Enkå - Rent på rätt sätt

Enkå - Rent på rätt sätt

5.0
Ligue 070-932 68 86 Compartilhar

Vi på EnKå är ett familjeföretag med hjärtat i hållbar städning och smartare rengöring – både för hemmet, arbetsplatsen och för alla som använder våra produkter. Vårt mål är att göra vardagsstädningen enkel, effektiv och miljömedveten genom naturliga och kraftfulla rengöringslösningar som fungerar på riktigt. Allt började 2021...

6 omdömen om Enkå - Rent på rätt sätt

Jennie E
Escreveu sobre Enkå - Rent på rätt sätt

Familjärt, personligt bemötande med riktiga kvalitets-produkter! Man vet att dessa produkter kan jag använda utan dåligt samvete då de är helt naturliga och dessutom otroligt effektiva! Man blir inte missnöjd när man väljer Enkå Rent!

Svar från Enkå - Rent på rätt sätt

Hej Jennie och tusen tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du upplever både ett personligt bemötande och hög kvalitet på våra produkter. Att kunna städa effektivt med helt naturliga produkter och känna sig trygg i sitt val är precis det vi vill förmedla. Så roligt att höra att du är nöjd med Enkå Rent – tack för ditt förtroende! //EnKå

LINNÉA T
Escreveu sobre Enkå - Rent på rätt sätt

Älskar att kunna städa utan kemikalier och som dessutom fungerar superbra! Kan varmt rekommendera! Och dessutom är dom väldigt trevliga att ha att göra med.

Svar från Enkå - Rent på rätt sätt

Hej Linnea och stort tack för ditt härliga omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar möjligheten att städa effektivt utan kemikalier – och att produkterna levererar som de ska. Extra roligt att du även lyfter vår service, det betyder mycket för oss. Tack för din rekommendation! //EnKå

Mia W
Escreveu sobre Enkå - Rent på rätt sätt

Verkligen jättebra produkter! Dryga, effektiva och miljövänliga. Så fantastiskt med produkter som ger så rent och bra resultat … utan extra ansträngning/skrubbande … och som samtidigt värnar om miljön.

Svar från Enkå - Rent på rätt sätt

Hej Mia och stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar både effekten och att produkterna är dryga och enkla att använda. Att kunna ge riktigt bra resultat utan onödig ansträngning – och samtidigt ta hänsyn till miljön – är precis det vi strävar efter. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse! //EnKå

Lena D
Escreveu sobre Enkå - Rent på rätt sätt

Jag köpte lotion och duschkräm från Eknå Rent och jag älskar dessa produkter. Duschkrämen återfuktar huden på ett trevligt sätt. Lotionen går snabbt in i huden samtidigt som den är dryg. Jag kan varmt rekommendera dessa produkter.

Svar från Enkå - Rent på rätt sätt

Hej Lena och tack för ditt omdöme! Det gläder oss verkligen att både lotionen och duschkrämen fungerar så bra för dig. Att höra att duschkrämen återfuktar på ett behagligt sätt och att lotionen är snabbabsorberande och dryg betyder mycket för oss. // EnKå

Josef I
Escreveu sobre Enkå - Rent på rätt sätt

Gillar verkligen produkterna! Känns så skönt med miljömärkta produkter i duschen 🥰 har köpt storpack toppen

Svar från Enkå - Rent på rätt sätt

Hej Josef och tack för ditt härliga omdöme! Så roligt att höra att du verkligen gillar produkterna och uppskattar att de är miljömärkta. Och toppen att storpacken fungerar för dig. // EnKå

Ted D
Escreveu sobre Enkå - Rent på rätt sätt

Mycket bra produkter och perfekt service!

Svar från Enkå - Rent på rätt sätt

Hej Ted och tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att du är nöjd med både produkterna och servicen. // EnKå