De har varit helt fantastiska och skapade en mycket fin ceremoni för min far. De tog också tag i flera detaljer och vägledde mig på ett utmärkt sätt. Min kontaktperson var också mycket trevlig att ha att göra med.
Eskilstuna Begravningsbyrå AB
Välkommen till Eskilstuna Begravningsbyrå AB! Det är förmodligen inte det första du som anhörig till en avliden tänker på, men en begravningen är en viktig del av sorgeprocessen. Vi på Eskilstuna Begravningsbyrå AB hjälper dig med allt från juridisk rådgivning, bouppteckning, arvskiften, testamente och äktenskapsförord till...
234 omdömen om Eskilstuna Begravningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2019
Vi är mycket nöjda. Från första besöket till idag när vi fick hem en fin minnesbok. Allt flöt på och blev som vi önskade.
Jag var nöjd med hela begravningsprocessen och personalen där var underbara.
Tycker de är proffessionella. Har ett bra bemötande och är uppriktiga. Det har varit smidigt att ha med dom att göra.
Väldigt proffsiga och bra att ha att göra med. Finns bara positiva saker att säga om dem. En byrå att rekommendera när man drabbats av sorg och förlust av anhörig eller vän.
Väldigt bra bemötande med trevlig och professionell personal. Gillade framför allt man var rådgivande och inte säljande.
Vi har blivit mottagna på ett trevligt sätt. Fick upplysning om all hjälp vi önskade oss. Så det blev en minnesrik och fin begravning. Mycket rar och trevlig präst och även fin sång av solist. Vi är mycket nöjda.
Proffsigt o bra bemötande! Allt gick smidigt.
Mycket nöjd med allt..............
Väldigt trevliga och omhändertagande Man känner sig väl mottagen
Mycket trevlig och tillmötesgående personal Vi är jättenöjda med hjälpen vi fått
Väldigt bra bemötande i en svår och komplicerad situation. Kunnig personal som vet hur man tar emot personer som drabbats av sorg. Enkel process.
Verkligen jättebra, Anders har varit fantastisk
Jag får tacka för ett vänligt och proffsigt bemötande. Bra information om hur allt går till vid en begravning och vad vi som anhöriga skulle tänka på. De återkom flera ggr innan begravningen med telefonsamtal om vi hade frågor eller funderingar. Det fanns en personal med från begravningsbyrån under själva akten i kyrkan som också hjälpte oss i den svåra stunden. Blommor var så fint upplagda runt kistan. Sist måste också prästen Jenny Ludvigsson få en stor eloge som tog sig tid med barnen (5-10år) som var med. De fick komma...
Super bra i vår svåraste stund i livet. Rekommenderar starkt. Dom har erfarenhet att hjälpa när det är ett barn som gått bort
Professionellt bemötande och hanterande av våra önskemål vad gäller min fars begravning. Även bra flexibilitet vad gäller bokning av tid med kort varsel, för möte på kontoret. En begravning präglas naturligtvis av starka känslor, sorg och därför svårigheter att helt uppmärksamma alla detaljer kring det som sker där och då. Jag kan i efterhand inte återge allt men min uppfattning är att genomförandet med utvald begravningsofficiant (det var en borgerlig begravning) motsvarade, t.o.m. överträffade våra förväntningar. Tack
Bra bemötande och professionellt utförande. Det är femte gången vi tar begravningsbyråns tjänster i anspråk och det har varje gång blivit mycket bra
Trevligt bemötande bra personal .
Mycket professionellt och varmt bemötande under hela processen. Jag fick klar och tydlig information kring allt som var relevant för mig.
Vi fick ett fint bemötande och bra service!
Blev bemött bra. vi hade en enkel cermoni men allt var så respektfullt osv. ingenting att anmärka på, en mindre summa fria händer blommor på urnan blev bra .
Välkomnande och professionella.
Väldigt fint bemötande! Jag och min bror kände oss trygga o respekterade i samtalen och mötena med Eskilstuna Begravningsbyrå. De tog så bra hand om oss både innan, under och efter begravningen. Vi kände att de lyssnade på oss och våra önskemål. Vi fick svar på våra frågor. Bra kommunikation. Vi är helnöjda! Vi kan varmt rekommendera dem till andra.
Snabbt och bra bemötande, när vi mer eller mindre bara dök upp. Hjälpsamt och proffsigt blev vi vägledda i det som behövde göras. Mamma hade blivit nöjd.
