Elnorm AB, sid 3
Välkommen till Elnorm AB!
Anlita ett Elproffs från Elnorm. När gjorde ni en elrevision senast? Vänd dig till oss på Elnorm AB när du är ute efter smarta och innovativa eltekniska lösningar som underlättar din vardag.
Hos oss ka du få hjälp med elentreprenad, nätverk, belysning, elservice, elinstallation, laddboxar, säkerhet och smarta hem. Vi kan allt om elektronik och teknik helt enkelt!
Vi är auktoriserad elinstallatör samt registrerad hos elsäkerhetsverket. Vi är ett litet företag med låga omkostnader. Detta gör att vi sticker ut på marknaden med hög kvalitet och lägre prissättning för projektering. Varmt välkommen att höra av dig till oss!
Utmärkelser
133 omdömen om Elnorm AB
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Elnorm AB
Mattias är skön att göra med och duktig på sitt jobb. Andra gången jag använder honom!
skrev om Elnorm AB
Kommer på utsatt tid , har med sig material, väldigt trevlig. Gör klart det som är planerat
Punktlig, kunnig, professionalt utfört
Arbete... -
skrev om Elnorm AB
Professionell service, håller vad man lovar. Att få ett förstklassigt resultat i tid till ett bra pris, vad mer kan man begära?
skrev om Elnorm AB
Orkar inte nu - genomgår cancerbehandling och är mkt trött!
// CS -
skrev om Elnorm AB
Superbra. Fick hjälp på en gång. Väldigt trevligt bemötande. Kommer alltid att anlita dem.
skrev om Elnorm AB
Mycket trevliga, pålitliga och hjälpsamma.
Prisvärda och mycket noggranna.
Rekommenderas! -
skrev om Elnorm AB
Trevliga, hjälpsamma och fantastiska i deras arbete.
Trevligt och professionellt.
Bra tips och genuint bemötande. -
skrev om Elnorm AB
Snabb service, bra bemötande, rimliga priser
skrev om Elnorm AB
Lösningsfokuserad service och flexibel. Jag vet vart jag ska ringa nästas gång jag har behov av elektriker.
skrev om Elnorm AB
Bästa! Mycket prydligt och effektivt arbete med trevliga hantverkare.
skrev om Elnorm AB
I used the services of Elnorm AB on 2022-06-21. They were very professional, friendly and knowledgeable. Finished all the planned work very quickly and very well. Will definitely continue using them for all my future electrical work.
skrev om Elnorm AB
Elnorm ger riktigt bra bemötande och är serviceorienterade.
Jag anlitade Mattias för byte av el-central och byta till jordade uttag i hela lägenheten.
+ Dra in el till balkongen isamband med balkongrenovering.
Rimligt pris och snabb återkoppling! Rekommenderas starkt! -
skrev om Elnorm AB
Good job. Mattias is down to earth and happy to help wherever he can. The team also works very efficiently.
skrev om Elnorm AB
Trevliga grabbar som lyssnar på kundens önskemål.
skrev om Elnorm AB
Elnorm AB gave me a reasonable price to fix my problem
Hjälpsamma och flexibla, duktiga
skrev om Elnorm AB
Enorm hjälpte mig att byta dimmers samt installera Plejd. Överlag ett mycket väl utfört arbete.
skrev om Elnorm AB
Fixade en massa småsaker för oss. Duktiga och trevliga. Anlitar gärna igen.
skrev om Elnorm AB
Gjorde Plejdinstallation i hela huset med ca 20 enheter. Bra upplevelse och det var rejält fart i dem vilket är viktigt. Enkla att göra med.
skrev om Elnorm AB
Trevliga tekniker, snabb och smidig service med flexibilitet. De installerade eluttag och hjälpte till med utöver det beställda.
Perfekt!
Mvh Urban -
skrev om Elnorm AB
Installation av lampa, snabbt och smidigt som vanligt.
skrev om Elnorm AB
Superb and good guys! I highly recommend
skrev om Elnorm AB
Grymt proffsiga och duktiga. Rekommenderas!
skrev om Elnorm AB
Elnorm med Mattias i spetsen var både lösningsorienterade, snabba och trevliga. Färdiga med arbetet på utsatt tid och höll hela tiden en bra kundkontakt. Rekommenderar varmt!
skrev om Elnorm AB
Sakkunnigt bemötande, snabb återkoppling i ärendet
skrev om Elnorm AB
Enkelt smidigt skött lämnat rent efter sig
skrev om Elnorm AB
Bra bemötande av utförarna.
