Proffsigt utfört från planering till utförande. Levererar i kvalité och pris.
Entredo
Välkommen till ENTREDO! Behöver du nytt fönster, ny dörr eller entréport? Vi på ENTREDO har levererat entréportar i över 10 års tid. Under våra 10 år som verksamma har vi insett vad som krävs för att du som kund ska bli 100% nöjd med vårt arbete. Vi har ett stort utbud och snabba leveranser. Tjänster: Garageportar, dörrar,...
148 omdömen om Entredo
Sedan starten hos Reco 2020
Helt klart en bra upplevelse med kommunikation och utförande. Platsbesök inom några dagar för mätning. Leverans och montage av garageport utfördes helt enligt plan. Jag är mycket nöjd med resultatet och genomförandet.
Fick snabbt kontakt, bra information och bra utfört arbete. Var flexibla om datum för installationen
Bolaget svarade snabbt vid offertförfrågan och kom ut och mätte för att få exakta mått. Har haft garagedörren i två månader nu och den har fungerat felfritt. Tack.
Bra service, riktigt bra port. Killarna som installera var sjukt noggranna. Kan varmt rekommendera.
Köpt ny garageport med integrerad gångdörr samt renovering av infart. Bra kommunikation, effektiv installation, snyggt utförande. Kan rekommenderas.
Bra produkt, installation och kommunikation.
Hej Erik! Härligt när allt funkar! Hälsninigar ifrån Entredo Teamet
Fantastiskt bra service! Vi är otroligt nöjda med både garageport och säkerhetsdörr vi fick hjälp med. Enkelt, smidigt och effektivt och dessutom prisvärt. Rekommenderar Entredo alla dagar i veckan, högsta betyg!
Tack Anna! Kul att höra att du är nöjd! Vi stavar att ha nöjdaste kunder. Allt gott! Josef
Entredo gav oss snabb återkoppling på vårt mail. Vi beställde slagporten Edsbyporten, allt gick smidigt från beställning till montering. Vi är mycket nöjda med deras arbete och produkten vi köpt. Kan starkt rekommendera Entredo.
Tack Stina! Fint att höra att allt fungerade som det ska! Bästa hälsningar! Josef Augustyniak VD
Är supernöjd med slutresultat, bemötande och allt runtomkring.
Hej Wisen! Kul att höra det! Stor tack för förtroende och din betsällning!🌞 Hälsningar ifrån Entredo Teamet
Snabbt och proffsigt. Bra bemötande och rimliga priser.
Jag köpte en garageport och företaget görde vad dem lovade och jG är jätte nöjd
Fick ett proffesionellt bemötande av Entredo. De har varit lösningsorienterade och väldigt seriösa rakt igenom. Jag har beställt 4 portar av dem och fler blir det i nästa etapp.
Hej Mikael! Det är fantastisk att höra det! Stor tack för förtroende och dina betsällningar! Allt gott! Josef Augustyniak VD
All personer jag haft kontakt med har varit kunniga och trevliga,.
Trevlig personal, lyhörd. Garageporten fungerar. Jag betalade extra för att de skulle bredda öppningen till garaget, vilket gjordes. Dock satt de dit omålat trä blandat med vitt trä som fanns på plats. Hade nog tänkte att hela ramen runt borde vara i samma färg. I övrigt fungerar det som det ska.
Lätt att få kontakt, saklig initierad beskrivning av produkten. Företaget levererade både avseende leverans i tid och bekymmersfritt montage.
Bra att ha att göra med. Snygg port och väl genomförd installation inkl bortforsling av gammal port.
Jag har haft kontakt med Josef, från start till mål en bra upplevelse, hög kvalitet på arbetet med bra detaljfinnish.
Trodde egentligen inte att vår dörr gick att renovera eftersom underhållet var så eftersatt. Kontaktade Entredo som tog sig an jobbet. Dörren blev som ny igen och vi är så nöjda! Dörren är från 1968 alltså 65 år gammal massiv ekdörr. Toppenföretag kan varmt rekonmenderas. Karin Nordström Lidingö
Hej Karin! Jag är så glad att höra att du är nöjd! Verkligen! Varma hälsningar! Josef
Vi anlitade Entredo för trapphusmålning samt tillverkning och montering av nya portar till vår brf. Vi fick kontakt med Josef som varit mycket hjälpsam, tillmötesgående och kunnig genom hela processen. Ekportarna ville vi ha så lika originalet som möjligt och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Även målningen i trapphusen är vi mycket nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Entredo.