Bra mottagande på alla sätt. Enkelt att boka tid och arbetet sköttes bra.
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Även de samarbetspartner som rekommenderades fungerade mycket bra.
Enkel och bra lösning, bra support.
Vi fick fantastiskt bemötande och hjälp av Thomas Lundstedt. Vi är jättenöjda med all hjälp vi fick av honom, han var så lugn och väldigt omtänksam. Kan varmt rekomendera Eskilstuna begravningsbyrå.
Trevligt bemötande. Hjälpsamma. Fick även hjälp med att knyta vita slipsen också.Peter som jobbar hos er ordnade allt så fint. Mamma fick en jättefin begravning helt enligt vår och hennes önskan. Allt sååå bra så jag tänker verkligen rekommendera er till andra som behöver hjälp till en begravning.
Bra bemötande och bra anordning på begravningen
Det har varit som förväntat. Ett par missar. Vi kompletterade blommmorna via telefon men det kom inte med. Det hade varit bra att få veta att en annan begravningsbyrå hade hand om bouppteckningen
Ett varmt, korrekt och vänligt bemötande.
Vi gick till Eskilstuna Begravningsbyrå AB utan att beställa tid i förväg. Vi kände oss väl bemötta på en gång och fick omedelbart hjälp av Anders Bjuvsjö. Han orienterade oss om vilken hjälp vi kunde få av dem. När besöket var över hade vi fått välja lämplig kista och urna. Vi hade också ny snabb besökstid och kontakt förmedlad med bouppteckningsmannen Natalie Bertze’n. Jag är väldigt omständig och Anders har vid många tillfällen mött mina spontana besök med vänlighet. Han har skött alla kontakter som behövts. Det har...
Vi har hela tiden blivit bra bemötta och fått den hjälp man behöver i en sådan situation. Vårt betyg är att vi är mycket nöjda. Mvh Sven-Ove Koffmar
Ett bra bemötande när kunden är i sorg. Personalen balanserade väl mellan förståelse för de djupa känslor som kunden har och en effektivitet i att driva mötet framåt och kom med goda idéer och förslag. Det var tryggt att ha en representant med under begravningsceremonin i kyrkan. Håkan Stridh
Har använt Eskilstuna Begravningsbyrå vid begravning av mina båda föräldrar. Båda gånger har allt fungerat väldigt bra. Med stor respekt för önskemål och sorgearbete lotsade Thomas på byrån oss rätt och begravningarna blev väldigt fina.
Upplevde dem som proffsiga och att de tog tid med mig och min dotter i ett utsatt läge.
Vi är nöjda. Enkelt svar utan beskrivning
Vi är jättenöjda med all hjälp vi fick kring allt med begravningen.
Mycket bra trevlig personal allt fungerade jättefint
Vi blev vänligt och trevligt bemötta. Begravningen blev precis som vi önskade.
Vi hade inga förväntningar alls när vi tog kontakt med Eskilstuna Begravningsbyrå, då detta var något helt nytt för oss. Men vilket bemötande vi haft! Thomas på byrån, vilken fantastisk man. Hans service och stöd genom allt har varit guld värt. Han fick allt det jobbiga kring det här att vara lite mindre jobbigt. Snacka om rätt man på rätt arbetsplats!
Vi blev väl bemötta och vår kontaktperson gav oss bra information om begravningen Vi bokade allt via begravningsbyrån, kista, blommor, kaffe och tårta efter minnesstunden och det var jättesmidigt.
Vänligt, tydligt och utan stress.
Väldigt trevligt och respektfullt bemötande. Jättenöjd med all hjälp jag fick och det blev en fin begravning. Högsta betyg
Vänligt, empatiskt och professionellt bemötande från början till slut. Man uppskattar extra i ett sammanhang som detta.
En mycket seriöst och professionell Personal.
Bemötandet var bra, det blev en fin begravning enligt våra önskemål. Kan varmt rekomendera Eskilstuna begravningsbyrå.
Jag blev mycket väl bemött av Eskilstuna begravningsbyrå. Vi förväntade oss att allting kring min mans begravning skulle fungera och det gjorde det. Vi fick hjälp och gott stöd och begravningsgudstjänsten blev ett fint minne för oss alla. Alla praktiska arrangemang blev mycket bra.
Mycket bra och vänligt bemötande vid båda mina föräldrars bortgång. Fick hjälp med allt som behövdes.