Det var en total överraskning för mig att installationen av manöverpanel till markisen inte ingick i kostnaden för denna, (15000). Därför känner jag mig olustig. Dålig information alltså. En faktura ska vara väntad. -
skrev om Elnorm AB
Installation markis. Kompetent, uppfyllde mina önskemål, trevliga, bra kontakt,
skrev om Elnorm AB
Snyggt och snabbt jobb. Trevliga grabbar!
skrev om Elnorm AB
Helt fantastiska! Engagerade och löste problem i bra dialog med mig. Kunde inte önska mig bättre.
skrev om Elnorm AB
Tog för mkt betalt för ett eluttag.
Jobbet tog 40min, på fakturan står 2 tim x 2 personer...
Kommer anlita annat bolag nästa gång.Hej Conny!
Elnorm AB
Det var tråkigt att höra att du tycker så. Vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda.
Tyvärr är det så när det gäller balkonger och våtutrymmen att det måste dras fram jord till uttaget. Det måste även föregås av jordfelsbrytare, samt kontrollera att jordfelsbrytaren täcker den gruppmatningen. Det är det som tar lite tid. Det går tyvärr inte bara sätta upp ett uttag som du var inne på.
Men hoppas du är nöjd i övrigt. 🙏😊 -
skrev om Elnorm AB
Ett bra utfört arbete. Vi fick vad vi beställt.
skrev om Elnorm AB
Trevliga och hjälpsamma killar! Bra jobb, rimligt pris.
skrev om Elnorm AB
I samband med pågående balkongproject hade jag beställt el till balkongen. Blev då kontaktad av Elnorm.
Vi bestämde en tid. De kom på avtalad tid och utförde arbetet enligt önskemål. Allt perfekt och trevligt bemötande. Fick även hjälp med en liten fönsterlampa som jag inte klarade av själv. Mycket tacksam för detta.
Elen gällde 2 st infralampor som jag fick uppsatta då jag hade haft infrarör tidigare som tagits ner i samband med balkongrenoveringen. Förlåt dröjsmålet - inte varit hemma. -
skrev om Elnorm AB
Trevliga, snabba, smidiga, hjälpsamma.
skrev om Elnorm AB
Kunnig och trevlig personal. Lite svårt att komma på avtalad tid.
Kom på sagd tid.
Trevliga montörer.
Snyggt jobb.
Ville till och med dammsuga efter sig.
Tydlig faktura. -
skrev om Elnorm AB
Svarade snabbt på förfrågan via epost.
Kom på utsatt tid.
Trevliga, tog av sig skona :)
Jobbet blev färdigställt enligt min förvänta. -
skrev om Elnorm AB
Jag tycker att alla killar på elnorm är både trevliga och kunniga! De får mitt bästa betyg! 🌹🌹🌹
skrev om Elnorm AB
El norm had a contract to electrify the balconies as part of the balcony renovation. A team of 2 arrived on time as scheduled and carried out the work swiftly.
Took about 2 hours to fix 2 lamps, 1 infrared heater, 1 power socket and the accompanying wirings.
Did a basic cleaning after completing the job. -
skrev om Elnorm AB
Mycket trevliga killar, blev så nöjd av ert arbete. Önskar glad advent. MVG Gunnel
skrev om Elnorm AB
Är super nöjd med all kontakt jag haft med Elnorm,
Elnorm har installerat eluttag på min balkong.
👍👍 -
skrev om Elnorm AB
Beställde jobb med att dra ut el på balkongen, montering av lampa och inkoppling av markis samt byte av elcentral. Mycket nöjd med jobbet, sen är grabbarna punktliga och trevliga. Tomas
skrev om Elnorm AB
Trevlig elektriker, skötte sitt arbete effektivt
skrev om Elnorm AB
Blev väldigt bra bemött. Fick även snabbt svar när jag hörde av mig i något ärende.
Jag köpte elinstallation av jordfelsbrytare och av vägguttag.
Jag är sammantaget väldig nöjd. -
skrev om Elnorm AB
De satte upp en jordfelsbrytare, monterade upp vår lampa på balkongen o ordnade så vi fick kontakt för el. Mycket trevliga o vi var väldigt nöjda med allt.