Mycket varmt och vänligt bemötande vid telefonkontakt. Blev sedd så snart vi kom in, omedelbart omhändertagande av oss som familj. Vet av erfarenhet att personalen är mycket professionell, så även här, det är enormt skönt att få hjälp när livet har blivit svårt. Vår kontaktman lotsade oss igenom hela processen inför jordbegravning på ett mycket sakligt, vänligt och kunnigt sätt. Begravningsdagen blev så fin som jag hade önskat, lugnt och tryggt. Fortsätt och va sådär bra som bara ni kan!!!
Eskilstuna Begravningsbyrå AB
Välkommen till Eskilstuna Begravningsbyrå AB! Det är förmodligen inte det första du som anhörig till en avliden tänker på, men en begravningen är en viktig del av sorgeprocessen. Vi på Eskilstuna Begravningsbyrå AB hjälper dig med allt från juridisk rådgivning, bouppteckning, arvskiften, testamente och äktenskapsförord till...
118 omdömen om Eskilstuna Begravningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2019
Otroligt bra service och så ödmjuka.
Mycket bra omhändertagande i vår sorg efter mamma, då de arrangerade allt med hennes begravning. Kom med bra förslag på dödsannons samt även på mat efteråt. Det var mycket fint arrangerat vid kistan med blommor. Fint välkomnande i kyrkan med bl a ljus på bord vid entrén. Boken som de gjort som vi fick efteråt blir ett fint minne.
Mycket bra bemötande. Tyckte att det var rätt trevligt att få bläddra i pärmar att det inte blir stressat utan man kan få titta i lugn ro Vi var även mycket nöjda med blomsterarrangemanget till mammas begravning
Det var enbart en bra upplevelse när vi behövde hjälp med allt inför en begravning mm
Samtliga frågor ovan kan besvaras med betyget "Rekommenderas varmt"
Planering för begravning, smidigt och trevligt bemötande, prisvärt.
Bra bemötandet Mycket trevlig personal. Ordnade alt inför begravningen och under den.
Ett mycket professionellt helhetsintryck då människor befinner sig i sorg. Bra planering och gott bemötande vid möte och planering av begravning. Fin vägledning och goda förslag vid val av kista, planering av dödsannons för publikation, bokning av kyrka och präst samt efterföljande begravningskaffe. Mycket värdigt bemötande och representation vid begravningen. Trevligt bemötande samt informativt möte i samband med kallelse till bouppteckning.
Mycket trevligt bemötande. Allt fungerade till belåtenhet. Mvh Lilian Andersson
Jag är mycket nöjd med både bemötande och genomförande,. Varm och respektfull personal. Allt flöt på bra, både förarbete inför begravningen, själva begravningen och bouppteckningen
Mycket bra. Det har uppfyllt det vi behövde hjälp med. Personalen var alltid tillgängliga för frågor.
Begravningen med allt runt. Var utmärkt men byrån borde skaffa en annan byrå som kan göra bouppteckningen. Eftersom dom backade ur pga det var skogsmark med i bouppteckningen som bara skulle skiftas (delas) mellan 2 släktingar som var enkelt bara att skicka in till lantmäteriet. Mvh Benny Karlsson
Lyhörda, hjälpsamma och vänliga. Hjälpte oss och stöttade oss i allt.
Vi i familjer är mycke nöjda med hur allt som ni gjorde för oss.
Mycket bra ordnat. Bra bemötande och engagemang . Allt kändes ordnat och vi kunde ägna oss åt att sörja på begravningen.
Blev väl bemött och är mycket nöjd med den service jag fick. Rekommenderas
Mänskligt och varmt bemötande på ett mycket professionellt sätt. Vi hade höga förväntningar på hela planeringen och genomförandet av helhetsuppdraget efter Pappas bortgång, vilka infriades på samtliga viktiga punkter.
Enkelt och bra. Tillmötesgående. Fin service. Snabb tid.
Med värme, respekt, förståelse och tålamod. Precis det man behöver i den här situationen.
Thomas var lyhörd och proffsig, väldigt bra bemötande!
