Gustav Sandlund har varit mycket trevlig, professionell, lyhörd och lösningsorienterad genom hela processen. Han har varit lätt att få kontakt med, återkopplat snabbt och följt upp även efter att arbetet varit klart. När frågor uppstått har han tagit dem på allvar, kommit ut och tittat själv och verkligen försökt hitta en bra lösning. Ett mycket personligt och förtroendeingivande bemötande.
Gustav Sandlund
Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Med över 600 levererade fönsterbyten så är Gustav en av de mest erfarna medarbetarna på Elitfönster På Plats.
154 omdömen om Gustav Sandlund
En lugn, kunnig, lyhörd hjälpsam trevlig Norrlänning (obs: ger aldrig maximal/full poäng till NÅGON) Det här är det högsta jag ger till alla = mitt maximum.
Gustav är otroligt lyhörd, professionell, hjälpsam, trevlig och han tar tid, även sent på kvällarna att svara när jag har behövt hans hjälp, han är närvarande och det kändes tryggt med honom från början till slut. Kan varmt rekommendera Gustav och kommer definitivt att anlita honom när det är dags igen för nya fönster!
Väldigt professionell och svarade snabbt och informativt på frågor som vi hade. Jag har rekommenderat han till samtliga kollegor som har känt att dom har ett fönster byte kommande i framtiden.
Snabb återkoppling och tillförlitlig
Supernöjd med fönsterbytet. Arbetet gick otroligt snabbt och resultatet blev hur fint som helst. Killarna var supertrevliga och hela processen var väldigt smidig från start till mål. Kan varmt rekommendera!
Vi fick mycket bra hjälp av Gustav, vi bytte samtliga fönster och dörrar på nedre plan i vårt hus. Han fixade flexibel leverans, bra support och engagerat bemötande. Löste lite krux (som så ofta uppkommer) på fint sätt. Vi filar redan på en tillägsbeställning. Rekommenderar
Härliga personer och rak kommunikation. Proffsigt utfört och vi är nöjda med resultatet
Gustav var engagerad i uppdraget till vår Brf. Ett 100 år gammalt hus där ett relativt nytt fönster ruttnat i karmen, hade en konstig montering med en ”extra” karm. Nu blev det ett fönster som passade i utsprungskarmen och smälter fint in tillsammans med övriga orginalfönster. Gustav höll i hela processen så styrelsen kunde slappna av.
Gustav fick i uppdrag att byta fönster hos oss och tillsammans med sina snickare blev det väldigt bra till ett bra pris. Tack från Eva och Tomas