd och flexibel
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Bra på återkoppling och alltid positiv/hjälpsam
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Jag blev bemött på ett fint o ärligt sätt. Gustav fanns där på telefon eller "live" för diskussion o förtydligande av uppdraget. Fönsterbytet i huset, 3 våningar, genomfördes under en period med kallt väder. Genom att varje arbetsdag avslutades med att göra klart och "stänga in värmen", så gick det bra att bo och sova i huset.
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Vi har blivit bemötta på en mycket trevligt sätt.
Gustav har varit lätt att kommunicera med. Hjälpt till att förklara och rätta till om det blivit frågetecken.
Fönster o balkongdörr har kommit till den tid som vi bestämt de flesta grr. Om det blivit förändringar har vi fått förfrågan och upplysning om det.
Snickarna som satt upp fönsterna och dörren har gjort ett jättesnyggt jobb. Och är också jättetrevliga