Ulrika K:
Jag kontaktade företaget för att ifrågasätta storleken på glasen jag fick jämfört med dem jag beställde efter produktinformationen på hemsidan.
Blev otroligt snabbt, trevligt och positivt bemött.
Fick två alternativ att välja mellan, varav ett var rabatt om jag behöll glasen - vilket jag gjorde.
Blev så glad att jag beställde en omgång av några storlekar större glas och fick rabatt även på dessa.
Nathalie och Nicole är stjärnorna som jag hade kontakt med.
Hälsningar från en otroligt nöjd kund
Ida Paulina W:
10/10 Beställde en stor balansdisk för många år sedan som jag då tyckte var rätt dyr. Köpte nyligen mer grejer från en annan billiga butik. Det var tyvärr bara skräp jag fick hem och nu har jag insett vilken kvalitet Gulan har på sina grejer. Det är inte alls dyrt för den kvaliteten, tvärtom. Har nu beställt en stor dubbelboll och en till balansdisk till min hund. Är även otroligt tacksam för era introduktionsvideos som jag har haft så bra användning av! Kommer beställa mer framöver!
Marya P:
Det är enkelt att handla.
Förväntningen var att det skulle fungera och det gjorde det.
Jag köpte Singer Heavy Duty 4432, jag betalade med Swish och allt fungerade som det skulle :) Också en följdfråga jag ställde besvarades snabbt och korrekt. Det enda jag tyckte var negativt var leveransen med DHL, maskinen "fastnade" 8 mil hemifrån och var där i 3 arbetsdagar. När den slutligen kom, var det inga problem.
Deverney P:
Det var tryggt och spännande att handla bra varor hos Upgrit AB…
Varorna var den billigaste att hitta på nätet och man blivit jätte glad och nöjd…
Jag fick varorna hem med snabbt leverans och upplevde trevlig varm bemötande av personalen…
Tack☺️
Sven M:
Kunde inte tänker hur snabbt man kan skicka iväg någonting. Jag beställde på helgen och hade min paket redan tisdag morgonen. Utmärkt!!! Alltid igen!
Gry E:
Jeg har sett ett par webinar og nå går jeg onlinekurs. Jeg syns de har gode tilbud og god kunnskap om hundetrening. På onlinekurs et liker jeg blandingen mellom å presentere metoder med både teori og små filmer. Godt å få tilbakemelding på egne innspill og videoer som går direkte på det jeg gjør og ikke generelle tips.
Gunilla Stigsdotter M:
Jag köpte en mycket tunn ull"madrass" som ligger ovanpå mafrassen för att ge undervärme i sängen. Den värmen känns skön.
Det är säkert 3 år sen jag handlade där.Har inga övriga kommentarer.
vänligen
Gunilla S.Malmborg
Jessica K:
Jättesmidigt att handla i webbshoppen, och varorna kom fram mycket snabbare än jag hade förväntat mig. Så jag är väldigt nöjd med upplevelsen, och handlar gärna igen.
Hans L:
- Köpt tapeter.
- Talade med butiken, mycket trevligt bemötande, beställde via
nätet.
- Bra pris, snabb leverans var förväntningar som uppfylldes.
Mycket positiv upplevelse och kommer att rekommendera dem till bekanta samt kontakta dem igen för nästa inköp,
Emma S:
Har handlat många gånger och var lika nöjd med produkter varje gång. Tygblöjorna har väldigt hög kvalitet, snygga och mjuka. Precis så dem ska vara. Väldigt snabb service och god kundkontakt. Kan rekommendera alla att handla här.
Ann-christin P:
Fick min första träff med Kurt Sandvik 98/99.
hemma hos honom på Hisingen. Har lyssnat på hans föredrag några gånger, Har Hans böcker och idag köper jag tsndpulvet, kalk, nässelpulver och gurkmeja.
Är mycket nöjd.🌞🌞
Elisabet L:
Köpte två par byxor. Blev vänligt och kunnigt bemött. Visste vad jag ville ha så det var enkelt. Kunde önskat mig fler förslag. men kort sagt är detta en affär jag gärna återkommer till.
VIKTOR L:
Jag beställde 16 t-shirtar. Det som levererades var ett 3-pack kalsonger samt 3-pack t-shirts. Inget av det som jag beställt. Jag skickade tillbaka varorna och kontaktade kundtjänst. Nelly menar då att jag måste göra en ny beställning på alla t-shirts. Är det rimlig kundservice när det är Nelly som har skickat fel varor? Alla gör vi fel. Huvudsakligen handlar det om vilka åtgärder som vidtas när fel har uppstått.