Gustav Sandlund
Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Med över 600 levererade fönsterbyten så är Gustav en av de mest erfarna medarbetarna på Elitfönster På Plats.
Läs vad 48 Läs vad Gustav Sandlund
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Trevlig och lyhörd för speciallösningar som inte är standard. Rekommenderas!
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Bemötandet var professionellt och tillmötesgående.
Bra information och kompetent rådgivning.
God service och prisvärt erbjudande. -
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Gock en extra mil för att ge service, utöver vad som döeväntades…………..
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Gustav är mycket kompetent. Han var professionell och mycket lyhörd under hela processen. Han var också noggrann med alla detaljer och levde upp i detalj på det vi överenskommit. Jag kan verkligen rekommendera Elitfönster och Gustav Sandlund vid fönsterbyte!
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Bra bemötande. Mycket bra engagemang från säljaren. Snabbt och proffsigt utfört fönsterbyte.
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Mycket kunnig och hjälpsam, lätt att få tag i och återkopplar snabbt
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Hög kundförståelse, hög social kompetens, ej översäljande , håller det han lovar, kundfokuserat,
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Jag kan verkligen rekommendera Gustav och "Elitfönster på plats i Sollentuna". Gustav är väldigt kunning, gav mycket bra tips, är väldigt snabb i kommunikation och mycket trevlig att ha att göra med. Allt från order till installation och slutbesiktning gick som på spåret och inget strul över huvudtaget. Hannu och Henke som gjorde installationen gjorde ett kanon jobb, man märker direkt att de är väldigt erfarna installatörer och är oxå väldigt trevliga och smidiga. Mitt hus är putsat och de gjorde installationen med minimal påverkan på putsen. Tveka inte på att vända er till detta team om du ska byta fönster.
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Mycket trevlig och kompetent.
Snabba svar.
Deras montörer punktliga, snabba och effektiva.
Vi är mycket nöjda.
Rekommenderas. -
skrev om Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Gustav har utfört sitt jobb professionellt och alltid med ett leende.