ERA gjør regnskap for mitt lille svenske foretag, og har gjort det nå i flere år. Det gjøres helt supert uten problemer, alltid i tide - og de samordner med den norske regnskapsføreren slik begge regnskapene stemmer overens. I og med at jeg ikke er helt inne i alle svenske regler, så har de bistått med alle utmaninger der også. Jeg er veldig fornøyd!
ERA Revisorer i Norr AB
Precis som de flesta av våra kunder, så är även vi på ERA Revisorer i Norr AB ett hårt arbetande småföretag. Vår redovisning och revisionsbyrå har en lokalt stark anknytning med 19 anställda på kontor i Piteå, Luleå, Älvsbyn och Arvidsjaur. Våra medarbetare möter olika typer av företag från en mängd olika branscher vilket...
131 omdömen om ERA Revisorer i Norr AB
Sedan starten hos Reco 2024
Rekommenderas! Superduktiga och bra med snabb hjälp
Lätt att få förståelse för skatte och bokförings problem från ERA. Alltid positivt bemötande av alla som jag haft att göra med. Deklarationen som de gjort har alltid Skatteverket godkänt utan minsta anmärkning!
Svarar alltid direkt i telefon eller återkommer samma dag. God kontakt och bra diskussioner vid deklaration. Nöjd kund sen över 20 år tillbaka.
Enkla att göra med. Lokalt kontor i Älvsbyn Trevlig personal
Birgitta är kunnig å hjälper till med bokföringen å deklaration 👍
Smidigt som vanligt. Vår nya deklarationen Sandra var trevlig.
Utmärkt bra! Kunnigt och med hög servicenivå!
Bra och personlig service Men vi har problem med att få fakturan via post utifrån att Mail inte heller fungerar så vi får alltid påminnelse utan att vi tidigare inte fått någon faktura på mail eller via posten
Bra bemötande och proffsigt trevlig kändes väldigt kunnig och ärlig
Trevligt bemötande .Kunnig personal.Hyfsade kostnader.
Mycket väl bemött enkelt att samarbeta med.
Dom kan förutsättningarna för skog och jordbruksfastighet
proffsigt bemötande och alltid tid med sina kunder. Känns att de vet vad de pratar om och är alltid kunniga innom sina områden.
Jättefin hjälp och fint bemötande. Vill ha hjälp med att avsluta ett företag.
Mycket bra och trevlig personal.
blev trevligt bemött,när vi lämnade in bokföringen för att få hjälp med deklarationen.
Jag har gett i uppdrag åt ERA att utföra mina deklarationer, de har gjort detta på ett bra sätt så jag är nöjd.
Mycket bra och smidig upplevelse. ERA Revisorer i Norr AB är hjälpsamma, tillgängliga och levererar alltid med hög kvalitet. Känner mig trygg med deras kompetens och rekommenderar dem varmt.
Sandra hade ett väldigt trevligt och professionellt bemötande. Hon var insatt i mina uppgifter och förklarade allt på ett enkelt sätt. Jag hade frågor om framtiden och hon besvarade allt och pratade om alternativ. Mycket nöjd med svaren.
Hej! Jag tycker jag har blivit bra bemött har ingen stor rörelse så det är inte så stor bokföring. Mina förväntningar är att få bra hjälp med deklaration och rådgivning. Jag köpte hjälp med deklarationen med min inlämnade bokföring. Har inte jämfört priser med någon annan men kan uppleva det dyrt.
Ok Jag upplever att jag fått ett bra bemötande, av en kunnig personalen
Lätt tillgängliga. Professionellt, vänligt bemötande. Månar om mig som kund. Påminner om viktiga datum.
Allt till belåtenhet. Bra kommunikation och trevligt bemötande i samband med deklaration.
Bra bemötande och bra utförd revision. Har en liten näringsfastighet och Era gör alltid uppdraget i god tid!
Trevlig personal! Förklarar på ett bra sätt!
Mycket gott bemötande. Lovisa är professionell och kompetent.
Fantastisk personal och mycket bra service med hög kunskap
Snabba, trevliga och gjort ett bra jobb med våra uppdrag.
Själva jobbet som de ska utföra har jag inget att klaga på. Men det har strulat med adressuppdateringar så fakturor har uteblivit eller hamnat fel trots att jag meddelat ändringar. Men nu ska det vara åtgärdat.
Bra bemötande, snabbt, effektivt och modernt.
Proffsig och god service. Priset är lite högt jämfört med kollegor i samma situation - annars 5!
Mycket bra samarbete vid upprättande och slutlig redovisning och deklaration. Känns tryggt med bra tillgänlighet när oförutsedda frågor dyker upp. Kan varmt rekomenderas!!!
Väldigt lätt att få tag i revisorn och trevligt bemötande.
Dom är bäst..........................................
Trevligt bemötande, samt kunnig personal
Lätta att få kontakt med och rådfråga. Alltid trevliga o profficionella. ERA Revisorer i Norr sköter våra deklarationer och alltid till full belåtenhet.
Bra bemött. Snabbt och bra utfört arbete. Ordning och reda.
Bra bemötande . Uppfyller våra förväntningar. Vi har en bra dialog. Vi köper deklarations tjänst .
Pålitlig och snabb, hjälper mig granska och leverera kvalitativ årsredovisning så jag kan fokusera på det jag gör bäst i företaget!
Jag är mycket nöjd som alltid.
Varit kund sedan 2019. Alltid varit nöjd, så även i år!
ERA granskar min bokföring och upprättar min deklaration varje år. De svar på funderingar och ger mig förslag. Mycket proffsigt och smidigt.
Vänligt och proffsigt bemötande. Lätt att kontakta vid frågor, känns tryggt!
Mycket nöjd med vår Lovisa Bergdahl.
Bemötandet är helt underbart, personligt och proffsigt. Mina förväntningar uppfylls till 95%, har inget att klaga på. Vi köper bokföring, bokslut och deklaration. Vad jag kan förstå så är priset vi betalar mycket konkurrenskraftigt.
Alltid trevligt bemötande. Kunnig personal.
Lättillgängligt! Både telefon och parkering. Mycket trevligt bemötande. Man förklarar på ett enkelt sätt vad man gjort med deklarationen. Bara positiva upplevelser!
Deklaration enskild firma. Genomfördes utmärkt.
Mycket bra hjälp och supertrevlig personal
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både hjälpen och vårt bemötande :)