By Krohnstad

By Krohnstad

• Badge2026
4.3

By Krohnstad – Vattentåliga smycken och unika accessoarer By Krohnstad erbjuder eleganta och hållbara smycken designade för att tåla vardagens alla utmaningar. Våra smycken är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål med 18K guldplätering (PVD), vilket gör dem 10 gånger mer motståndskraftiga mot vatten, repor och slitage...

10 omdömen om By Krohnstad

Sedan starten hos Reco 2026

Linda K
Skrev om By Krohnstad

Mycket fin brosch! Nätt men samtidigt maffig. Snabb leverans.

Iréne S
Skrev om By Krohnstad

Snygga accessoarer, helt enkelt!

Maria Å
Skrev om By Krohnstad

Lika nöjd varje gång jag beställt smycken härifrån. Trevligt bemötande via mail och smyckena är top notch 👌🏻

Svar från By Krohnstad

Stort tack Maria för att du vill skriva en så fin kommentar, och framförallt TACK för att du vill vara en återkommande kund. Kram Trine

Sanna F
Skrev om By Krohnstad

Har ej fått leverans så just nu undrar jag var den är

Svar från By Krohnstad

Hej Sanna. Tack för att du ville ta dig tiden att skriva ett omdöme. Jag skickade ett mail till dig samma dag som din leverans kom in och informerade om att vi har lite fördröjning på denna produkt på grund av hög efterfrågan. Jag kommer att kunna skicka ut denna till dig inom de närmsta dagarna, känner du att leveranstiden blev för lång denna gång är du välkommen att kontakta mig så tittar vi på en lösning. Vänligen Trine

Helena B
Skrev om By Krohnstad

Bra leverans av en dålig produkt. Faktiskt det sämsta armband jag köpt. Har 11 cm runt handleden och får ändå inte på det trots att jag tänjt ut armbandet så mycket det går.

Svar från By Krohnstad

Hej Helena Så tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd med ditt köp. Armbandet du köpt är en cuff som går att justera genom att böja ut det eller trycka ihop det, det kan kännas lite stelt men man ska våga ta i lite för att hitta rätt storlek. Känner du ändå att det är för litet så har du givetvis bytesrätt och öppet köp i 30 dagar. Ta gärna kontakt via hemsidan så löser vi detta. Vänligen Trine

Anna B
Skrev om By Krohnstad

Jag är supernöjd. Snabb leverans och fin kvalitet.

Svar från By Krohnstad

Stor tack Anna för ditt omdöme. Så glad jag är att du blev så nöjd !

Mia-maria W
Skrev om By Krohnstad

Otroligt fina och unika smycken av hög kvalitet! Snabb leverans och personligt bemötande av Trine. Tack! 💛

Svar från By Krohnstad

Tack Mia-maria ! Så himla fint att du blev så nöjd och tack för den snygga bilden som du delade på instagram :)

Ulf A
Skrev om By Krohnstad

Fina presenter till min fru kan man hitta hos er

Svar från By Krohnstad

Tack Ulf. Härligt att höra att du tar hand om din fru och skämmer bort henne lite, kan tänka mig att det var riktigt uppskattat :)

Therese O
Skrev om By Krohnstad

Fin design! Bra kvalitet ♥️ Känns som att man har smycken inte alla andra har!

Svar från By Krohnstad

Tack Therese. Så kul att du känner dig unik i våra smycken, det är exakt den känslan vi vill åstadkomma! Tack för att du ville ge oss ett betyg. Vänligen Trine

Eija T
Skrev om By Krohnstad

Så mycket fint att matcha i det oändliga! Läckra färginslag och något för alla smaker..att kunna pynta knappar, ärmslut och skor är såå läckert!! Verkligen en fantastiskt kreativ designer❣️✨❣️

Svar från By Krohnstad

Alltid lika positiv och en återkommande kund, vi är så tacksamma och glada över dig Eija. Kommenterar alltid positivt på sociala medier och är en trogen kund. Så fint att få göra dig nöjd varje gång ! Kram Trine