Eriks Fönsterputs

• BadgeElevenYears
9 627
4.3
Call 0770-18 84 03 Share

Dags att putsa dina fönster där hemma? Vi på Eriks Fönsterputs ser till att du har rena fönster året om. Vi putsar fönster på abonnemang och rengör dem varannan månad efter ett rullande schema, helt utan bindningstid. Utöver detta får du självklart ett personligt bemötande och ett arbete som håller hög kvalitet. Vi är Sveriges...

9627 omdömen om Eriks Fönsterputs

Sedan starten hos Reco 2018

Claes-Håkan A

Mkt vänlig och korrekt fönsterputsare. Nöjd med resultatet. Claes Almér

Maria W
Wrote about Eriks Fönsterputs

Jag är väldigt nöjd med putsningen (av Linus) den är 100%. Jag har försökt få kontakt med er ang att jag inte förstår era fakturor. Fick två vid senaste putsningen. Till slut ringde ni upp efter att jag ringt men han förstod inte riktigt mig. Han skulle återkomma efter tio minuter men har inte återkommit än. Detta var igår. Jag får försöka få kontakt nästa vecka igen eftersom jag har en obetald faktura. Vi kommer tyvärr att avsluta abonnemanget om detta inte löser sig.

Sonja Margareta K
Wrote about Eriks Fönsterputs

Hej, Benny Forsman här. Jag hjälper Sonja Knudsen med lite av varje och denna gång ger jag er beskedet att Sonja verkar vara nöjd med er fönster puts. Mvh Benny Forsman

Karin Lisbeth R
Wrote about Eriks Fönsterputs

Trevligt bemötande och överlag ett bra jobb (fönster +utealtanens glas)- dock den här gången några enstaka missar i for. av ränder efter skrapan.

Christina N
Wrote about Eriks Fönsterputs

Mycket duktiga personer som utför ett skickligt och duktigt arbete. Sociala och trevliga att prata med.

Pia L

Trevlig personal duktiga noggranna

Lars H
Wrote about Eriks Fönsterputs

Bra utförd putsning. Lång svarstid när msn har en fråga

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Lars, tack för ditt omdöme. Vi är mitt inne i högsäsongen och har därför längre svarstid än normalt - beklagar detta. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundtjänst

Kerstin J
Wrote about Eriks Fönsterputs

Okej men missar lite här o där

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Kerstin, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt och höra att resultatet inte matchade med tidigare putsning. Vi uppskattar när kunder hör av sig om något inte blivit som förväntat. Om det mot förmodan inte skulle bli bättre till nästa gång så är vi ytterst tacksamma om du kontaktar vår kundtjänst. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se - så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Emma R
Wrote about Eriks Fönsterputs

Jag beställde utvändig fönsterputs till vårt tvåvåningshus. Flera veckor innan den avsatta veckan för putsningen ringde jag kundtjänst för att försäkra mig om att allt såg rätt ut i bokningen. Jag berättade att vi har avtagbara spröjs, att huset har två våningar och att jag inte kunde garantera att jag skulle vara hemma, vilket innebar att putsningen behövde kunna utföras helt utifrån. Jag fick då beskedet att det inte skulle vara några problem. På eftermiddagen dagen innan putsningen får jag däremot ett sms där det står...

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Emma, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att det blivit frustration och att kommunikationen kring uppdraget inte upplevts som tillräckligt tydlig. Vi vill förtydliga att vi följer de riktlinjer och säkerhetskrav som finns från Arbetsmiljöverket gällande arbete på höjd och putsning av övervåningar. Av arbetsmiljöskäl får våra putsare därför inte utföra vissa moment från stege när arbetet sker ensam, särskilt inte under förutsättningar som påverkar säkerheten ytterligare. När det gäller avtagbara...

Andreas H
Wrote about Eriks Fönsterputs

Mycket dålig information och sena på att svara och dyka upp. Fick ingen info om att spröjs var ett problem när jag bokade och inget sms innan de kom som man skulle få. Slutade med att fönster på ovanvåningen inte putsades och jag får ett litet avdrag på fakturan bara. Mycket otrevligt bemötande i kundtjänst.

