Energipågarna Ventilation AB

Energipågarna Ventilation AB

epventilation.se
  • Badge2026
4.2

EP Ventilation hjälper villaägare, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med ventilation, luftvärmepumpar och avloppsarbeten. Vi kombinerar yrkeskunnande med noggrannhet och tydlig kommunikation – från första kontakt till färdigt arbete. Kvalitet i varje detalj För oss handlar ett bra jobb om mer än att bara lösa problemet....

43 omdömen om Energipågarna Ventilation AB

Sedan starten hos Reco 2026

Hillevi H
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Tycker han gjorde ett bra jobb

Petra O
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Professionella, kompetenta, trygga. Kommer definitivt att anlita dem igen nästa gång.

Conny T
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Alltid sååå trevliga och tillmötesgående, gör jobbet snabbt och noggrant. Aldrig några problem. Ringer alltid upp om han är lite försenad och vi kommer överens om tid. MVH c. Thunell

Jim R
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Han som rengjorde våra kanaler var mycket professionell. Han kom på avtalad tid, tog tid på sig, var noggran och städade efter sig. Fakturan kom rätt också utan problem Rekommenderas !

Annika H
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Trevligt bemötande De hörde av sig enligt ök efter 3 år (själv glömmer man ju) De rengjorde "luftkanalerna" och fläkt. Snabbt, effektivt och billigt

Vicktor T
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Det kom en liten gubbe och rengjorde ventilationskanalerna och städade upp efter sig, snyggt och fint precis som avtalat

Ann-Charlott H

Ordning noggrannhet snabba trevliga

Britt-Marie C
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Fönsterputs en gång i kvartalet. Mycket bra med putsning och tiden

Annelie W
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Bra bemötande. Effektivt och bra arbete. Inget mer att önska.

Karin J
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Snabb proffsig puts med kvalité

Per L
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Jag får putsat mina fönster på utsidan fyra gånger om året. Det fungerar bra. Per Lilja

Rolf D
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Allt fungerade som planerat, vilket är uppskattat.

Petter J
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Det är alltid lika fint putsat - och trevligt - när Patrik är här. Bokningsprocessen fungerar också jättefint🤗

Istvan S
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Han var en trevlig man som jobbade jävligt snabbt å bra.....gjorde ett fint jobb👍

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej! Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vad roligt att höra om vår tekniker — det berömmet ska han absolut få ta del av. Kul att du blev nöjd med jobbet.

Stefan K
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Trevlig. Fick svar på mina frågor. Rengöring av ventilation och spisfläkt kanaler.

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd och fick bra svar på dina frågor och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva! Allt gott

Jan-Erik L
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Super trevligt bemötande och rena fönster.

Karin P
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Trevlig personal och snabbt o välgjort arbete!

Mick H
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Ingen konstigheter, smidigt och enkelt

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej, Stort tack för recensionen! Att det ska vara just smidigt och enkelt är precis vad vi strävar efter, så det värmer verkligen att höra. Allt gott

Lars A
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Håller alltid tiden & bra resultat. Bra pris. Mycket trevliga när behöver kontakta dom.

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej, Stort tack för de snälla orden! Vad roligt att du är så nöjd med vårt bemötande, tiderna och priset. Det betyder jättemycket för oss att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Allt gott

Carl L
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Rengjorde kanal från köksfläkten samt frånluftsventilation. Jobbet blev gjort smidigt och till bra pris. Det var dock lite strul med tidsbokningen inledningsvis.

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej! Tack snälla för att du tog dig tid att skriva. Vi gläds åt att du är nöjd med vårt arbete! Vi strävar alltid efter att göra ett riktigt bra jobb, från tidsbokning till utförande, så det tar vi med oss! Tack för feedback.

Tommy E
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Mycket trevlig personal. Va typ ingenting att städa efter han.

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej! Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vad roligt att du blev nöjd med bemötandet. Vi lägger stor vikt vid att alltid lämna det rent och snyggt efter oss, så det uppskattas verkligen att du lyfter just det! Allt gott

Johan W
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Avloppet släppte i vaskskåpet, förmodligen eftersom operatören tvättade spisfiltret i köksvasken med högt tryck i kombination med starka rengöringsmedel istället för att tvätta spisfiltret i grovköksvasken i rummet bredvid. En hållare till tvättduk som satt inköksvasken gick också sönder utan att det talades om utan vi såg det först efter avslutad ventilationsrengöring. Avloppet har inte släppt på över 10 år så det var märkligt att det gjorde det precis nu.

Maria G

Trevlig kille, noggrann, snabb

Gunnel A
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Trevlig personal. Min förväntning var att få rena fönster. Jag blev nöjd med fönsterputsningen.Har även gjort kvalitetssäkring o egenkontroll. Även det var jag nöjd med.

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej! Vad roligt att du blev nöjd med både fönsterputsningen och vårt bemötande. Stort tack för din recension!

Marianne S
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Jag har svarat två gånger. Det får räcka!

Gisela J
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Bra utfört arbete. Tog dock en aning för lång tid att få offert

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej! Stort tack för din recension och för att du delar med dig av din feedback. Vad glada vi blir att du är nöjd med själva arbetet och självklart med oss väntetiden på offerten. Allt gott

Mats Å
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Seriös och ett väl utfört arbete. Rekommenderas.

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej, Stort tack för recensionen och för att du rekommenderar oss vidare! Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att skriva. Allt gott

Sven N
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Vi har fönsterputsning som uppfyller alla våra förväntningar.

Mizinski G
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Väldigt professionell arbete, vi fick snabb hjälp.

