Gustaf Wall

Gustaf Wall

4.7 / 5 baserat på 35 omdömen
Skriv ett omdöme

35 omdömen om Gustaf Wall

Sedan starten hos Reco 2022
Ingela J

Glad och trevlig. Svarade snabbt på mejl. Vi är nöjda med våra nya fönster!

Petter Z

Vänlig, tillmötesgående. Snabb på att återkoppla. Tillitsfull.

Eric G

Trevligt bemötande, bra leverans och snabb rättning av små misstag

Angelica B

Mycket professionell, noggrann och trevlig. Levererade helt enligt vad han lovat.

David L

Det var enkelt att förstå processen från beställning till montering. Det enda jag hade önskat lite bättre är om man fått se ngt exempel på hur fönstret skulle se ut men det kunde vi få en hyfsad bild på hemsidan, så ingen stor grej. Från första hembesöket till den väldigt proffsiga monteringen var vi supernöjda med hela upplevelsen! Nästa gång vi ska byta fönster vet vi vart vi ska vända oss.

Lisa L

Bra möte med Gustaf. Vi har bytt fönster i huset, även dörren. Men det tog längre tid än vad vi hade trott.. Fick två fönster som var felmålade vilket gjorde att dom var tvungna att målas om på fabriken. Leveransen kom 2,5 vecka innan det startade fönsterbytet. En plisse var felbeställd och är fortfarande inte på plats. Ska komma nästa vecka. Sen har vi saker som ska åtgärdas efter besiktningen som fortfarande inte är klara. Resultatet blev bra, men var en hel del som inte gick som det var tänkt

Jan M

Gustaf är kunnig i sitt arbete och även lyhörd efter vad kunden önskar, vi är väldigt nöjda!

Jon B

Mycket hjälpsam under processen att välja rätt fönster och altandörrar.

Tomas v

Jättetrevlig säljare som är engagerad och aktiv i leveransen. Bra och tydlig process, både vid installation och digitalt i offertprocessen.

Margareta M

Gustav visade stort engagemang för våra önskningar och hade tydliga och bra svar på alla våra frågor. Han informerade på ett lättförståeligt och tydligt sätt om fönstren, leveransen och fönsterbytet. Vi hade som kunder en mycket bra kontakt med Gustav under hela affärs processen. Vi köpte 11 fönster, 3 altandörrar och en ytterdörr, samt montage av dessa. Även de tre fönster montörerna gjorde från start till slut ett mycket bra arbete. Vi är glada att vi valde Elitfönster.