Väldigt fin personal (Thomas) som gav oss all hjälp vi behövde och förklarade allt väldigt bra. Från start till slut. Själva ceremonin blev precis som vi önskat. Kan absolut rekommendera dom.
Mycket trevlig bemötande och alla våra önskemål uppfylldes. Närvaron vid begravningen skötes exemplariskt. Alla vi anhöriga tyckte likadant och tackar för allt.
Mycket bra bemötande. Vi ville ha hjälp med allt pga orkade inte ta tag i nåt själva, och det fick vi verkligen. Även bouppteckning. Allt funkade jättebra, verkligen.
Fantastiskt bemötande och förståelse kring den svåra situation vi befann oss i . Hade inga förväntningar innan besöket. Tomas som arbetar på byrån gjorde den finaste begravning som vi kunde ha gjort för min mamma. Boupptäckningen hade vi stöd från jurist som även hon varit bra. Inga synpunkter kring något som skulle varit bättre för detta var bättre än bäst.
Begravning av nära anhörig. Blev mycket väl bemött och de var lätta att få kontakt med. vill speciellt lyfta fram Monica Tegfors.
De hjälpte oss proffesionellt och med värme i en svår stund i livet
Smidigt & lätt. Fina minnessaker, 'gravsten', minnesbok, annonser
Bra bemötande och tillgänglighet. Mycket hjälpsamma och förstående för min och min brors situation. Blev en jättefin begravning för vår pappa. Personligt och fint precis som kvinnan som rekommenderade denna begravningsbyrå sa. Är mycket nöjd.
Blev konstigt eftersom min bror o Tomas på byrån varit arbetskamrater. Annars ok
Bra bemötande, professionell hantering av alla delar inför och under begravningen.
Blev mycket bra bemött och Kristoffer var omtänksam , tillgänglig och saklig , perfekt för jobbet = NÖJD KUND MVG 🙂 kommer gladeligen rekommendera dem m.v.h Micke Ekholm
Finns inget negativt att säga. Har aldrig haft några som helst problem. Alltid trevligt bemötande och kanon service!
Vi blev bra bemötta. I den situationen vi var så är man tacksam för råd och förslag på allt man ska ta ställning till. Anledningen till kontakten med företaget var ett dödsfall.
Mycket bra bemötande. Jag/vi gade inte några speciella förväntningar. Tydlig förklaring vad jag kunde förvänta mig av min mammas begravning utan akt. Mvh Carola Angreus
Trots tråkiga omständigheter kändes det lugnt och tryggt och att lotsas igenom planeringen inför mammas och pappas begravning.
Jag blev mycket väl bemött. Mina förväntningar infriades väl. Begravningen av min make blev bra. Jag kände stort stöd av Kristoffer från Eskilstuna Begravni gsbyrå.
Mycket trevligt bemötande. Har anlitat dom flertalet gånger. Tyvärr kunde dom inte hjälpa till med bouppteckning den här gången. Annars hade vi gjort det. Allt på samma ställe.
Jag fick hjälp med begravningen och boupptäckningen. Allt gick bra även att ja tog hand om sakerna i Finland. Tack till Peter, Kristofer och Cecilia <3
Har ganska liten erfarenhet av att vara nära någon som gått bort och därför behöva ordna med begravning. Kan därför bara säga att vår begravning blev som förväntat.
Jag fick ett mycket bra bemötande av både kunnig och trevlig personal
Mycket fint ordnat vid begravningen.
Gott bemötande och professionellt.
Mycket bra bemötande. Personal tog God tid att prata igenom allt
Förtroende ingivande och tryggt
Allt har varit utmärkt Alltid hjälpsamma med goda råd Begravning
Enkelt att hantera frågor. Lätt att göra korrigeringar. Uppfyllde mina förväntningar väl. Vänligt och professionellt bemött. Gällde en begravning.
Proffsigt, mjukt och vänligt bemötande. En begravningsbyrå som jag varmt kan rekommendera.
Levde upp till förväntningarna.
Trevligt och proffsigt bemötande. Jag hade inga förutfattade förväntningar.