Hej Mia! Kul att höra det! Stor tack för förtroende!🌞 Ha det gott! Josef Augustyniak VD
Mycket professionell hantering, bra information före, under och efter installation. Väldigt effektiv och noggrann installation, tog in och analyserade förutsättningarna och anpassade installationen perfekt till dessa. Att man städade efter sig ordentligt gav extra guldstjärna! Lätt att rekommendera Entredo för dylika jobb.
Hej Tomas! Fint att höra att allt fungerade som det ska! Allt gott! Entredo Teamet
Josef på Entredo är "Role model" för hur en kunnig och ansvarstagande hantverkare skall agera. Vår upphandling av garageport har varit en bekymmerslös resa. Kunnig, lyhörd och informerande. Perfekt i allt!
Trevligt bemötande, prisvärt och smidig installation.
Hej Jacob! Så bra att du är nöjd! Hälsningar från teamet Entredo
Montering av ny garageport Fint resultat och allt blev som överenskommet - dvs arbetet utfördes i rätt tid, med bra kvalitet och till överenskommen kostnad. Kan rekommenderas!
Hej Sara! Härligt när allt funkar! Hälsninigar ifrån Entredo Teamet
Fin port och inga problem alls
Tack Peter! Vi önskar dig trevlig helg!
Vi är en brf som lät renovera en äldre port i trä. Inhämtande av offert gick fint. De kom även som utlovat för att påbörja arbetet. Sedan kom de lite när de kände för det och utförde jobbet som därför tog längre än väntat. Bemötandet vid besiktningen var bra och vi diskuterade kring arbetet och kom muntligt överens om att göra mer än vad som stod i offerten och kom även överens om pris för arbetet. Detta arbete utfördes sedan aldrig och även efter påminnelse blev jobbet aldrig gjort. Ett halvår efter att jobbet utförts så...
Hej Alexander Vi hittar inte dig i vårt system och har även sökt igenom våran mail och sms men hittar inte dig som kund. Du skrev inte vilken brf eller adress det gäller. Du får gärna återkoppla till oss på josef@entredo.se så går vi igenom vad som har hänt. För oss låter det konstigt att du ej har fått någn återkoppling och att jobbet inte skulle ha blivit klart då vi är mån om att alla våra kunder ska vara nöjda. Vi fakturerar aldrig jobb som inte är klara. Våra kunder betalar aldrig före arbetet är godkänt. Vi ber...
Entredo har erfarenhet av portbyten och vi fick goda råd både vid offert och under resans gång för att förbättra slutresultatet. Vår BRF är jättenöjda med slutresultatet med bytet av 3 portar. .
Hej Bengt! Kul att höra det! Stor tack för förtroende!🌞 Hälsningar ifrån Entredo Teamet
väldigt hjälpsam och professionell. Vi är nöjda med vår nya garageport.
Trevligt bemötande och duktiga montörer. Kan varmt rekommendera Entredo.
Mycket fina garageportar med duktiga montörer. Allt har gått enligt plan från offert till montage.
Vi behövde en ny garageport och tog in offerter från tre firmor och valde Entredo. Hela processen, från första kontakt, besök och offert till leverans och montering har fungerat väldigt bra. Vi fick bra råd vad gäller portmodell och utförande. Trots leverans-problem världen över, så höll Entredo den utlovade leveranstiden. När killarna dök upp för att montera porten, kom de precis på utsatt tid, gjorde ett bra jobb och lämnade garageuppfarten snyggt städad. Baserat på vår upplevelse kan vi rekommendera Entredo :)
Tack Jan! Fint att höra att allt fungerade som det ska!