Emma R gillar detta
Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Andreas, tack för ditt omdöme. Vi befinner oss i högsäsong och har därför längre svarstid än normalt - beklagar detta. Vi vill förtydliga att vi följer de riktlinjer och säkerhetskrav som finns från Arbetsmiljöverket gällande arbete på höjd och putsning av övervåningar. Av arbetsmiljöskäl får våra putsare därför inte utföra vissa moment från stege när arbetet sker ensam, särskilt inte under förutsättningar som påverkar säkerheten ytterligare. När det gäller avtagbara spröjs har vi tyvärr begränsad möjlighet att...

Eva Christina E
Wrote about Eriks Fönsterputs

Kommer i utsatt dag och de är snabba, bra blir det.

Elin B
Wrote about Eriks Fönsterputs

För andra gången så har två fönster missats att putsas. Första gången påtalades detta till kundservice som gjorde en intern notering och man kom tillbaka för att putsa de rutor som missats. Nu har alltså samma miss gjorts igen.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Elin, tack för ditt omdöme. Vi beklagar verkligen att två fönster återigen har missats vid putsningen, särskilt då detta även inträffat vid ett tidigare tillfälle. Vi förstår att det skapar frustration när samma miss upprepas trots tidigare notering. Du får gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare - du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundtjänst

Ann-Cathrine R
Wrote about Eriks Fönsterputs

Snabbt och med bra resultat. Skulle önska att få ett meddelande innan putsen.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Ann-Cathrine, tack för ditt omdöme. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så lägger vi till en notering om sms dagen innan besöket. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Ann-Louise Gunhild S
Wrote about Eriks Fönsterputs

Jag är nöjd med putsningen, men det kostar för mycket.

Göran W

Superbra! Mycket nöjd och belåten

Anna-Lena N
Wrote about Eriks Fönsterputs

Det blev bra resultat, jag är nöjd

Ulrike R
Wrote about Eriks Fönsterputs

Snabbt och bra jobbat !👍nöjd !

Maria B
Wrote about Eriks Fönsterputs

Nöjd men lämnade ränder efter sig på några av fönstren, som jag fick ta bort själv.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Maria, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt och höra att resultatet inte matchade med tidigare putsning. Vi uppskattar när kunder hör av sig om något inte blivit som förväntat. Om det mot förmodan inte skulle bli bättre till nästa gång så är vi ytterst tacksamma om du kontaktar vår kundtjänst. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se - så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Niklas S
Wrote about Eriks Fönsterputs

Effektivt, snabbt och duktiga.

Ingrid K
Wrote about Eriks Fönsterputs

Jag tycker de är bra och denna gång kom de tidigare än jag hade i min bokning för att jag ringde och önskade det . Denna gång var det lite fler ränder än tidigare men fönstren var rejält smutsiga efter stormen Dave. Jag är jätte nöjd med Eriks fönsterputs i stort .

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Ingrid, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt och höra att resultatet inte matchade med tidigare putsning. Vi uppskattar när kunder hör av sig om något inte blivit som förväntat. Om det mot förmodan inte skulle bli bättre till nästa gång så är vi ytterst tacksamma om du kontaktar vår kundtjänst. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se - så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Anna-maija L
Wrote about Eriks Fönsterputs

Fönster mot gatan blev inte rent.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Anna-Naija, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt och höra att resultatet inte matchade med tidigare putsning. Vi uppskattar när kunder hör av sig om något inte blivit som förväntat. Om det mot förmodan inte skulle bli bättre till nästa gång så är vi ytterst tacksamma om du kontaktar vår kundtjänst. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se - så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Julianna K
Wrote about Eriks Fönsterputs

Det går fort o putsa o rent blir det👍👍

Margrethehe K
Wrote about Eriks Fönsterputs

Väl utfört arbete med fönsterputsning!

