Jag har bestämt en soffa som saknade delar, den 12/10, jag har ringd och mailat kundtjänsten flera gånger per dag för att antingen de ska leverera de saknade delarna eller hämta soffan så kunde jag beställa en ny från en annan företag ,de svarade inte de ignorerar, jag har aldrig varit med om en sånt situation jag kan inte använda soffan men jag måste ändå betala? Jag ska aldrig lita på de och rekommenderar inte .
Cdon AB
110 omdömen om Cdon AB
Jag beställde två stycken julkalendrar från cdon.se enligt postnord stog den som levererad men jag fick inga varor, jag försökte reklamera gick inte nå cdon verken via deras hemsida eller telefon. Nu står jag med en faktura i handen utan några varor. Detta är rena bedrägeri!
Företaget har haft mina pengar sedan den 25 augusti men vägrar att återbetala. De ignorerar alla mina meddelanden och visar ingen vilja att lösa problemet.
Jag köpte en skoter, men det var ett problem med produkten. Jag kontaktade CDON, och de var väldigt vänliga och skickade mig en ny. Tack!
Köpte en vara från cdon. Varan blev avbokad eftersom den var slut i lager. Klickar in på varan och varan går fortfarande att köpa. Helt värdelöst.
De levererar ett paket rätt och ett fel … De levererar ett paket rätt och ett till ett ombud det tar mig 6,5 timmar att hämta ifrån, trotts att jag kollade noggrant att det var till min adress det skickades till och inte något ombud. Jag påtalar det och de säger att de kommer dra av en summa om jag inte hämtar ut , vilket jag bestrider 2 gånger. Får i dag 58 kr utav 159, ARN tar inte ärenden under 750kr så grattis till 101 kr
Beställde och fick en mobiltelefon Xiaomi 14T. När det visar sig att telefonen är behäftad med ett fel som gör att den "fryser" ibland och vägrar att svara när jag trycker på fingeravtrycksläsaren eller power-knappen, utan förblir svart. Detta händer ibland när jag får ett samtal, det ringer i mobilen men jag kan inte svara eftersom skärmen är kolsvart, men det händer ibland också när jag bara själv ska ringa ett samtal, tar upp mobilen och den går inte att få igång, man får vänta o trycka o trycka tills den äntligen startar....
Köpte en elscooter av märke swagatron i maj till min brorsdotter, i augusti efter sparsamt användande så slutade den fungera, märkte att en sladd från displayen var av, de rekomenderade att vi skickade tillbaka den för bedömning, hör och häpna av min förvåning att de vägrade laga den. De påstod att den använts i regn och stått ute, vid batteriet fanns det ärgade kablar, varför de skulle på och skruva där vet jag inte men förmodligen gjorde de nog allt de kunde för att slippa laga den och skylla på konsumenten. 3000 kr rakt...
Jag köpte en TV, ProCaster LE-32A551H, med 12V strömförsörjning, från CDON för att ha i båten. Det visade sig efter ett tag att den inbyggda Chromecast inte fungerar med moderna telefoner. Endast kompatibel med en gammal Chromecast version som inte längre används. Även processorn i ProCaster LE-32A551H har dålig prestanda, vilket innebär att responsen är väldigt långsam när man navigerar i menyer etc. Avråder starkt från köp av denna TV. CDON som jag köpte TV:n av vägrar ta den i retur med anledning av att Chromecast inte...
En riktig scam, köpte vad som marknadsfördes som en dagbädd (som de dessutom visade bild på) och när jag fick hem paketet var det en ett plockepinn till ribbotten på hjul som man kan ha under en dagbädd. Ingenstans i informationen så stod det att det var endast en ribbotten, denna säljs som dagbädd, alltså hela produkten. För att returnera detta missvisade köp så behöver jag dessutom betala 150kr i frakt. De skyller på dina underleverantörer och när jag frågade om man kunde köpa till dagbädden på bilden så fanns den inte...
Returer ska vara smidiga och man ska kunna få med en retursedel, vilket man inte får. Inte heller finns den på hemsidan att skriva ut. Långa svarstider. Ingen kundtjänst eller direkt mail finns.
