Trevligt bemötande, tydlig offert/tydligt pris och bra resultat med trevlig elektriker.
Elkontakten Sverige AB
Elkontakten erbjuder attraktiva lösningar för deras kunder, det spelar inger roll om det gäller ombyggnationer för kontor, belysningsanläggningar eller nyproduktioner. Vi är ett otroligt flexibelt företag som jobbar stenhårt för att förstå våra kunders önskemål och för att tillhandahålla den mest ekonomiska, estetiska och funktionella...
416 omdömen om Elkontakten Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2014
Trevligt bemötande och väl utfört arbete
Kunniga installatör och svara på alla mina frågor och förklarade mycket bra.
Kunniga noggranna och trevliga.
Lite svårt att "hitta in", men när kontakt väl etablerats gick beställningen smidigt och utförandet var till min fulla belåtenhet.
Punktliga, duktiga, trevliga! Kommer definitivt anlita igen!
Allt var bra. Smidigt och flexibelt.
Tack Jenny! Kul att du är nöjd :)
Effektiva, pålitliga. Kunde eventuellt varit lite mer informerande inom planeringen.
Fick bra service och hjälp med elfix.
Jättebra hjälp, förklarade jättebra så jag förstod vad som var fel, supertrevlig och fixade mitt problem!
Mellanstort arbete till företag. Höll vad dom lovat, Mycket väl utfört arbete. /Richard
Det var lätt att boka en tid med Elkontakten. Arbetet som utfördes var mycket professionellt. Jag fick tips om vad jag skulle välja. Trevlig installatör. Blev dyrare än vad jag tänkt mig. Tycker momsen ska nämnas när jag frågar efter pris och inte bara läggas till i efterhand.
Hej Åsa, Tack för återkopplingen. Vi redovisar alltid momsen i våra avtal och offerter. Momsen skall definitivt nämnas om du ringt in och frågat efter en prisuppgift. Jag finner ut vad som kan ha hänt här.
Vi är väldigt nöjda med tjänsten
Väldigt hjälpsamma och trevliga. Från första kontakt till färdigt jobb har allt funkat optimalt.
Strålande! Alltid lika kul att höra. Tack för återkopplingen.
Bästa servicen. Kan varmt rekommenderas och kommer definitivt använda dem igen om jag någonsin behöver en elektriker.
Tack så mycket Lena. Så roligt att du är nöjd.
Har använt mig av Elkontaken flera gånger. Proffsiga och kommer med tips och råd. Håller priserna och resultatet blir bra!
Tack så mycket Jim för den fina återkopplingen. Alltid lika kul att höra.
Otrolig känsla för service och håller hög kvalitet på deras arbeten.
Jättenöjd med Elkontakten! Proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande.
Snabb återkoppling. Bra utfört jobb. Trevligt bemötande.
Punktlig, duktig och trevlig elektriker. Ett justeringsjobb efter en tidigare elektriker från en byggfirma. Professionellt utfört arbete med omkoppling av bänkbelysning i kök som var dragen enligt quickfix- modellen, satte in jordfelsbrytare för kyl/frys som tidigare elektriker endast satt på egen säkring. Instruerade mig i Plejd som tidigare elektriker struntat i och inte heller gett koden till… Jättenöjd med arbetet .Tydlig offert. Trevlig kontakt med företaget. Värt varenda öre!!!
Hej Carin, Tack för den fina återkopplingen. Väldigt kul att höra. Trevlig sommar.
Bra service, seriöst bemötande, proffsigt genom fört, lämnade arbetsplatsen ren och snygg varje gång, kan rekommenderas
Vi gjorde en total elrenovering i en gammal villa och är riktigt nöjda. Allt gick enligt tidsplan och budget. Bra kommunikation genom hela renoveringen, mycket duktiga och trevliga elektriker. Kan varmt rekommendera dem!
Smidigt och enkelt att boka tid och få arbetet genomfört inklusive kontakt med firman som betalade en del av jobbet (reklamation).
