Kenneth Andreasson

Kenneth Andreasson

13 omdömen om Kenneth Andreasson

Anna B
Skrev om Kenneth Andreasson en del av Elitfönster På Plats Trollhättan

Kenneth från Elitfönster på plats var väldigt trevlig och gjorde ett noggrant jobb. Vi är mycket nöjda.

Karl Lennart A

Redan från första kontakten kände jag ett stort förtroende för Kenneth. Kom först och gjorde en inspektion och genomgång av vad vi ville få gjort, fick bra råd och korrekta svar kring de frågor jag hade. Utförde därefter mätning till grund för offert. Efter vi tog beslut kom Kenneth och gjorde en slutgiltig exakt mätning, varefter vi beställde enligt den slutgiltiga offerten. Leveransen av fönster/dörrar kom i slutet på veckan innan monteringen påbörjades. Fram tills nu har alla fönster/dörrar monterats på tre dagar, och...

Thor W
Skrev om Kenneth Andreasson en del av Elitfönster På Plats Trollhättan

Vi köpte fyra nya fönster till vår villa med montering. Vi hade Elifönster sedan tidigare. Vi fick ett bra första intryck när Kenneth gjorde en första genomgång och förslag. Han såg till att allt fungerade från leverans till montering och avstämning när allt var klart fungerade. Vi är mycket nöjda.

Katarina H

Korrekt och noggrann. Kunde anpassa sina tider efter våra möjligheter.

Håkan G
Skrev om Kenneth Andreasson en del av Elitfönster På Plats Trollhättan

Bra bemötande och arbetet utfördes precis som överenskommet med bra kvalitet

Mats D
Skrev om Kenneth Andreasson en del av Elitfönster På Plats Trollhättan

Ett proffsigt arbete utfört av kunnig och trevlig personal. Vi är mycket nöjd av slutprodukten.

Frank B
Skrev om Kenneth Andreasson en del av Elitfönster På Plats Trollhättan

Allt är skött på ett väldigt bra sätt.

Sigrid L
Skrev om Kenneth Andreasson en del av Elitfönster På Plats Trollhättan

Mycket professionell både vad gäller information, offert som själva arbetet. Fanns ingenting att städa för mig efteråt, allt var bortforslat och rent. Mycket bra kommunikation. Rekommenderas

Marie-Louise K

Mycket pålitlig och professionell Bra att ha att göra med Medarbetaren också en toppenkille Vi är så nöjda med dem Kul och trevliga att prata med

Sofia L
Skrev om Kenneth Andreasson en del av Elitfönster På Plats Trollhättan

Väldigt smidigt och enkelt att får sina fönster bytta. Allt från första möte till klar installation. Har rekommenderat Kenneth till vänner och bekanta.