Allt toppen 👍 från början till slut ,,mycket trevlig och duktig montör ..garageporten blev snabbt och proffsigt på plats, verkligen nöjd med förväntningarna mvh Matte
Tack Matte! Kul att höra! Vi stavar att ha nöjdaste kunder. Hälsningar ifrån Entredo Teamet
Garageport med motor Bra installation Fick kreditering på ej använd mtr
Hej Gösta! Så bra att du är nöjd! Ha det gott! Josef
Tack för ett bra arbete! Leverare enligt överrenskomelese och till ett bra pris. Kan verklgien rekommenderar.
Finns inget att anmärka på! Installationen kom som önskat och gick snabbt och utan problem.
Så kul att höra att du är nöjd! Varma hälsningar :)
Snabba, professionella och levererade precis det som var utlovat!
Kul att höra! Vi stavar att ha nöjdaste kunder. Allt gott! Josef
God service, snabb leverans och uppsättning av garagedörr. Supernöjd.
Hej Jessica! Så otroligt roligt att höra att du blev så nöjda med både produkter och service! Önskar dig en trevlig dag! Entredo Team
Bra kommunikation. Service minded företag med kunden i fokus. Snabb installation Perfekt resultat
Fint att höra att allt fungerade som det ska! Tack!
Trevligt o korrekt bemötande, installatörerna verkade ha bra hantverkskunnande. Vi köpte en slagport av dem och fick den monterad.
Kul att höra! Vi stavar att ha nöjdaste kunder. Allt gott! Josef
Snabba o kvicka. och gjorde klart jobbet även om det blev sent .
Jättebra och smidiga. Vissa grejer missades men det åtgärdade de snabbt och riktigt. Rekommenderar dem absolut.
Hej Amanda, Så roligt att höra att ni blev så nöjda med både produkter och service! Önskar dig en trevlig dag!
Proffsigt bemötande genom hela processen från offert till renoveringen av våra båda entréer som verkligen var i dåligt skick och nu är hantverksmässigt renoverade. Mycket trevliga hantverkare på plats. Kommer att rekommendera Entredo när jag får möjlighet.
Fint att höra att allt fungerade som det ska och att ni är nöjda med renovering av portarna! Allt gott! Josef
Allt fungerade mycket bra och montören som gjorde installationen var väldigt kompetent och trevlig.
Så trevligt att höra! Allt gott Josef
Förstod vad vi ville ha hjälp med när de var och tittade på våra portar. Vi uppskattar att de föreslog att vi skulle renovera dem och inte beställa nya. Lagningar, justeringar och skydd för snö och slask. Företaget levde absolut upp till våra förväntningar. Mycket proffsigt arbete av skickliga yrkesmän.
Hej Inger, Så otroligt roligt att höra att ni blev så nöjda! Ni har nu finaste portar på hela gatan :) Hälsningar från Entredo teamet.
Installerade garageport. Snabbt och bra utfört. Bra bemötande.
Kul att höra! Allt gott Josef från Entredo
Montering var bra när han var klart har städa och hämta allt skräp Jag var nöjd med allt
Så kul att höra att du är nöjd! Varma hälsningar
Finns absolut inget att klaga på. Bytte slagport till garaget mot en takskjutport med motor. Monterades på en dag av deras tekniker. Det är inte helt fel att ha en takskjutport med fjärrkontroll så att man inte behöver lämna bilen för att öppna garaget.
Så bra att du är nöjd! De bästa Josef
Som helhet mycket bra. Dessvärre begicks flera fel, som skapade mycket korrespondens och telefonsamtal. De fick göra om delar av arbetet. Dock löste de problemen på ett konstruktivt sätt, och tog helt ansvar själva för felen.
Härligt när allt funkar! Hälsninigar ifrån Entredo Teamet
Portrenovering på mycket proffsig nivå. Mycket fint resultat. Trevligt bemötande.
Så trevligt att höra! Allt gott Josef
Entredo är oerhört professionella. Lyssnar på kund och ger tips och råd på hur saker och ting kan lösas. Snyggt arbete utfördes med lite modifikationer. 5 av 5 stjärnor. Toppen Entredo!
Så otroligt roligt att höra att ni blev så nöjda med både produkter och service! Önskar dig en trevlig dag!