Bra kommunikation och struktur från start till mål. Väldigt duktiga killar som jobbar snabbt och det blir väldigt snygga lösningar. Jag är väldigt nöjd med ELkontakten har använt dem tidigare med gott resultat. Jag kan varmt rekommendera företaget.
Snabb inbokad tid. Elektrikern lyssnade på mina behov och löste arbetet därefter.
Trevlig och duktig elektriker. Han glömde dock att återkoppla kring en fråga som jag skickade.
Tack Thomas för det fina omdömet. Jag ber vederbörande återkoppla i ärendet.
Bra, går snabbt att få en tid utav dom, samt tycker jobbet gick snabbt och smidigt
Vi behövde dra fram nya uttag och belysning i lokal och med kort varsel. Resultatet blev kanon och gick fort!
Riktigt bra service och bra återkoppling
Eftersom jag inte har något att jämföra mot kan jag inte heller ha någon åsijt
Trevligt bemötande och snabb installation. Kan bli lite bättre på att komma i tid.
Otroligt kompetent elektriker. Lyhörd och lösningsbenägen. Jobbet levererades snabbt och smidigt med ett resultat över förväntningarna inom budget. Supernöjd! Tack Sebastian!
Mycket trevlig och kunnig elektriker. Gjorde ett utmärkt jobb.
Proffessionelt bemötande, tog sig tid att komma ut tidigt i projektet för att hjälpa till med planering innan byggnation påbörjades. Hjälpte till och rekommenderade lösningar både för elen men också hur man bäst bygger runt för snygg och enkel installation. När vi väl hade kommit till punkten att elen skulle installeras så löste de en tid relativt fort. Hjälpsamma och lyssnade på önskemål fick köra en uppstart med elektriker som gjorde installationen så allt blev som vi ville ha det. Vi gjorde ett komplett kök och bytte...
Service inriktade, kunnig, trevlig, trovärdig
Hur bra som helst. Andreas är toppen. Nu saknar jag bara elbilen.
Enkel beställning och snabb hjälp med uppsättning av en dubbelsidig elkontakt vid elcentralen.
Elkontakten monterade en Teslaladdare. Förväntningarna var låga, inget att göra med Elkontakten, generell livsåskådning. Tydlig offert. prisvärt, bra service. Det som gör att det inte blir högsta betyg, ett hål vid laddaren som de täckte med en pappskiva, istället för att säga till mig. Skulle nog använda igen.
Hej Jonas, Tack för återkopplingen. Jag skall finna ut vad som hände och varför du inte fick någon information om hålet vid laddaren.
Ante utförde ett mycket bra arbete. Mycket nöjd. Installerade laddbox Zaptec Go och drog ledningar på ett mycket snyggt sätt.
Proffesionellt bemötande och leverans
Positivt - kul att det finns företag som utför lite mindre jobb (< 2 timmar) på ett profesionellt sätt. Perfekt utfört jobb - kommer att använda Elkontakten i framtiden. Hoppas att bekräftelse på bokningen går lite snabbare - då blir det fem i betyg.
Jag blev bra bemött .arbetet utfört till belåtenhet
Utmärkt service. Elektrikern var kunnig, trevlig, snabb och smidig. Arbetet ser fantastiskt ut och jag är väldigt nöjd. Jag rekommenderar Elkontakten varmt, de är bäst!
Bra komnunikation under och efter arbeter. Snabbt och effektivt.
Proffsiga och väldigt serviceminded personal
Fick hjälp snabbt. Kunnig och rimligt pris på fakturan. Kommer återkomma när det finns behov!
Trevligt bemötande, noga och snabb. Bytt ut all el på fritidshus och fått hjälp med installation av luftvärmepump. Mycket nöjd.
Jag är supernöjd med hela bemötandet från Elkontakten! Jag behövde dra el för att sätta in en elspis och fick utförliga svar på alla mina frågor över mejl. Andreas som utförde arbetet var otroligt trevlig och hjälpsam samt hade ett professionellt bemötande. Om jag behöver en elektriker igen kommer jag definitivt höra av mig till Elkontakten!
Trevliga, duktiga och pålitliga!
Helnöjd, bra och tydlig kommunikation samt hanterade dom ändringar som vi kom med längst vägen.