Det började BRINNA i min säng!!! Köpte en USB-laddare som började brinna! Hade kontakten i vägguttaget och andra änden låg på min säng. Helt plötsligt tar det eld! Tänk om jag hade sovit?? Då hade jag blivit innebränd garanterat! Eller inte varit hemma? Då hade min lägenhet brunnit. Kontaktade CDON dagen efter och de lovade ta ärendet på allvar och återkomma när de gått igenom denna allvarliga incident. Inget hände, fick inga svar på mina mail öht trots många påstötningar. Ringde igen och fick tala med någon "chef" där som...
Beställde en knapptelefon till 9-åringen från cdon.se. Texten på beställningssidan var på svenska och beställningen var från svensk adress (cdon.se). Vid leverans visar det sig att telefonen endast har språk på polska, ungerska osv, det gick inte att ställa in svenskt språk. Det står inget om detta på beställningssidan. När jag vill returnera telefonen får jag veta att jag själv måste betala returen till POLEN, eftersom cdon anser att jag brutit avtalet. Jag anser att DE brutit avtalet eftersom de skickat en telefon som...
Få ingen återkoppling trots flera mail. Skadad produkt som levererat och ingen kontakt från cdon eller säljaren som anlitar cdon. Absolut sista gången jag köper något från dessa. Gömmer sig bakom att det inte gå att kontakta på annat vis än epost och där svara de inte. Att de bara få existerar
Omöjligt att nå när det är fel på hemsidan, telefonnumret som finns på en googling är inte i bruk, kundservice sektionen på hemsidan skickar runt hela tiden coh chat fungerar inte
Jag betalade en mobiltelefon på CDON för 2 månader sedan, och jag har ännu varken fått någon mobiltelefon eller pengarna tillbaka. Det går inte att få tag i CDON via telefon och via mejl för jag endast nonsens-svar. Är CDONs affärsverksamhet bedrägerier?
Uteblivna varor, krav på returer som aldrig lämnat lagret, dålig mejlkontakt. Handla INTE HÄR STOR VARNING FÖR DETTA BLUFF FÖRETAG!!!!!!!!!
Jag har betalat 14 000 för 2,5 månader sen. Jag avbröt köpet direkt när de sa att produkten inte var i lager. Men jag kommer inte få min cykel eller pengarna tillbaka. De påstår att de skickat den trots att jag avbröt när de frågade om jag kunde vänta pga att den inte var i lager. Och att det är mitt ansvar om den kommer bort i posten.
Om du köper något från CDON, så ta med i beräkningen att du inte kommer att få någon ersättning eller kunna utnyttja eventuell garanti om något går fel. Troligtvis existerar det överhuvudtaget inte någon Kundservice på företaget. Jag köpte ett par Apple EarPods, som slutade fungera. Reklamerade till CDON, som hänvisade till Linné Elektronikhandel (som levererat produkten), som i sin tur hänvisade till Apple Support, där de konstaterade att det finns gällande garanti för hörlurarna men att jag behöver visa inköpsbevis/kvitto...
definitely I am not recommending for any one here
Cdon.com Kundtjänst och service har blivit mycket dåligt på senare året. Det går inte ens att få kvitto på egna varor köpta längre bak i tiden än 3 månader. Det är lika bra att lägga ner cdon.com. När en vara går sönder eller stulits, så glöm att du kan få försäkring eller likn., då cdon.com ska aldrig ge ett kvitto till dig, om att du har köpt något.
De har blivit ett riktigt oseriöst dropshipping företag. Bluff. Om du blivit lurad rekommenderar jag att du anmäler till ARN. Allmänna reklamationsnämnden. Har även skrivit på trustpilot. Orkar inte skriva samma igen. Läs där!