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej! Vad glada vi blir att du är nöjd med vårt arbete och att vi kunde hjälpa dig snabbt! Stort tack för din recension! Allt gott,

Carola E
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Bra service och bra priser. Rekomenderas

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej, Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vad glada vi blir att du är nöjd med både vår service och våra priser, och att du rekommenderar oss vidare! Det uppskattas verkligen! Allt gott

Dorte P
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Bra service - kommer som lovet

Stephen-Erasmus N
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Extremely disappointed – Avoid this company at all costs!!! I recently hired this company for drain cleaning. The technician did a horrible job, drainage installation wasn’t fitted properly as a result left me with several leaks. When I contacted them about it, instead of taking responsibility, they blamed me for tightening the leaking connection myself with a screwdriver. Their response was full of legal excuses, citing the Swedish Consumer Services Act, claiming I “altered evidence” and voided the warranty by fixing the...

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej! Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att du är missnöjd, men vi vill gärna förtydliga vad som hänt då bilden som målas upp inte stämmer med vår faktiska hantering. 1. Vi ändrar inte prisbilden i efterhand. Våra priser finns alltid helt öppet och tillgängliga på vår webbplats, och exakt prisuppgift skickas även alltid ut skriftligen i bokningsbekräftelsen innan arbetet utförs. 2. När du hörde av dig angående ett misstänkt läckage erbjöd vi oss omedelbart att komma ut kostnadsfritt för att besiktiga och...

Joel P
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Bra kundtjänst och smidig kontakt genom hela processen. Arbetet utfördes som planerat och resultatet blev bra. Upplevde dem som seriösa och enkla att ha att göra med. Kan rekommenderas.

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej! Stort tack för din fina recension! Vad glada vi blir över att höra att du fick en smidig kontakt och blev nöjd med både arbetet och bemötandet. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att rekommendera oss vidare! Alt gott

Max Erik Christoffer C
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Bra bemötande. Trevlig kille och ett mycket fint arbete. Kommer anlita dom igen.

Henrik K
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Skickade aldrig faktura på arbetet och sen krävde mig på förseningsavgifter och skickade mig till kronofogden.

Tim Egbert B
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Mycket trevligt bemötande och ett bra utfört arbete, mycket nöjd med jobbet. Kommer absolut att anlita igen vid behov.

Annika J
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Har bara väldigt positiv inställning till killarna som utför jobben..skitduktiga kan verkligen sin sak. Och att dom skickar direkt till Kronofogden stämmer verkligen inte! Man får samtal först om att man inte betalat om man inte betalar då så får en påminnelse fullt normalt tycker jag.

Eddie Kjell Thure S
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Det var en kille som ringde mig ifrån EP ventilation för att dem var i området och hjälpte folk med rengöring av ventilation. Han jag pratade med var trevligt men jag var lite skeptisk till en början men jag hade inte gjort detta på många år och inget jag har tänkt på heller. Men jag bokade en tid och en kille kom och gjorde ett super bra jobb. Gick igenom Alla ventilations kanaler samt mitt aggregat uppe på vinden. Det kom ut mycket mer skit än vad jag hade kunnat tänka haha. Jag fick en bra upplevelse och kan starkt rekommendera för dem var väldigt noggranna!

Leif Tommy Magnus O
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Riktigt duktiga killar som fixade mitt avlopp och min värmeväxlare, ser omdömena som skriver att man inte får fakturan men jag fick min faktura utan problem. Jag kommer att använda mig av dom i framtiden med

Tony Alexander V
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

VARNING ! Gör jobbet och skickar ej faktura för att sedan anmäla till kronofogden

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej! Tack för din feedback, men vi vill gärna förtydliga att vi aldrig skickar ärenden vidare till Kronofogden på det sätt som beskrivs. Våra fakturor skickas alltid till den e-postadress som uppges och godkänns på arbetsprotokollet vid utfört arbete, vi följer alltid svensk standard gällande fakturering och påminnelser. Innan ett ärende någonsin går vidare skickas alltid påminnelser ut enligt gällande rutiner, och vi finns här för våra kunder och är alltid öppna för dialog. Om en faktura har missats eller hamnat fel är...

Ulf B
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Punktliga, trevliga, prisvärda och effektiva.

Christoffer N
Skrev om Energipågarna Ventilation AB

Fruktansvärt dåligt företag, som utför ett jobb och sedan inte skickar någon faktura sedan skickar dom detta vidare till kronofogden. När man försöker ringa till dom och lösa detta blir man dåligt bemött riktigt dåligt. Anlitar aldrig mer !!!

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej! Vi tar detta på stort allvar då vi alltid strävar efter bra kundbemötande och transparenta rutiner. Vi kan tyvärr inte hitta några uppgifter om att du har varit kund hos oss eller att vi har utfört ett jobb åt dig. Därav kan vi inte se över detta specifika ärende. Vi vill dock understryka att vi aldrig skickar ärenden vidare utan föregående påminnelser och att Kronofogden alltid är vårt absolut sista alternativ. Om du har varit i kontakt med oss under ett annat namn får du gärna kontakta vår kundservice så hjälper vi dig direkt. Allt gott

Helena F

Varning Lurar folk Oseriöst företag

Svar från Energipågarna Ventilation AB

Hej! Det är självklart tråkigt att läsa din recension då vi alltid strävar efter nöjda kunder. Vi vill gärna ge en rättvis bild av vår verksamhet, men vi kan tyvärr inte hitta några uppgifter om att du har varit kund hos oss eller att vi utfört något jobb åt dig. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice med dina uppgifter så att vi kan reda ut vad som hänt och hitta en lösning tillsammans! Allt gott!