Goran C:
Jag har anlitat Sim Design vid flera tillfällen när jag behövde hjälp med renovering av kök, badrum och gästtoalett. Jag har via Sim Design köpt köks och badrumsmöbler och är jättenöjd med både designen, funktionaliteten och priset. Ett badrumsspegel med touch-styrning fungerade inte efter några månader men det byttes ut dagen efter att jag var i kontakt med bolaget. Jag kan varmt rekommendera Sim Design!
Lisa O:
Själva glasögonen fyller sin funktion bra, kvaliten känns är de billigare hållet då de lätt blev sneda och väldigt strama i gångjärnen. Fint fodral och duk ingår vilket är kanon 👍🏼
Markus L:
Har bygd 2 pooler med dette företaget !!
Man får rett greier och bästa veiledning varje gång !!
Dom hadde även bra hantverkere att rekomandera för monteringen!
När jag bygger pool
Igjen blir dette selvklare valet !!
Tog inn lite flere offerter men dette var bästa priset helt klart !
SAMIL G:
Juliana på Lekoutlet vet vad service innebär. Helt fantastiskt kundbemötande och smidig lösning på en reklamation.
Rek. Starkt! Kommer definitivt att handla mer hos henne och även rek. nära och kära.
Peter L:
Superbra personligt bemötande och Philip och Sebastian är fulla av energi och kommer gärna med förslag.
Jag hade specifika och aningen ovanliga önskemål om vilket system vår hemsida skulle byggas i och det var inga problem alls. Vexxa ligger definitivt i framkant vad gäller teknik.
Funktionen som levererades var exakt det jag ville och fårdigställdes enligt tidsplan. Jag har fullt förtroende för Vexxa och kommer definitivt göra fler affärer med företaget.
Vexxa ge mina varmaste rekommendationer!
Emilie L:
det finns få riktigt bra butiker i Göteborg, enligt mig iallafall. Fever är ett undantag. Det här är en butik som har vuxit mycket i hipfaktor de senaste åren och idag anser jag att det är en av Göteborgs absolut bästa butiker för den modemedvetne.