Katastrof katastrof katastrof Köp aldrig grejer härifrån Bara kinesiska skit Ingen kvalitet,ingen service,ingen respekt , Ser ut som tonåringar som sköter den företag
Beställde varan men det framgick inte innan att man inte fick den skickad till ett ombud utan att den skickas till dörren utan att du har koll på om den ens blivit levererad. Mycket dåligt och jag la ändå över 500 kr. För att inte mottaga ett paket och inte få någon feedback från företaget. Hade varit bättre och billigare att beställa direkt från Kina utan CDON för då hade jag haft större påverkans möjlighet. Handlar aldrig mer på CDON🤮
Bluff rätt igenom. Köpte Minecraft med 60st magnetiska byggklossar till vårt barnbarn för 500:- Paketet kom från Ali Express där dem kostar drygt 100kr och fri frakt. Vilket %¤#&/¤#& scamföretag. Bojkotta företaget och köp från Ali Express.
Har nu väntat flera veckor på min beställning som skulle levereras inom några dagar. Swishade betalningen. Skitföretag!!
Jag beställde en hundtrappa, från Bianco, via CDON, som inte motsvarade mina förväntningar. Den kom i tid, men när jag ville returnera den har CDON skjutit fram och nu är returtiden slut. Under all kritik, och jag kommer aldrig mer handla från dem!
Det blir inget mer köp från CDON för mig! Beställde en pannlampa som kostade 225 kr jag swishade beloppet 23december men har inte fått någon pannlampa är ! Tyvärr är det svårt att nå cdon . Bedrövligt tycker jag .. aldrig mera cdon
Gjorde konto endast för att lägga detta betyg. CDON Har ingen support, Tro det eller ej men den finns inte. 4 månader är jag uppe i för att få bort en faktura av artiklar som gått i retur och är inte närmare än jag var dag 1. Supporten fattar inte svenska, fattar inte engelska. De hänvisar till sidor som inte finns för att deras IT avdelning har lyckats länka till sin egen kundsupport istället för sin egen hemsida med informationen. Har fått Qliro att pausa betalningarna i 5 månader för att de står på min sida och "väntar"...
Beställde och betalade för en vara som uppenbarligen inte fanns på lager! Den fanns att beställa även veckan efter trots detta.. Har fått pengarna tillbaka.
Aldrig mer CDON. Jag betalade för en vara dom aldrig skickade, pengarna behåller dom och 2 månader senare så har man inte lyckats betala tillbaka! Dom har ingen telefon man kan ringa till (tekniska problem...), deras kundtjänst är obefintlig. Ett scam-företag helt enkelt!
Beställde och betalade en internetradio den 24 nov, leverans 29 nov. Hade dessvärre beställt fel vara och frågade hur returen skulle ske, det fanns ingen retursedel. Långt, väldigt långt om länge, så fick jag besked om adressen. Retur den 20 dec, bifogade brev med förklaring till. Frågade flera ggr hur det gick med returen, fick till sist svar att den ju hade skickats till ett ombud, men de skulle se till att den hämtades. I förrgår meddelade Postnord att de hade ett paket till mig och vid koll visade det sig att min retur...
Ordered a product for almost 500 kr. Payed with present card. Two months passed. No product, no money back, even if they promised refund within 8 working days. Now they do not answer my mails and their phone "has a technician problem". SCAM company. Never use them!
If you like losing money shop here!
Köpte värme handskar som var totalt… Köpte värme handskar som var totalt värdelös, och deras s.k. kundtjänst försöker förhala så att man ska tröttna och vill inte eller klarar inte av att förstå något överhuvudtaget
Jag har beställt dvd filmer som kostade 1799 kr. Tyvärr var dom slut i lager. Jag betalade med swish. Och nu vill dom inte betala tillbaka mina pengar Det anser jag som att dom har stulit mina pengar. Så se upp med cdon innan ni köper av dom .Stefan
Både Shein och Temu är snabbare! Och idag skulle den återstående varan levererats, enligt supporten, men den har inte kommit! Väldigt viktig julklapp som beställdes 1/12 för att komma fram i tid!