Lisa J
Wrote about Eriks Fönsterputs

Effektiv, prisvärd och snabb puts !

Lena M
Wrote about Eriks Fönsterputs

Skickliga! Trevliga. Enkelt att få kontakt. Alltid lika rena o fina fönster.

Marie Elisabet J
Wrote about Eriks Fönsterputs

Snabbt och effektivt. Tog tiden hur länge de var här. De var här i 8 minuter. Naturligtvis hade vi tyckt att det hade varit trevligt med ett lite lägre pris med tanke på hur lite tid som läggs här. Mvh Marie

Catrin J

Snabba, trevliga och effektiva

Nan Boel Susanne K
Wrote about Eriks Fönsterputs

Snabbt pålitligt punktligt och skinande rena fönster. Tack Eriks fönsterputs!

Ida Ann-Marie K

Jättebra Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.

Lena W
Wrote about Eriks Fönsterputs

Arbetet är utfört utan anmärkning. Glasen är väl putsade. De som utfört arbetet har varit noggranna och torkat smuts nedan på fönsterblecket så då det ser bara fint ut. Mvh Lena wagner

Louise H
Wrote about Eriks Fönsterputs

Smidigt klara sig själva vid putsning

Sara Maria K
Wrote about Eriks Fönsterputs

Jättenöjd. Har bara haft 2 gånger med tvätt hittills.

Björn Allan Christer H

Proffsigt och trevligt bemötande

Sonny A

2 fönster dåligt putsade för övrigt bra

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Sonny, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt och höra att resultatet inte matchade med tidigare putsning. Vi uppskattar när kunder hör av sig om något inte blivit som förväntat. Om det mot förmodan inte skulle bli bättre till nästa gång så är vi ytterst tacksamma om du kontaktar vår kundtjänst. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se - så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Kjell I
Wrote about Eriks Fönsterputs

Alltid bra service och nöjd med arbetet.

Pia P

Alltid bra......................

Monika B
Wrote about Eriks Fönsterputs

Fönster putsningen bra,har reklamerat rengöring av fönsterbleck, som jag inte godkänner. Minska på fakturan denna gång så fixar jag fönsterblecken själv. Mvh Monica Billqvist

Klas N
Wrote about Eriks Fönsterputs

Bra genomfört jobb och trevligt bemötande

Robert M

Har haft Eriks fönsterputs tidigare. Fungerar bra med regelbunden fönsterputs

Anne Oja G
Wrote about Eriks Fönsterputs

Proffsiga, pålitliga och trevliga fönsterputsare! Bästa rekommendationer!

Veronika J
Wrote about Eriks Fönsterputs

Fungerar smidigt och bra. Det vore bra att få påminnelser att dom kommer två dagar innan dom kommer om man behöver ta ner spröjs.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Veronika, tack för ditt omdöme. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälepr vi dig med sms dagen innan besöket så ni kan ta ner spröjsen innan. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se - så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Per-Arne M
Wrote about Eriks Fönsterputs

Bra med regelbunden fönsterputs utomhus. Någon enstaka gång har man glömt ett fönster. Vi är nöjda. Mvh

Monica H
Wrote about Eriks Fönsterputs

Mycket vänligt bemötande, otroligt rena och fina fönster.

Kristina A
Wrote about Eriks Fönsterputs

Snabba och effektiva men utför arbetet mycket bra, vi är nöjda.

Anneli A

Fint! Helt enkelt! Allt funkadeså så som ska👍

Fredrik S
Wrote about Eriks Fönsterputs

Proffsigt och personligt från bokning till utförande.

Lilian P
Wrote about Eriks Fönsterputs

Jag är nöjd med Eriks fönsterputs.

Ulf C

Finns absolut inget att.klaga på. Snabbt och väl utfört arbete. Mvh Ulf C

Erika B
Wrote about Eriks Fönsterputs

Mycket nöjd, rekommenderas varmt!

Ulf A
Wrote about Eriks Fönsterputs

Trevlig man som utför ett bra arbete gällande spröjs och fönster