Ulrika K:
Jag kontaktade företaget för att ifrågasätta storleken på glasen jag fick jämfört med dem jag beställde efter produktinformationen på hemsidan.
Blev otroligt snabbt, trevligt och positivt bemött.
Fick två alternativ att välja mellan, varav ett var rabatt om jag behöll glasen - vilket jag gjorde.
Blev så glad att jag beställde en omgång av några storlekar större glas och fick rabatt även på dessa.
Nathalie och Nicole är stjärnorna som jag hade kontakt med.
Hälsningar från en otroligt nöjd kund
Niklas S:
Köpte ljud till lastbilen och måste säga att jag fick precis all den hjälp som jag kunde önska och mer därtill! Schyssta priser men framförallt oslagbar service hela vägen! Rekommenderar starkt!
Sven M:
Kunde inte tänker hur snabbt man kan skicka iväg någonting. Jag beställde på helgen och hade min paket redan tisdag morgonen. Utmärkt!!! Alltid igen!
Rebecca S:
Extremt bra kvalitets produkter. Dom har satsat på att ha det bästa på marknaden samt att de svarar snabbt på frågor om man skriver. Bra service!
Gry E:
Jeg har sett ett par webinar og nå går jeg onlinekurs. Jeg syns de har gode tilbud og god kunnskap om hundetrening. På onlinekurs et liker jeg blandingen mellom å presentere metoder med både teori og små filmer. Godt å få tilbakemelding på egne innspill og videoer som går direkte på det jeg gjør og ikke generelle tips.