Anne L:
Jag är under en rehabiliteringsprocess och min fysioterapeut tipsade mig om Gula Rehab. Just då var det en gymnastikboll jag behövde. Därefter har jag köpt en balansplatta och nu här sist ytterligare en gymnastikboll. Informationen under hela köpprocessen är alltid mycket informativ och tydlig. Leveranserna är alltid mycket snabba. Även kundtjänst är lika informativa, tydliga och snabba. Gula Rehab är ett toppenföretag!
Jack L:
Nöjd. Sbabb leverans. Komplett och bra kvalitet så vtt jag kan bedöma så här långt. Behöver litet mer tid efter leverans för att sätta högsta betyg.
Eva R:
Bestofbasic klädval passar mig när det gäller deras klädstil på byxor tröjor och kjolar. Det enda som är svårt ibland är att storlek 34 finns så sällan. Nu hittade jag en jeanskjol i min storlek som var toppen.
Tina S:
Jag älskar tarothusets produkter . Jag rekommenderar varmt alla rökelse och saltljus , dock livets träds bägare av koppar .
Det är min favorit nu tarothuset produkter.
Monica L:
Min man gav mig trädgårdsbyxorna Annie worker pants och knäskydden i julklapp. De passade perfekt, midjan var som en varm omfamning, jag utforskade alla fickorna och planerade för mina trädgårdsverktyg och mobil. Byxorna var lagom rymliga och att ha två fickor för knäskydden är brilliant! Jag är lång och andra byxor har gjort att de glider upp men inte Annie worker pants, då sitter de där de gör nytta. Jag "fuldansade" i mina byxor i vardagsrummet av ren glädje, skall nog beställa ett par till :-)
Sven M:
Kunde inte tänker hur snabbt man kan skicka iväg någonting. Jag beställde på helgen och hade min paket redan tisdag morgonen. Utmärkt!!! Alltid igen!
Kristofer David Rikard S:
Väldigt trevlig support. Jag behövde hjälp med en produkt jag köpte för sex år sedan men de var glad att hjälpa till fastän garantin har gått ut.
Hans L:
- Köpt tapeter.
- Talade med butiken, mycket trevligt bemötande, beställde via
nätet.
- Bra pris, snabb leverans var förväntningar som uppfylldes.
Mycket positiv upplevelse och kommer att rekommendera dem till bekanta samt kontakta dem igen för nästa inköp,