Fruktansvärd kundservice.. Köpt produkter och blivit lovad leverans i datumintervall för julklapp.. De skickar utan tracking och nu när jag ska regga ärende om uteblivna produkter så "omfattas inte ordern".. När man försöker ringa och få personlig hjälp så är telefonen "avstängd pga tekniska problem" KATASTROF! Köp inte från CDON
Beställde broddar till skor. Först försenades leveransen, och när den senare kom så var det med DB Schenker, och utlämningsstället var flera kilometer bort. När man beställde fick man ingen möjlighet att välja varken leverantör eller utlämningsställe, och fick inte heller information om leverantör och utlämningsställe. Jag behövde alltså åka flera kilometer för att hämta en försändelse som hade samma storlek som ett C5-kuvert och var 1 cm tjockt - det skulle alltså utan några som helst problem passat i en normal brevlåda...
Beställde ett PS3. Vill göra en retur då produkten dåligt packad och inte motsvarade mina förväntningar. Usel kundservice med inga svar respons. Precis som en annan på detta forum så hänvisar de till "säljaren". Affären är gjord med CDON men det struntar de i. de borde göra något åt sin kundservice eller inte sälja någonting alls. Kommer aldrig mer beställa från denna sida mer och kommer stark rekommendera vänner att inte köpa något härifrån.
Beställde en mobil. Vill göra en retur då jag ångrade mig. Detta gjorde jag i början av oktober. Nu december. Usel kundservice med långa svarstider. Precis som en annan på detta forum så hänvisar de till "säljaren". Affären är gjord med CDON men det struntar de i. de borde göra något åt sin kundservice eller inte sälja någonting alls.
Köpte trepackersättningsblad till Philips OneBlade rakapparat. Kommer Kina-importerat skräp som får den annars så pigga rakapparaten att låta som en lågfrekvent surrande slö långsamt döende humla och med helt värdelös rakfunktion. Bojkotta alla liknande företag och sluta handla från Temu, Wish etc. Ett vansinne utan dess like.
Jag beställde en väckarklocka och fick en slang. Som övriga skriver så är kundservice helt ute i det blå. Finns ingen hjälp att få….. bättre dom lägger ner bolaget. Mitt tips, handla någon annanstans.
För det första så svarar de inte på mejl. För det andra så svarar de inte på sin kundtjänst på telefon. För det tredje så tar det 100 år att få tillbaka sina pengar. För det fjärde så har dom på sin hemsida och på baksidan står det att det är svensk text jag fått hem filmen och det är ingen svensk text på överhuvudtaget står det klart och tydligt på baksidan men på hemsidan så har de en baksida där det står att det ska vara svensk norsk och dansk text. Så nu får jag reklamera den här. Jag får se hur länge jag får vänta...
Valde dem utifrån utlovad leveranstid, men leveransen kom senare än utlovat.
Utebliven leverans! Har köpt en vara som aldrig kom. Svarstiden på kundtjänst är på en vecka, och när de väl svarar så hänvisar de till säljaren, vilket tydligen är ett annat företag. Helt obegripligt hur de kan avsäga sig ansvaret! Men det värsta är nog att de inte svarar och att det inte går att nå dem via telefon. Så handla inte på DCON!
Alla negativa kommentarer nedan stämmer! Jag fick hem en fel tillverkad hylla som jag måste lämna tillbaka! Jag har fått detaljerade instruktioner om hur paketet ska förpackas annars tar de inte emot den men ingen retursedel eller adress för vart jag ska skicka tillbaka den så att jag kan få tillbaka pengarna. Under två veckors tid så har jag mejlat fram och tillbaka om det, tredje veckan hör jag ingenting om adressen pga att de har tekniska problem, nu fjärde veckan så mejlar cdon och säger att de har tekniska problem fortfarande...
Jag köpte en robotdammsugare som inte funkade vid leverans, jag har skrivit till dem flera gånger utan svar. Har varken fått retursedel eller pengarna tillbaka utan bara blivit ignorerad. Kanske vi ska göra en polisanmälan om bedrägeri eller liknande.
Oseriösa, jag köpte en ölkyl, var skadad vid leverans ville returnera varan så kontaktade Cdon support, inget svar. Kontaktade sedan säljaren direkt, fick returfraktsedel nu står jag utan både produkt och pengar sedan över en månad tillbaka.
Köpte trådlösa hörlurar, det som kom var dåliga kopior.