Gustaf Wall

Gustaf Wall

85 omdömen om Gustaf Wall

Sedan starten hos Reco 2022
Annika E

Gustaf var mycket trevlig och kom med bra råd när vi skulle sätta in nya altandörrar. Han hjälpte mig även att hitta annan byggare när Elitfönster inte kunde göra jobbet. Kommer höra av mig till Gustaf igen om vi ska byta fler fönster!

Svar från Gustaf Wall

Hej Anna, Tack för ett fint omdöme!

Jens Fredrik W

Trevlig och tillmötesgående. Jag har köpt elitfönster av honom. Lite otydligt med vems ansvaret var att täcka våra golv under själva utförandet av arbetet, vilket ledde till rejäl nedsmutsning av vårt hem. Mycket bra utfört arbete i övrigt. Mvh Jens Wagndal

Fedrik G

Bra genomgång vid hembesök. Kände oss trygga med att allt akulle bli rätt, vilket det också blev. Mycket nöjda!

Magnus O

Väldigt trevligt bemötande och ett imponerande genomfört arbete. Trots ett pressat läge med hög sjukfrånvaro lyckades de omorganisera personalen och säkerställa att fönster- och dörrbytet blev klart inom rimlig tid. Det uppskattades verkligen – och resultatet blev dessutom toppen. Skulle jag behöva liknande hjälp igen vänder jag mig gärna hit.

Johan F

Gustaf var lättillgänglig och hjälpsam genom hela processen från val av dörr till planering av leverans och installation.