Har bara väldigt positiv inställning till killarna som utför jobben..skitduktiga kan verkligen sin sak. Och att dom skickar direkt till Kronofogden stämmer verkligen inte! Man får samtal först om att man inte betalat om man inte betalar då så får en påminnelse fullt normalt tycker jag.
Energipågarna Ventilation AB
7 omdömen om Energipågarna Ventilation AB
Det var en kille som ringde mig ifrån EP ventilation för att dem var i området och hjälpte folk med rengöring av ventilation. Han jag pratade med var trevligt men jag var lite skeptisk till en början men jag hade inte gjort detta på många år och inget jag har tänkt på heller. Men jag bokade en tid och en kille kom och gjorde ett super bra jobb. Gick igenom Alla ventilations kanaler samt mitt aggregat uppe på vinden. Det kom ut mycket mer skit än vad jag hade kunnat tänka haha. Jag fick en bra upplevelse och kan starkt rekommendera för dem var väldigt noggranna!
Riktigt duktiga killar som fixade mitt avlopp och min värmeväxlare, ser omdömena som skriver att man inte får fakturan men jag fick min faktura utan problem. Jag kommer att använda mig av dom i framtiden med
VARNING ! Gör jobbet och skickar ej faktura för att sedan anmäla till kronofogden
Punktliga, trevliga, prisvärda och effektiva.
Fruktansvärt dåligt företag, som utför ett jobb och sedan inte skickar någon faktura sedan skickar dom detta vidare till kronofogden. När man försöker ringa till dom och lösa detta blir man dåligt bemött riktigt dåligt. Anlitar aldrig mer !!!
Varning Lurar folk Oseriöst företag