Webshop i Malmö

22 rekommenderade webshoppar i Malmö kommun

• Pelle Vävare

4,419 omdömen
    Textiltradition i varje vävtag - välj lite extra lyx i vardagen med badrock, handduk eller sängkläder av högsta skandinaviska kvalité!
    Nils Q
    Nils Q: Bra produkter i högsta kvalité och till hyfsade priser. Snabb och korrekt leverans. Vore bra ifall man kunde extra beställa 3XL och 4XL. Annars helt OK
  • Driver du webshop i Malmö?

• By Billgren

1,147 omdömen
    Leila A
    Leila A: *Armbandet Save the Ocean *Excellent fint bemötande *Förväntningarna sammanföll till 100% med företagets vision = 1) Syftet, 2) Bemötande, 3) Kvalitet *Mycket nöjd ty nu kan jag föra budskapet vidare även med att alltid bära det på min högra handled. Jag värnar om hav och oceaner eftersom jag är ättling till sjöfartsfolk, och bär på en yrkesstålthet med min 20-års anställning ombord både internationellt och nationellt. Inbiten havsseglare privat.
  • Bluegaz AB

409 omdömen
    Sara N
    Sara N: Väldigt snabb leverans och snabbt svar när vi hade en fråga. Värmelampan vi köpte var bra och snygg, stilren. Den värmer bra, men hade inte gjort nåt med bredare 'lampskärm' för att behålla mer värme, om man har den utomhus under öppen himmel.
  • Stenskivor.se

476 omdömen
    Vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd.
    Kjell T
    Kjell T: Väldigt trevlig säljsupport som inte gav upp att ordna en vacker stenskiva till min budget. Perfekt kommunikation genom hela förloppet och trevliga leverantörer som mot en liten peng bar in skivan tryggt och säkert. Maxbetyget är odiskutabelt.
  • Irma H
    Irma H: Jag har idag 19/11-2025 fått de bekräftat att jag har skyddad adress via skatteverket. Vill även tacka er för denna korta tid jag varit kund hos er. De är Tack vare er att jag fått skyddad adress via skatteverket nu. Tack 💐
  • EVERAND

314 omdömen
    Rose-Marie K
    Rose-Marie K: helt okej vara, Tack! Jag är glad för mina broscher
  • Pooltime.se

103 omdömen
    Lasse H
    Lasse H: Snabbt och prisvärt ! Bra kommunikation ! Proffsigt !
  • Camilla A
    Camilla A: Bra service. Enkla att komma i kontakt med. Bra pris.
  • 75 omdömen
    Naphatnan S
    Naphatnan S: Jätte bra varor snabb leverans. Tänkte beställa med varor . Jag är jätte nöjd och glad 😊🙏🙏
  • Är miljön runt omkring dig tillräckligt ren? Du dammar, skurar och städar men luften förblir densamma. Välkommen in till oss på Clear Sky och testa våra luftrenande produkter.
    Madeléne Ö
    Madeléne Ö: Vi köpte en clear sky av en fantastiskt trevlig säljare. Vi är hur nöjda som helst med både produkten och bemötandet från både säljare och företag! Jag ska erkänna att jag inte hade så höga förväntningar på vad maskinen kunde utföra, men ju längre in i visningen vi kom ju mer chockad och övertygad blev jag! Det jag tyckte var bäst var ju att vi fick prova på och utföra grejerna själva för att känna efter hur lätt det är att jobba med maskinen! Så man inte luras över att det ser lekande lätt ut när en säljare visar. Men som sagt det är ett köp vi inte har ångrat en sekund av då det bara fanns fördelar efter fördelar! Verkligen supernöjda!!! :)
  • 110 omdömen
  • 16 omdömen
    Ulf S
    Ulf S: Sällsynt trevligt bemötande från de jag haft kontakt med i olika frågor. Snabb respons och väldigt hjälpsamma medarbetare. Snabba uppdateringar och enkla fakturor. Helt ärligt är det svårt s att hitta något att anmärka på. Och dessutom obegripligt billigt. All heder åt företaget som har gjort sig förtjänt av en stor eloge.
  • 27 omdömen
    Felicia Å
    Felicia Å: Trevlig butik som drivs av sanna eldsjälar för återbruk! Jag har både handlat i butiken och fått hjälp med att klä om och fräscha upp mina stolar av verkstaden, och jag är lika nöjd med båda erfarenheterna!
    NICKLAS S
    NICKLAS S: Super duktig personal, gick ut ur butiken med 2 stora påsar :)
  • Beata B
    Beata B: Otroligt snabba och tillmötesgående i kommunikationen! Proffsigt och serviceinriktat bemötande!
  • 9 omdömen
    TANJA S
    TANJA S: Väldigt nöjd! Roliga prylar och bra support!
  • 1 omdöme
  • 1 omdöme
  • Driver du webshop i Malmö?