Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag3 omdömen om Estetikcentrum
skrev om Estetikcentrum
Jag rekommenderar starkt Estetikcentrum! Personalen var fantastiskt duktiga och visade uppriktig omtanke. De lyssnade noga på mina önskemål och var mycket försiktiga under hela processen. Resultatet av min behandling överträffade långt över mina förväntningar! Jag kände mig verkligen i goda händer, kan starkt rekommendera!
skrev om Estetikcentrum
Hemskt ställe. Denna kliniken är som en dålig skräckfilm. Här får man utseendet totalt förstört. Helt okunnig personal och en klinikchef ”Dr Ali bagher” som inte ens är utbildad plastikkirurg men utför operationer ändå. Estetikcentrum är ett skämt.
skrev om Estetikcentrum
En fantastisk och professionell klinik med högt kompetenta och skickliga kirurger. De förklarar allt väldigt noggrann och personalen är väldigt omhändertagande. Kliniken har trevliga och fräscha lokaler. Jag är väldigt nöjd med resultatet och har redan bokat in min nästa skönhetsoperation. Rekommenderar de verkligen till alla som vill ha perfekt resultat, ger de betyget 5 av 5!